enestar' Alıntı:130 da bende. Ama istediğim ilçe açılmamış. Bakalım ne yapacağız.
Internet' Alıntı:İlk aşama tamam, 32 okul listeledim, sonrasında ise "akıllı" tercih bilgimi kullanacağım.
ferdison' Alıntı:arkadaşlar bayındır hakkında bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim. bir de internet hocam sana zahmet ilk tercihlerini yazıver de biz yazıp ölü tercih yapmayalım![]()
DaMieN' Alıntı:ferdison' Alıntı:arkadaşlar bayındır hakkında bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim. bir de internet hocam sana zahmet ilk tercihlerini yazıver de biz yazıp ölü tercih yapmayalım![]()
Bayındır'da görev yapıyorum. Ülfet Onart ve bizim okul yani End. Mes. Lisesi merkezde...
Bizim okulda 1 norm var açık, ders sıkıntısı yok...
Internet' Alıntı:DaMieN' Alıntı:ferdison' Alıntı:arkadaşlar bayındır hakkında bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim. bir de internet hocam sana zahmet ilk tercihlerini yazıver de biz yazıp ölü tercih yapmayalım![]()
Bayındır'da görev yapıyorum. Ülfet Onart ve bizim okul yani End. Mes. Lisesi merkezde...
Bizim okulda 1 norm var açık, ders sıkıntısı yok...
yazdım o ikisini de.
Rüzgara Karşı'' Alıntı:90'lı puanlara her yeri yazarsanız gelme ihtimali yüksek, geçen sene bu senekinden 2 az kontenjana 57 puandan kapatmıştı