İstiklal Marşı Modülü 1.5

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Modülde bayrak ve kayan yazılarla istiklal marşı çok güzel bir modüldür tavsiyemdir. Yararlı olması dileğiyle...
İstiklal Marşı Modülü 1.5
Modül Adı: İstiklal Marşı
Modül Sürümü: 1.5.0
Kullanılabildiği Sürüm: Joomla 1.5.x

Modülü ekten indirebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• mod_istiklalmarsi.zip
    mod_istiklalmarsi.zip
    43.5 KB · Görüntüleme: 382
  • istiklalmarsi.png
    istiklalmarsi.png
    23.3 KB · Görüntüleme: 1,264
Ekteki İstiklâl Marşı modulunu internet explorer ve firefox tarayıcılarda görüntülenebiliyor olarak düzelttim. güle güle kullanın... :D
53409itxwjj7q7egvh.png

Ekli dosyalar

tenten' Alıntı:
Ekteki İstiklâl Marşı modulunu internet explorer ve firefox tarayıcılarda görüntülenebiliyor olarak düzelttim. güle güle kullanın... :D
53409itxwjj7q7egvh.png
Birinci mesaja sizin düzenlediğinizi ekledim.
Nasıl yaptınızı kısaca açıklayabilir misiniz?

hasari hocam
istiklal-marsi.swf sismli dosya ismindeki "-" den dolayı ie da yüklenemedi diyordu. ff da sorun yoktu. dosya ismini istiklalmarsi.swf olarak düzenledim. Tabi eklentiyi yükleme modülündede buna göre düzenleme yaptım. Hepsi bu kadar.. Ayrıca bu modüle İstiklâl Marşı'nı dinleyebilecek biçimde bir düzenleme daha güzel olur, geliştirilebilir... :D

tenten' Alıntı:
hasari hocam
istiklal-marsi.swf sismli dosya ismindeki "-" den dolayı ie da yüklenemedi diyordu. ff da sorun yoktu. dosya ismini istiklalmarsi.swf olarak düzenledim. Tabi eklentiyi yükleme modülündede buna göre düzenleme yaptım. Hepsi bu kadar.. Ayrıca bu modüle İstiklâl Marşı'nı dinleyebilecek biçimde bir düzenleme daha güzel olur, geliştirilebilir... :D
Bilgi için tşkler.
Ben genelde firefox çalışıyorum orda çalıştırmıştı sorun yoktu explorerda denememiştim. Paylaşımınız ve ilginiz için tekrar teşekkürler.

BBNET
Geri