btnotlari Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,273 8 Ocak 2013 #1 saroz körfezinde olmuş. 5.8 büyüklüğünde deniyor. Geçmiş olsun arkadaşlar
s_kajmeran Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,888 8 Ocak 2013 #2 AFAD: DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜ 6.2... Geçmiş olsun tüm herkese... Umarım sıkıntı yoktur ve sondur...
O ozcankurucu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 647 8 Ocak 2013 #4 ben Balıkesir'den de hissettim geçmiş olsun.
V VaVgibi Aktif Üye Mesajlar 219 8 Ocak 2013 #5 biz de hissettik. aheste aheste yağan kar ,deprem...Allah afetinden korusun.
T turboaga Aktif Üye Mesajlar 131 8 Ocak 2013 #7 Büyüklüğü de 6.2. Ben hissettim. Format atıyordum. Koltuk sallandı. Önemsemedim. Ama önemliymiş meğer.
Büyüklüğü de 6.2. Ben hissettim. Format atıyordum. Koltuk sallandı. Önemsemedim. Ama önemliymiş meğer.
Buzkırıcı Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,919 8 Ocak 2013 #9 Duzce depreminde merkezde idim cok kotu anlatilmaz yasanir
ozgurgitarim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 778 8 Ocak 2013 #11 koca bina nasıl sallandı...içten içten... Allah ne verirse hayırlısını versin....
kelebeketkisi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 521 8 Ocak 2013 #12 ozgurgitarim' Alıntı: koca bina nasıl sallandı...içten içten... Allah ne verirse hayırlısını versin.... Genişletmek için tıkla ... Âmin hocam, avatariniz yürek parçalayıci, Allah zalimleri bildigi gibi yapsın.
ozgurgitarim' Alıntı: koca bina nasıl sallandı...içten içten... Allah ne verirse hayırlısını versin.... Genişletmek için tıkla ... Âmin hocam, avatariniz yürek parçalayıci, Allah zalimleri bildigi gibi yapsın.