emrahsahan Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,508 27 Şubat 2013 #1 arkadaşlar İstiklal Marşı okuma yarışmasına bir öğrencimiz katılacak.Bunun için uygun bir fon müziği lazım.Sizce nasıl bir fon müziği belirlemeliyiz?
arkadaşlar İstiklal Marşı okuma yarışmasına bir öğrencimiz katılacak.Bunun için uygun bir fon müziği lazım.Sizce nasıl bir fon müziği belirlemeliyiz?
T Tuna54^ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 430 27 Şubat 2013 #3 İstiklal Marşı'na İstiklal Marşı gider hocam fon müziği ile İstiklal Marşı mı okunur ki?
the_korsan Site Admin Yönetici Mesajlar 3,027 28 Şubat 2013 #5 Benim favorim budur... Ekli dosyalar i̇stiklal marşı 2010.rar i̇stiklal marşı 2010.rar 3.1 MB · Görüntüleme: 252
chaos Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 302 28 Şubat 2013 #7 buyur Ekli dosyalar 1DK SAYGI DURUŞUYLA BERABER İSTİKLAL MARŞI.rar 1DK SAYGI DURUŞUYLA BERABER İSTİKLAL MARŞI.rar 773.3 KB · Görüntüleme: 72
A apoyraz Site Gezgini Mesajlar 62 28 Şubat 2013 #8 the_korsan' Alıntı: Benim favorim budur... Genişletmek için tıkla ... geçen yıl bu fon müziği eşliğinde okuyan öğrencimizle ilçede 3.olmuştuk. :+1:
the_korsan' Alıntı: Benim favorim budur... Genişletmek için tıkla ... geçen yıl bu fon müziği eşliğinde okuyan öğrencimizle ilçede 3.olmuştuk. :+1:
S sinan36 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,169 4 Mart 2013 #9 biz de şunu kullanmayı düşünüyoruz. bir de şu var Ekli dosyalar Grup Yorum - Yürüyüş.rar Grup Yorum - Yürüyüş.rar 2 MB · Görüntüleme: 94 fatmagul.rar fatmagul.rar 4.6 MB · Görüntüleme: 117
furkanhoca Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,218 4 Mart 2013 #10 http://www.youtube.com/watch?v=f82eS1o8JzQ bu benim daha önce çalıştığım okuldaki öğrencimizin performansı. sunuyu ben hazırlamıştım , gerisi türkçe öğretmenimizin eseri. nasıl buldunuz bunu ? fon müziğimiz D.Ali Erzincanlı - 40 Yaşındasın
http://www.youtube.com/watch?v=f82eS1o8JzQ bu benim daha önce çalıştığım okuldaki öğrencimizin performansı. sunuyu ben hazırlamıştım , gerisi türkçe öğretmenimizin eseri. nasıl buldunuz bunu ? fon müziğimiz D.Ali Erzincanlı - 40 Yaşındasın