İzmir BTR

Kodla Büyü
ya ders programları yapılıyor insaf artık bi yazı çıkarın bi belli olsun artık :verymad:

"Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğünün ilgi yazısında öğretmenlerin “Mesleki Eğitim Çalışmalarını” bulundukları il/ilçelerde yapabilmeleri durumu ve MEB atama takviminde bulunan Özür Grubu atamaların göreve başlama süreci devam ettiğinden öğretmenlerin mağduriyet yaşamamaları, işlemlerin sağlıklı yürütülebilmesi amacıyla 2015 – 2016 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmen Görevlendirme başvuruları 28 Eylül 2015 tarihi itibariyle alınmaya başlayacaktır."

içerikli resmi yazı ilçeler ulaştı hocam.

ses yok hala, bilgisi olan var mı?
bizim ortaokula akıllı tahtalar geldi ama kurulmadı, öyle bekliyor kenarda... bt sınıfım yok, kendi okulma btr görevi verirler mi ki...

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
bizim ortaokula akıllı tahtalar geldi ama kurulmadı, öyle bekliyor kenarda... bt sınıfım yok, kendi okulma btr görevi verirler mi ki...

Yarın Eskişehir için ilde toplantı var hocam. Bilgi paylaşımı yaparım. Belki yardımcı olur. Saygılar.

Başvuru yazıları gün içerisinde okullarda olur. Son başvuru tarihi 2 ekim olacak diye bir duyum var.

Arkadaşlar gelen yazı sadece başvuruların 28'inden itibaren alınacağını belirtmiş ama ne son başvuru tarihi ne de ekte başvuru formu var. Ayrı bir yazının çıkmasını mı bekliyoruz? Daha önce verilen formlar ile başvuru mu yapacağız?
Son durum nedir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

fenerligs' Alıntı:
Arkadaşlar gelen yazı sadece başvuruların 28'inden itibaren alınacağını belirtmiş ama ne son başvuru tarihi ne de ekte başvuru formu var. Ayrı bir yazının çıkmasını mı bekliyoruz? Daha önce verilen formlar ile başvuru mu yapacağız?
Son durum nedir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Hocam sanırım bir önceki mesajı okumadın. :)

coook' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:

Yarın Eskişehir için ilde toplantı var hocam. Bilgi paylaşımı yaparım. Belki yardımcı olur. Saygılar.
teşekkürler, salı ve çarşamba dersim olmadığından okula gitmiyorum. haberi buradan alırız artık =)

bugün belli oldu.. ilçelere yazı gitti. başvurular 2 Ekim Cuma gününe kadar....
2 . faz 1. kısım okulları dahil olmuş.

kazandibi' Alıntı:
bugün belli oldu.. ilçelere yazı gitti. başvurular 2 Ekim Cuma gününe kadar....
2 . faz 1. kısım okulları dahil olmuş.

ne kadar saçma 28inde başvuru başlar, bugün 29u daha ilçelere yazı gelmedi. 3 gün başvurma süresi. sonuç ne zaman belli olacak peki? merakla yazıyı bekliyorum 2 gündür. Yazıyı bilen birileri de tek tek değil de ayrıntıları da söylese. görevlendirme ne zaman başlıyor gibi mesela :))

6 saat dersim var 4 gün evdeyim btr bekliyorum :(

menemen ilçesi için yazı ve ekleri gönderebilir misiniz varsa ?
bt sınıfı olmayan orta okulları açık listesinde göstermişler mi acaba....

Hocam bt sinifi olan veya etkilesimli tahtalari muayene kabul komisyonunca kabul alinmis okullar diyor. Genelde liseler ve az sayida ortaokul.

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
menemen ilçesi için yazı ve ekleri gönderebilir misiniz varsa ?
bt sınıfı olmayan orta okulları açık listesinde göstermişler mi acaba....
Hocam menemen sadece malum liselerdi ortaokul yoktu diye hatirliyorum.

BBNET
Geri