İtalya

Kodla Büyü

yasef0606

Site Gezgini
Yazın italyaya gideceğiz memnun kaldığınız otel hostel varsa isimlerini yazar mısınız Roma tarafında özellikle

Airbnb kullanabilirsiniz hocam . Akdeniz ,ege bölgesinden gidiyorsanız iklime alışkınsınızdır. Nemli sıcak güney bölgeleri . Kapkaç olayına dikkat edin . Çok sayıda kuzey afrikalı var . Kiralık araç için küçük tercih edin park yeri sorunu çok . Sağlık sigortasını unutmayın . İyi gezmeler .

Valla hocam tura para verme. Ben esim ve kizim roma terminiden oteli ayarladik. Booking coma bakin. Yesil pasaportu almistik zaten. Termini zaten terminal demek. Hemen karsisindaki otelde kaldik. Otobusle romanin icine gidecegimiz yerlere gittik. Yine terminalden trenle venedige gunu birlik gittik. Bi gunde yine 100 km otede bi avm vardi oraya trenle gitgel yaptik. Gayet guzeldi

Airbnb'de kaldık biz de romada. Hatta Floransa'da da. Bir tek Bologna'da bir gün otelde kaldım ben.

Hocalarım keyif aldığınız bir tur olması beni memnun etti.Biz de booking ve Airbnb bakıyoruz ama kalınan otel ya da hostel ismi olursa öncelikle oraya bakacağız .Yorumlar için teşekkürler

Hocalarım keyif aldığınız bir tur olması beni memnun etti.Biz de booking ve Airbnb bakıyoruz ama kalınan otel ya da hostel ismi olursa öncelikle oraya bakacağız .Yorumlar için teşekkürler
Madison otelde kaldim termininin karsisinda hemen. Via marsala diye geciyor. Marsala caddesi demek. Elemanlardan biri de sultanbeylide kalmış. Turkce biliyordu. Bizi seviyordu. Yardimci oldu saolsun.
Termini bolgesi otelleri sıkıntılı diyorlardı ama ben memmun kaldım. En azından otobus tren kullanma sansim cok oldu.Bir de youtube da ahmet ebcim diye biri var. Eleman romada yaşıyor sanırım. Onun videolarını izleyip gün gün gezi rotası yaptık

Son düzenleme:
BBNET
Geri