kily' Alıntı:
ist_kood hocam istanbul acaba şu dillendirilen görüş yazısını bekliyor olabilir mi?
*yapılan görevlendirme sonucu yazılacak görev metninde 30 saat karşılığı yada mesai süresi gibi bir açıklamada bulunacak mı??
*ikili öğretim yapan okullarda özel durumlar ile ilgili açıklayıcı ipuclarınız var mı?
*sadece kendi okuluna görevlendirme isteyen vatandaşlar görevlendirme çıkmadığı ve açıkta lise kaldığı taktirde ikinci bi başvuru ile liseli şekilde görevlendirilecekmi??
bizi oyalayacak biraz bilgi verseniz. sıkıldık
tşkr
Görüş yazısını onay için diyorsanız beklemiyoruz,
1 haftadır ilçelerden eksik yazıları toplamaya çalışıyorduk, eksik yazı kalmadı listeyi geçen dönemki gibi taslak haliyle yayınladık hala hatalı olan var mı diye ve bir sürü kişiden bana gelmedi diye e-postalar aldık onların isimlerinide ekleyip onaya göndereceğiz.
İki görelendirmedir Eğitici arkadaşlarımız benimde bilgim dahilinde süreçten yavaş yavaş uzaklaşıyorlar, ilk defa bu görevlendirmede Eğitici rehberliğinde demedik, artık bu işleri memur ve şeflerimiz yapıyor onlarda bu işleri daha önce yapmadığı için böyle hatalar yaşanabiliyor ama önümüzdeki görevlendirmede bunlarda aşılmış olacaktır diye düşünüyorum.
*30 saat ile ilgili bir açıklama bulunmayacak, bakanlıktan bir açıklama geleceğini artık herkes biliyor, bakanlık tarafından biz böyle bir şey söylemedik siz bunu nereden çıkardınız diye fırçalanmamak için herhangi bir yorum olmayacak.
*ikili öğretim yapan kurumlarda kişi ortaokulda ise ilkokul tarafı bağlayıcı değil bunu izah edebiliriz, bir de bazı ilçelerdeki BT öğretmenleri kendi arladında uzlaşarak ikili öğretim yapan fatih okullarında sabahçı-öğlenci görev almak istemiş onu uygulamaya koyacaktı arkadaşlarımız bunun dışında nasıl bir açıklaıcı ipucu daha net söylerseniz sevinirim.
*bu açıkta kalma süreci ilçe bazlı olacak ve açıkta lise varsa o ilçedeki ortaokul isteyen BT öğretmenleride görevlendirilmeyecek şeklinde uygulayacktı arkadaşlar, sanırım sadece o ilçelere ikinci bir başvuru yazısı gidecektir.