Arkadaşlar istem dışı gelen SMS leri kimlerin gönderdiğini öğrenebiliyor ve engelleyebiliyor muyuz???...
Eyvallah hocam...Hayırlı RamazanlarTicari Elektronik İleti Yönetim Sistemi var eDevlet içerisinde ama hepsi yok. Fason diyebileceğimiz yada kişilere ait smsler görünmüyor. Mesela yıllarca ses çıkarmayan ama seçim zamanı yaklaştığında bilmem ne millet vekili diye sms atanlar var. Hatta Yozgat'ta çalıştım zamanında hala belediyesinden mesaj gelir. Oradaki firmalardan gelir.
Sizlere deEyvallah hocam...Hayırlı Ramazanlar
İys.gov.tr var ama resmi kurumlar var sadece.Arkadaşlar istem dışı gelen SMS leri kimlerin gönderdiğini öğrenebiliyor ve engelleyebiliyor muyuz???...
Hocam nasıl yaptınızİys.gov.tr var ama resmi kurumlar var sadece.
Diğer Fuzuli SMS let için ise;
gelen SMS veya çağrıya tıklıyorum. Engelle diyorum. Bir daha görmüyorum. Sizin telefonda da böyle bir menü olmalı muhakkak
Mesajı gönderenin veya arayan kişinin ismine tıklayınca engelle menüsü çıkıyor . Sizin telefonda da vardır muhakkak ama aynı yerde değildir. Kara listeye al vb. Değişik isimlerde de olabilir. Telefonum Xiaomi.Hocam nasıl yaptınız
Çıkmadı ve bulamadım ayarlardanMesajı gönderenin veya arayan kişinin ismine tıklayınca engelle menüsü çıkıyor . Sizin telefonda da vardır muhakkak ama aynı yerde değildir. Kara listeye al vb. Değişik isimlerde de olabilir. Telefonum Xiaomi.
Mesajı açıyorsunuzHocak bende
Çıkmadı ve bulamadım ayarlardan