İyi ki varsın BBNET :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eras63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

eras63

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar, artık BBNET gerçekten bi süreden sonra bağımlılık yapıyor.gerçekten bir çok konuda fayda gördüğüm yardım aldığım her konudan bişeyler bulduğum can sıkıntısında girerek belki saatler geçirdiğim bir forum benim için herkes için olduğu gibi bunun için mutluyum ve bunu yazma ihtiyacı hissetmiş bulunuyorum..
Teşekkür eder, İyi Forumlar dilerim.. :alkis:

:+1: kesinlikle katılıyorum. Sosyal paylaşımın en güzel örneği.

eras63' Alıntı:
Arkadaşlar, artık BBNET gerçekten bi süreden sonra bağımlılık yapıyor.gerçekten bir çok konuda fayda gördüğüm yardım aldığım her konudan bişeyler bulduğum can sıkıntısında girerek belki saatler geçirdiğim bir forum benim için herkes için olduğu gibi bunun için mutluyum ve bunu yazma ihtiyacı hissetmiş bulunuyorum..
Teşekkür eder, İyi Forumlar dilerim.. :alkis:
..
rica ederiz. ;)

öğretmenlerle ilgili en faydalı en geniş aile BBNET sensiz aslaaaa :alkis:

Her zaman her yerde ve sonsuza kadar BBNET. :alkis: :alkis: :alkis:

Bu forumu kuran, paylaşım yapan, değerli bilgilerini bize sunan, yardımımıza koşan, sıkıntımızı gideren tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

Türkiye'nin bence en büyük paylaşımcı ruha sahip sitesi BBNet. BBNet'siz bir dünya düşünemiyorum, eğer BBnet olmasaydı ne büyük eksiklik olurdu farkında mısınız?

AKADEMİA' Alıntı:
Her zaman her yerde ve sonsuza kadar BBNET. :alkis: :alkis: :alkis:

Bu forumu kuran, paylaşım yapan, değerli bilgilerini bize sunan, yardımımıza koşan, sıkıntımızı gideren tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

Türkiye'nin bence en büyük paylaşımcı ruha sahip sitesi BBNet. BBNet'siz bir dünya düşünemiyorum, eğer BBnet olmasaydı ne büyük eksiklik olurdu farkında mısınız?
..
biliyoruz hocam. bizzat yaşadık o zamanları...

:alkis: Hocam nerdeyse hergün bu portalda geziyorum lakin ne sıkılıyorum ne de bıkıyorum. Bir de bakıyorum ki 2-3 saatim burada geçmiş. Hakikaten çok faydalı bir yardımlaşma portalı.

google
facebook
haber7
bbnet
dizimag
filmifullizle
azcıkda hepsiburdayla sahibinden
evdeki serüven. (sayıya göre)

forumdan bilişim öğretmenleri haricinde birçok öğretmen arkadaşta faydalanmakta, bizzat biliyorum. biz büyük bir aileyiz :++:

sahrak' Alıntı:
forumdan bilişim öğretmenleri haricinde birçok öğretmen arkadaşta faydalanmakta, bizzat biliyorum. biz büyük bir aileyiz :++:
Doğru geçen gün sınıfçı bir arkadaş demişti neydi sizin site bilişim bilgisayarmı ne ne arasam karşıma çıkıyor diye... :D

gerçektende süper bir site her konuda destek bulabiliyoruz bir çok problemi bu site sayesinde çözdüm.

psikopat oldum,

Bu forum yüzünden..

doktorada gittim..

Kendimi bu forumdan uzaklaştıramıyorum. Müptelasıyım.. Bağımlılık yaptı. Günde 5-10 defa açıp, 3-5 defa birşeyler yazmazsam canım sıkılıyor.. Normal olmadığımı düşünüyordum. Gözlerimin altında morluklar oluştu. Forumdan uzaklaşırsam ellerim titriyor, gözüm seğriyor. .geçenlerde internet bozulunca tam 16 saat boyu BBNetê giremedim. İnternet servis sağlayıcımın şehir merkezinde bölge bayisi var, Metronet.. Orayı bastım.. Önüme gelene sataştım.. Kavga çıktı.. İnternetimi tamir etmek istemeyen bir teknisyeni sokakta kovaladım. Ama hızlı koştu ve trafik polisine sığındı.. Polisler internetimi tamir etmesi vaadi ile bizi barıştırdılar. Geçen yıldı sanırım, en son forum yönetimi forumdan beni uzaklaştırınca nöbet geçirdim, yani bir tür kriz. Yere düşüp kendimden geçiyorum, titremeler, ağzımdan köpükler çıkıyor, derken hemen yanımda bir tabletle BBNet'i açıyorlar. Sonra yavaş yavaş kendime geliyorum. Sonra birkaç mesaj atınca rahatlıyorum, uyuya kalıyorum.. Yakında fazla dozdan uçacağım.. Deermişim.. Tamda buraya kadar okuyup şoka girenlere selam olsun.. Şaka yaptım. Çok sık kullanırım forumu ama bugün bir arkadaşım günde 8 saat facebook kullandığını söyleyince normalmişim dedim, ben günde 7 saat kullanıyorum da. ..

Çok faydalandığım ve aynı zamanda zevkle de konu paylaştığım en çok takıldığım forum sitesi BBNET.
Ayrıca forum üyelerinin de çok nazik ve kibar olduğu site BBNET.
Kuranların ve de üyelerin ellerine ve fikirlerine sağlık.

Bazı zümrelerimiz dünyadan bihaber, mesela mebweb daha çıkmadan buradan duyup siteyi bile yaptım bizi seminere çağırdıklarında o da neyin nesi deyip ilkkez duyan arkadaslar var, bt öğretmeni ve elinde herdaim internet olan bu arkadaslar neden bu siteye bir göz gezdirmez hayret. Cogu şeyi buradan öğreniyoruz, idarecilerin MEB e postası gibi acaba bugün ne olmuş diye bakmak zorunda hissediyor insan

BBNET
Geri