İyi ki almışım dediğimiz ürünler var mı?

Kodla Büyü

izmitlii

Seçkin Üye
Seçkin Üye
keşke almasaydım dediğimiz ürünleri yazdık, çizdik. Peki bir de bu yandan bakalım;

İyi ki almışız, gerçekten de çok işimi gördü dediğiniz ürünler var mı?

benim iyi aldım dediğim bir ürün var evimde;

Mikrodalga fırın :)

USB-TO-IDE-SATA-HDD-DVD-CD-CEVIRICI__42980049_0.jpg

canon powershot sx100 fotograf makinesi, vw polo (sattım), creative i- trigue serisi 2+1 ses sistemi

iPhone 4, Fakir buhar kazanli ütü, ikiea bliy kitaplık, braun dis fırçası şimdilik aklıma gelenler.

bu arada her evde bir matkap ve perdeleri asmada kullanmak için merdiven olmalı

İMAC 21,5 yıllardır PC kullanıcısı idim.. Normal PC almaktı niyetim.. İstediğim sistem 2000 lira civarı idi ... Eylül ayı gibi bilkom'un bir kampanyası ile İMAC 21,5 2500 civarı aldım.. İlk başlarda alışmak zor geldi.. Ama şimdi keyfini sürüyorum desem yeridir..

Ürün sayılmaz sanırım ama en önemlisi; "Evi iyi ki almışım"

motorola atrix
sandisk sansa m p 3 player
sony kulaklık
vestel lcd tv
aoc 22" monitör
microsoft kablosuz klavye fare seti
mikado hoparlör
gündoğdu yatak
polaris ayakkabı
vessi ceket
tp-link kablosuz adaptör
foxconn anakart
amd phenom işlemcı
koçtaş kitaplık
dockers el çantası
excess güneş gözlüğü
logitech webcam

Samsung Android telefonlarım,
evde bilgisayar masası için yönetici koltuğum,
yeni laptopum ( markası modeli değişebilir eski bilgisayarların elinden çok çekmiş biri olarak,bir bilgisayarcının her zaman hızlı bilgisayarlar kullanmasının ruh sağlığı açısından çok iyi olduğu düşünüyorum :) )
fossil ve Levi's kol saatlerim ( Çok pahalı markalarla aynı kalitede ve çok daha uygun fiyata)
2+1 Creative ses sistemi ( fiyatı çok uygun ve ev kullanımı için benzersiz birşey..İzlediğim filmlerden müthiş keyif alıyorum)

izmitlii' Alıntı:
bir korniş ve askı için bir ustadan kazık yiyince matkabımı aldım..
şimdilerde matkapla yapılabilecek bütün ev işlerini kendim yapıyorum..
matkabı çoktan amorti ettim kara bile geçtim :)
merdiveni de komşudan idare ediyoruz..

Kablosuz mouse 35 TL almıştım şimdi 15 TL ama iyiki almışım dediğim ürünlerden. Düş düş bozulmadı hala canavar mübarek.
İnca
Sonrada şunu aldım ikinci bilgisayar için bundan da daha da memnunum iyi ki almışım. :)
Logitech

Ekli dosyalar

• Bilgisayar_1288461.jpg
    Bilgisayar_1288461.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 585
  • Bilgisayar_1300534.jpg
    Bilgisayar_1300534.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 586
mutlucan' Alıntı:
izmitlii' Alıntı:
bir korniş ve askı için bir ustadan kazık yiyince matkabımı aldım..
şimdilerde matkapla yapılabilecek bütün ev işlerini kendim yapıyorum..
matkabı çoktan amorti ettim kara bile geçtim :)
merdiveni de komşudan idare ediyoruz..

+
Vidalama Matkap seti (BOSH tercihimdir) + lokma takımı + Avuç taşlama ve Kaynak makinesi + havya olmazsa olmaz... kısaca yapacağın iş için ne gerekiyorsa ustalarla uğraşana kadar gidip aletini alacaksın.

Bu tip işleriniz olduğunda kesinlikle ustaya vereceğiniz paranın 4 te bir fiyatına kendi aletlerinizi alıp kafanıza göre yapabilirsiniz. (Usta dedim ama piyasada kafası çalışan usta kalmamış malesef. işi sen tarif ediyorsun adam yapmaya çalışıyor bildiği tek şey kaynak yapması. hesap kitap ölçü alma sıfırın altında maesef. ustalara sinirlendim aletlerimi aldım iyiki almışım.)

BBNET
Geri