gokhanli Aktif Üye Mesajlar 196 20 Kasım 2017 #1 Merhaba arkadaşlar. Karabağlar ilçesinde başvurabileceğiniz okul yok olarak gözüküyor. Diğer ilçeler ne durumda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Karabağlar ilçesinde başvurabileceğiniz okul yok olarak gözüküyor. Diğer ilçeler ne durumda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
I ihsan35 Üye Mesajlar 25 20 Kasım 2017 #2 Ödemiş ilçesinde de boş okul yok. Daha önce boş okullar yayınlanıyordu, bu sene liste yok.
bulentus Aktif Üye Mesajlar 204 20 Kasım 2017 #3 ihsan35' Alıntı: Ödemiş ilçesinde de boş okul yok. Daha önce boş okullar yayınlanıyordu, bu sene liste yok. Genişletmek için tıkla ... İzmir bu konuda hep gecikiyor zaten
ihsan35' Alıntı: Ödemiş ilçesinde de boş okul yok. Daha önce boş okullar yayınlanıyordu, bu sene liste yok. Genişletmek için tıkla ... İzmir bu konuda hep gecikiyor zaten
S serkanero Üye Mesajlar 2 20 Kasım 2017 #5 Arkadaşlar torbalıda 4 okul var açık tirede büyük ihtimalle yok
D dilaraozdemir Üye Mesajlar 4 20 Kasım 2017 #7 Bu normlar es durumu atamasını etikler mi? Aynı açık yerler mi geçerli olacak yoksa yeni yerler es durumuna açılır mı?
Bu normlar es durumu atamasını etikler mi? Aynı açık yerler mi geçerli olacak yoksa yeni yerler es durumuna açılır mı?
gokhanli Aktif Üye Mesajlar 196 20 Kasım 2017 #8 Karabağlarda ihtiyaç olmasına rağmen açılmamış. Eş durumu içinde saklanıyor olabilir!
gokhanli Aktif Üye Mesajlar 196 20 Kasım 2017 #9 Konak, bornova, karşıyaka ve gaziemirde durumlar nedir bilen var mı?
C collision Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 355 20 Kasım 2017 #12 gokhanli' Alıntı: Konak, bornova, karşıyaka ve gaziemirde durumlar nedir bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... Ayrica bayrakliyi da ekleyelim gokhan hocam evet arkadaşlar bu ilçelerden norm fazlası olan var mi hangi okullar açık
gokhanli' Alıntı: Konak, bornova, karşıyaka ve gaziemirde durumlar nedir bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... Ayrica bayrakliyi da ekleyelim gokhan hocam evet arkadaşlar bu ilçelerden norm fazlası olan var mi hangi okullar açık
gokhanli Aktif Üye Mesajlar 196 20 Kasım 2017 #13 Evet ben hala bayraklının ayrı ilçe olmasına alışamadım. Haklısınız
Q quashpack Aktif Üye Mesajlar 228 20 Kasım 2017 #14 Bornova'da 2 ortaokul 3 meslek lisesi var duyduğum kadarıyla
E elbar Üye Mesajlar 11 20 Kasım 2017 #16 buca' da 3 ortaokul 3 meslek lisesi var. 3 norm fazlası var
gokhanli Aktif Üye Mesajlar 196 21 Kasım 2017 #21 Konak, karşıyaka, güzelbahçe, balçova ve bayraklı hakkında bilgisi olan var mı?
DaMieN Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,893 21 Kasım 2017 #22 Sormak istedikleriniz varsa okullar hakkında yazın elimizden geldiğince cevaplarız arkadaşlar...
gokhanli Aktif Üye Mesajlar 196 21 Kasım 2017 #23 Açık okulları bilmiyoruz ki. İzmir mem liste olarak açıklamadı.
gokhanli Aktif Üye Mesajlar 196 22 Kasım 2017 #24 Konak, karşıyaka, güzelbahçe, balçova ve bayraklı hakkında bilgisi olan var mı?
S sarix Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 422 22 Kasım 2017 #26 bende çiğlide norm fazlasıyım burdaki cevaplara bakılırsa ilde de açık çok fazla yer yok
gokhanli Aktif Üye Mesajlar 196 23 Kasım 2017 #27 bizim kadrolarımız ilçe memlere geçecek o zaman değil mi? Depo öğretmen mi olacağız?
gokhanli Aktif Üye Mesajlar 196 23 Kasım 2017 #28 norm fazla sayısı çok fazla ama boşta olan okulları açmamışlar. Ne düşünüyorlar sizce?
I ihsan35 Üye Mesajlar 25 23 Kasım 2017 #29 Fen Liseleri ve Halk eğitim dışındaki boş normları açmak zorundalar. Bir de BÖTE mezunlarına Meslek lisesi ve benzeri okullar boş görünmüyordur tahminim. Bunlar dışındaki tüm boş okulların gözükmesi lazım.
Fen Liseleri ve Halk eğitim dışındaki boş normları açmak zorundalar. Bir de BÖTE mezunlarına Meslek lisesi ve benzeri okullar boş görünmüyordur tahminim. Bunlar dışındaki tüm boş okulların gözükmesi lazım.
gokhanli Aktif Üye Mesajlar 196 23 Kasım 2017 #30 Olması gereken o tabiiiii ama neden açmadıkları konusunu çözemedim. Başka bir düşünceleri mi var acaba branş için? Seneye daha çok norm fazlası öğretmen çıkacak çünkü!
Olması gereken o tabiiiii ama neden açmadıkları konusunu çözemedim. Başka bir düşünceleri mi var acaba branş için? Seneye daha çok norm fazlası öğretmen çıkacak çünkü!