İyi ki almışım dediğimiz ürünler var mı?

Kodla Büyü
Başka bir ürün ne zaman kullansam iyi ki aldım dediğim ürünlerden.
Dark rangemax Wireless adaptörü.

Ekli dosyalar

• dkntwdn300hp2a_8.jpg
    dkntwdn300hp2a_8.jpg
    39.1 KB · Görüntüleme: 439
5 sene önce aldığım masaüstü toplama pc
5 sene önce aldığım arabam
2 sene önce aldığım BİM asus laptop (sanırım en iyi tercihim fiyat/performans için) 649 TL
kış günlerinde elektrikli ısıtıcım :)
arzum kettle su ısıtıcı çok işime yarıyor

kısacası alırken çok inceledigim için genelde pişman olmam

Demise' Alıntı:
http://www.hepsiburada.com/liste/philips-at-890-aquatouch-islak-ve-kuru-ozellikli-tiras-makinesi-philips-bg2028-hediyeli/productDetails.aspx?productId=sgphat890&categoryId=26012156

Eskiden kötü deneyimler yaşamıştım traş makinalarıyla fakat teknolojisi acaip gelişmiş,şu anda çok memnunum,memur adama şiddetle öneriyorum....

hocam sivilce yapıyor mu?

mutlucan' Alıntı:
izmitlii' Alıntı:
bu arada her evde bir matkap ve perdeleri asmada kullanmak için merdiven olmalı
bir korniş ve askı için bir ustadan kazık yiyince matkabımı aldım..
şimdilerde matkapla yapılabilecek bütün ev işlerini kendim yapıyorum..
matkabı çoktan amorti ettim kara bile geçtim :)
merdiveni de komşudan idare ediyoruz..

ben artık matkapla bütünleştim, onsuz bir hayat düşünemiyorum :D

izmitlii' Alıntı:
Demise' Alıntı:
http://www.hepsiburada.com/liste/philips-at-890-aquatouch-islak-ve-kuru-ozellikli-tiras-makinesi-philips-bg2028-hediyeli/productDetails.aspx?productId=sgphat890&categoryId=26012156

Eskiden kötü deneyimler yaşamıştım traş makinalarıyla fakat teknolojisi acaip gelişmiş,şu anda çok memnunum,memur adama şiddetle öneriyorum....

Bende de var aynı marka 8 yıldır kullanıyorum. Şeytan kulağına kurşun. Sivilce olayı ilk 1 ay biraz olmuştu bende arkadaşın durumunu bilemem.

1. zamanında uygun fiyata toplamış olduğum plaklarım
2. pikapım
3. nargilem

insanı alıp başka zamana götürmeye yetiyor sağolsun hanım da çay kahvesini eksik etmiyor o esnada...

nosTRa' Alıntı:
izmitlii' Alıntı:
Demise' Alıntı:

Bende de var aynı marka 8 yıldır kullanıyorum. Şeytan kulağına kurşun. Sivilce olayı ilk 1 ay biraz olmuştu bende arkadaşın durumunu bilemem.

Köpüksüz mac3 4 bıçaklı olmaz bak 3 bıçaklı olacak(bıçak araları mac3teki gibi geniş bir jilet) ile traş olmayı denediniz mi? Sivilce derdim çok yoktu ama arasıra çıkardı, baticon ile bulmuştum çözümü ama artık ona da gerek yok. Köpüksüz sadece su ile traş. Deneyin pişman olmayacaksınız.

izmitlii' Alıntı:
mutlucan' Alıntı:
izmitlii' Alıntı:

arkadaşlarda okulda falan matkapla yapılması gereken bir iş gördüğüm aman elim kaşınıyor yapmak için.. :D

mutlucan' Alıntı:
izmitlii' Alıntı:
mutlucan' Alıntı:
izmitlii' Alıntı:

arkadaşlarda okulda falan matkapla yapılması gereken bir iş gördüğüm aman elim kaşınıyor yapmak için.. :D
2 Dakika dur hocam :)

Ford Focus araba
Asus 1015px netbook
Sandisk 16 gb flash bellek (bim den almıştım)
Bosch akülü vidalama ve bilimum uç
Lehim seti
Ethernet kablo pensesi
Geçen ay aldığım 2.el toplama masaüstü
Carrefour'da bulduğum çift taraflı teflon balık kızartma tavası (sadece balık değil tavuk ve köfte de çok iyi kızartıyor)
Tefal Actifry Fritoz
en son olarak ta Samsung 55" Led TV

Demise' Alıntı:

Hocam bu tür makinalar sıkı sakallar içinde iyi geliyormu. bir arkadaş sakalları çok sıkı olmayanlar için ideal demiştide.

iyik ki almışımdan öte iyi ki gözümü lazerle çizdirip gözlüklerden kurtulmuşum diyorum müthiş bir kazanım :D

BBNET
Geri