İstanbul'da adsense hesabı satan?

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar adsense hesabı satan bir Hocamızla görüşüp fiyatta anlaşabilirsek satın almak istiyorum. Adsense hesabını satan varsa özelden görüşebiliriz. (özellikle Avrupa yakası olursa sevinirim)

Hocam İstanbulda olmasına ne gerek var. Online ticaret yaparsın Adsense'ini satmak isteyen varsa. Karşılıklı güven. Öğretmen olduğunu kanıtlasın kâfi bence.

Alsanız bile hesabınız kapatılır hocam adsense'de üye olurken site ismi yazıyorsunuz yada youtube kanal ismi şimdi siz tutupta başka bir siteye eklerseniz önceleri reklamlar çıkar hatta parada kazana bilirsiniz ama ödemeye yaklaştığınız zaman hesabınız kapatılır :) ayrıca adsense ödemelerinde kayıtlı kişinin adresi görünür oraya pin gider hesap numarasıda aynen o şekilde :)

Hadi yaa bana hiç bu şekilde anlatmadılar, hatta matbaacıdan alacaktık nerdeyse de bir araştıralım dedik.Şu adsense yüzünden gözlerim açık gidecek:)))

Hocam ben görmediğim insanlardan bir şey satın aldığım zaman uykularım kaçıyor:) İnsan sarrafı değilim ama az çok görünce insandan anlıyorum gibi sanki:)

Hocam sıkıntı yaşarsın. Ödeme ve kimlik bilgilerini değiştirdikten sonra genelde hesaplar banlanıyor.

BBNET
Geri