İstanbul'a Tayin İsteyecekler Buraya

Kodla Büyü
guraysen' Alıntı:
avy' Alıntı:
Çok teşekkür ederim hocam ev kiraları konusunda fikriniz var mı acaba? Hocam bir de Beyoğlu hakkında fikrinizi alabilir miyim
Hocam beyoğlunu idareye sordum 5 normaçığı var hiçöğretmen yok okultadilat olupyenileniyor GElenlerden biri bölümŞefi olacak dediler cazip geldi


Hocam bilgi güzel de Beyoğlu da sanırım çok pahalı bir yer. Bir bilginiz var mı evler konusunda ya da yakında başka nerede oturulabilir?
 
Bekarsan genelde bekar öğretmenler 2 kişi kalıyor.Kira ve faturalar yönünde sıkıntı olmaz o zaman.Bende öyle kalıyordum.Ama evli isen,halkalının içinden veya sefaköyden ev tutman daha uygun olur bence.bol şans
 
alemdarpaşa
camçeşme
ergenekon
namık kemal
pr. dr. erol güngör
fethi gemuhluoğlu
fatma gözen eralp
fatih sultan mehmet
ayazma
mehmet akif ersoy ortaokulları
bi de imam hatip liseleri var bir sürü
 
only61' Alıntı:
alemdarpaşa
camçeşme
ergenekon
namık kemal
pr. dr. erol güngör
fethi gemuhluoğlu
fatma gözen eralp
fatih sultan mehmet
ayazma
mehmet akif ersoy ortaokulları
bi de imam hatip liseleri var bir sürü

Erol güngör benim yeni okulum. Bizim okul ilkokul o ortaokul oldu yeni. Bizim kadroları oraya aldılar yani.Okulda 2 tane bilgisayar öğretmeni var şu anda. Ama ders yükünü bilmiyorum yeni ortaokul olduğu için şube sayısını bilemiyorum.Ama benim okulum 8'er şubeliydi, erol güngör de aynı tabi. İkisi de büyük okullar yani. Ulaşım Pendik ve Kartal merkezden tek otobüs, durak okulun kapısında. Ayazma da da 1 tane bilgisayar öğretmeni vardı ama gitti mi bilmiyorum. O da büyük okul. Pendik'ten dolmuş önünden geçiyor, belediye otobüsü biraz uzakta indiriyor 10 dk kadar yürümek gerekiyor. Bu okulların eğitim durumu diye sorarsanız hemen hemen birbirine benzer.
 
arkadaşlar Sancaktepe'ye tayin isteyecek arkadaşlar için bir duyurum var, benim Sancaktepe-Samandıra merkezde dairem var, içindeki kiracı bayrama kadar taşınacakmış. Daire, bir yıllık binada 2.kat 3+1 kombili güzel bir daire. aklınızda bulunsun, ilgilenen olursa özelden mesaj atabilir.
 
:) benimde kayaşehir 7.bölgede 2+1 dairem eylülde boş olacak, kirasıda 800 tl site içerisinde güvenlikli otoparklı vs. bu tarafa atanma durumu olanlarda bana mesaj atabilir.
 
Arkadaşlar merhaba,
İstanbul Ümraniye Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 3 norm açığımız var.
Ders sıkıntımız yok müdürümüz çok iyi. Koordinatörlük 16 saat alıyoruz.
İlgilenen arkadaşlar detaylı bilgi için benimle iletişime geçebilirler.
http://evliyacelebimtal.meb.k12.tr/
 
Screenshot_20210105-145209.jpg
merhaba arkadaşlar eş durumu tayin isteyeceğim sgk yı seçtiğim zaman bu seçenek cıkıyor anlayamadım farkını yardım eder misiniz. Eşim aynı şirkette 3 yıldır çalışıyor.
 
Çok da lazım değilse bence gelmeyin arkadaşlar :D Yine de siz bilirsiniz.
Hayatta İstanbul'da çalışmak istemem, tarihi yerleri, gezilecek yerleri gezmekten maaş yetişmez, hayat pahalılığı, ulaşım vs. dahil etmedim bile. İstanbul yaşanılacak değil gezilecek bir yer bence. Ama kendine ait evin, araban olur, o zaman sakin bir ilçesi olabilir, neden olmasın?
 
Hayatta İstanbul'da çalışmak istemem, tarihi yerleri, gezilecek yerleri gezmekten maaş yetişmez, hayat pahalılığı, ulaşım vs. dahil etmedim bile. İstanbul yaşanılacak değil gezilecek bir yer bence. Ama kendine ait evin, araban olur, o zaman sakin bir ilçesi olabilir, neden olmasın?
Pahalılıktan ve trafikten 4 senede doğru düzgün gezme imkanım bile olmadı. Hele çocuk varsa toplu taşımayı zaten kullanamıyorsun. İstanbul'da araban varsa da dert. Nereye park edeceksin? Zaten artık her saat trafik yoğun. Giderken trafik, gelirken trafik. Evi-arabası olan bile bu trafiği-kalabalığı bir şekilde çekiyor. Ben bunaldım artık. Belki gençlikte çekici gelebilir.
 
19 sene İstanbul'da yaşamış biri olarak yazılanları okuyunca hayretler içinde kalıyorum . Ev kirasi yüksekmiş , trafik sebebiyle hiç gezemiyormus vs...
Sahibinden.com u açarsınız İstanbul'u seçip 1500 lira altında evleri ararsınız bakalım kaç bin tane ev cikiyor. Bugün Erzurum'a da gitseniz Van a da gitseniz doğalgazlı bir ev artık en az 1000 lira zaten. Kaldı ki ben şuan yeni bir eve taşındım 3+1 ve ikinci kat 800 TL.Ve okuluma yürüme mesafesinde.
Diğer mesele trafik yüzünden gezemiyormus kültürel faaliyetlere katilamiyormus. Bir söz vardır namazda gözü olmayanın ezanda kulağı olmaz diye. O trafikten hiç birşey yapamıyorum diyen insanların çoğu markete gidip ekmek almaya üşenen insanlar emin olun. Ben iki sene silivriden Taksim'e bir çok kez konsere tiyatroya gittim. Mesafeyi bilen bilir. trafikten hiç birşey yapamıyoruz diyenler sıfır trafiğin olduğu Anadolu şehirlerinde ne yapacaklar acaba! Tiyatro bale antik kent mi hayal ediyorlar. O İstanbul'dan şikayet edenler iki sene Anadolu da çalışsın sonra tekrar konusalim. Giden tüm arkadaşlarım üç yılı doldurmak için gün saydı geri dönmek icin. Tırnak içinde benim arkadaşlarım diyorum. Yaşamayı yaşlanmakla karıştırmayan insanlardan bahsediyorum. Hep söylüyorum yine söylüyorum . Türkiye'de 81 vilayet 200 ilçe kasaba gezmiş ve farklı şehirlerde çalışmış biri olarak bu ülkede yaşanabilecek tek şehrin İstanbul olduğunu çok net söylüyorum. İstanbul'un en güzel yanı ne biliyor musunuz şark kurnazi diye tabir edilen başkalarının hayatından baksa işi gücü olmayan insanları barındırmiyor. Çünkü herkes kendi hayatının derdinde ugrasinda . Sen ne halt ediyorsun kimsenin umrunda değil .
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Evim denize 200 okula 300 metre uzaklıkta. 800 tl kira veriyorum. 3+1 çift balkonlu bir evde yaşıyorum. Kontağı çevirdikten 5 dakika sonra ırmak kenarındayım. Orman, göl, plaj bir sürü tabi güzellik yakınımda. Ses yok gürültü yok kalabalık yok. Valla siz bilirsiniz değerli dostlar, tercih meselesidir. Fakat cahil, cühela diyerek millete hakaret etmek de hadsizliktir. İsteyen istediği yerde yaşar lakin kimse kimseye kızıp tuhaf tuhaf yorumlar yapmasın.
 
Geri
Üst