psikopat oldum,
Bu forum yüzünden..
doktorada gittim..
Kendimi bu forumdan uzaklaştıramıyorum. Müptelasıyım.. Bağımlılık yaptı. Günde 5-10 defa açıp, 3-5 defa birşeyler yazmazsam canım sıkılıyor.. Normal olmadığımı düşünüyordum. Gözlerimin altında morluklar oluştu. Forumdan uzaklaşırsam ellerim titriyor, gözüm seğriyor. .geçenlerde internet bozulunca tam 16 saat boyu BBNetê giremedim. İnternet servis sağlayıcımın şehir merkezinde bölge bayisi var, Metronet.. Orayı bastım.. Önüme gelene sataştım.. Kavga çıktı.. İnternetimi tamir etmek istemeyen bir teknisyeni sokakta kovaladım. Ama hızlı koştu ve trafik polisine sığındı.. Polisler internetimi tamir etmesi vaadi ile bizi barıştırdılar. Geçen yıldı sanırım, en son forum yönetimi forumdan beni uzaklaştırınca nöbet geçirdim, yani bir tür kriz. Yere düşüp kendimden geçiyorum, titremeler, ağzımdan köpükler çıkıyor, derken hemen yanımda bir tabletle BBNet'i açıyorlar. Sonra yavaş yavaş kendime geliyorum. Sonra birkaç mesaj atınca rahatlıyorum, uyuya kalıyorum.. Yakında fazla dozdan uçacağım.. Deermişim.. Tamda buraya kadar okuyup şoka girenlere selam olsun.. Şaka yaptım. Çok sık kullanırım forumu ama bugün bir arkadaşım günde 8 saat facebook kullandığını söyleyince normalmişim dedim, ben günde 7 saat kullanıyorum da. ..