Hocam bu Konak merkezi bir yer değil mi?Konaktaki okulun nerede olduğu biliyorsunuzdur herhalde. Kör gözüne tayin istemeyin sakın arkadaşlar...
Ben gemileri yaktım İzmir olsun yeter derseniz başka tabi...
Mahalle mi kötü idare mi okul mu öğrenci mi nesi kötü merak ettimKonaktaki okulun nerede olduğu biliyorsunuzdur herhalde. Kör gözüne tayin istemeyin sakın arkadaşlar...
Ben gemileri yaktım İzmir olsun yeter derseniz başka tabi...
Okul Gültepe mahallesinde sanırım. Gültepe de zor bir mahalleMahalle mi kötü idare mi okul mu öğrenci mi nesi kötü merak ettim![]()
Hocam bu Konak merkezi bir yer değil mi?
Siz İzmir de misiniz?
Okul kötü gibi ama Konak ın nasıl bir mahallesi bilgim yok
merkezdeki ortaokul mu hocamokulu aradım, arayanların çok fazla olduğu söylendi. okula bakmaya gelen, arayıp soran vs puanları 300ün üzerindeymiş. bilgilerinize![]()
evetmerkezdeki ortaokul mu hocam
okulu aradım, arayanların çok fazla olduğu söylendi. okula bakmaya gelen, arayıp soran vs puanları 300ün üzerindeymiş. bilgilerinize![]()
Hocam ben de ödemişliyim. o okulları ben de düşündüm ama tayin istemedim merak ettim sonucu kaçla kapatacak açıklanınca paylaşır mısınız teşekkürler şimdiden hayırlısı olsun sizin için de198 puanım var ödemişliyim bende kiraz yibo isteyeceğim tek tercih belki halillerde yazarım bakalım hayırlısı olsun
Konaktaki okulu yazan arkadaşlar açıklanınca kaç puanla kapattığını yazabilirler mi rica etsem?