İstanbul Okul Formatörlüğü

Kodla Büyü
SAYIN İST_KOORD HOCAM ZEYTİNBURNUNDA ÇALIŞIYORUM OKULUMUZA GELEN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ REHBERLİĞİ GÖREVİ KONULU YAZIDA BİR NOKTA DİKKATİMİ ÇEKTİ. BU YAZIDA BT REHBER ÖĞRETMEN HAFTADA EN FAZLA 30 SAAT DERS+BT REHBERLİĞİ GÖREVİ YAPAR MADDESİ YOK. BURADA 30 SAAT YAZILMAMASI SİZİN(İL MİLLİ EĞİTİMİN) İLÇE MİLLİ EĞİTİME GÖNDERDİĞİ YAZIDA DA YOK MU? SİZ 30 SAAT İBARESİNİ YAZIDAN ÇIKARMIŞ İSENİZ ALTINDA Kİ SEBEP NEDİR? SİZLERİN YEĞİTEK TEN 30 SAAT İBARESİ VAR OLARAK ÇIKAN BU YAZIYI DEĞİŞTİRME HAKKINIZ VAR MI? İLÇE MEM BU KISMI ÇIKARMIŞ İSE BÖYLE BİR HAKKI VAR MI? BİZ ŞİMDİ OKULUMUZA BİZE HAFTADA 30 SAATTEN FAZLA DERS+BT REHBERLİĞİ GÖREVİ VEREMEZSİNİZ NASIL DİYECEĞİZ. YORUMA AÇIK BIRAKILMIŞ BİR DURUM VAR. MAĞDUR EDİLEBİLİRİZ. CEVAP VERMENİZİ ÖNEMLE RİCA EDİYORUM. SAYGILARIMLA

supervisor_52' Alıntı:
SAYIN İST_KOORD HOCAM ZEYTİNBURNUNDA ÇALIŞIYORUM OKULUMUZA GELEN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ REHBERLİĞİ GÖREVİ KONULU YAZIDA BİR NOKTA DİKKATİMİ ÇEKTİ. BU YAZIDA BT REHBER ÖĞRETMEN HAFTADA EN FAZLA 30 SAAT DERS+BT REHBERLİĞİ GÖREVİ YAPAR MADDESİ YOK. BURADA 30 SAAT YAZILMAMASI SİZİN(İL MİLLİ EĞİTİMİN) İLÇE MİLLİ EĞİTİME GÖNDERDİĞİ YAZIDA DA YOK MU? SİZ 30 SAAT İBARESİNİ YAZIDAN ÇIKARMIŞ İSENİZ ALTINDA Kİ SEBEP NEDİR? SİZLERİN YEĞİTEK TEN 30 SAAT İBARESİ VAR OLARAK ÇIKAN BU YAZIYI DEĞİŞTİRME HAKKINIZ VAR MI? İLÇE MEM BU KISMI ÇIKARMIŞ İSE BÖYLE BİR HAKKI VAR MI? BİZ ŞİMDİ OKULUMUZA BİZE HAFTADA 30 SAATTEN FAZLA DERS+BT REHBERLİĞİ GÖREVİ VEREMEZSİNİZ NASIL DİYECEĞİZ. YORUMA AÇIK BIRAKILMIŞ BİR DURUM VAR. MAĞDUR EDİLEBİLİRİZ. CEVAP VERMENİZİ ÖNEMLE RİCA EDİYORUM. SAYGILARIMLA
evet ya ben de çok merak ediyorum hakkınızı arayın diyenler var neye göre arayacağız... en fazla 30 saat ibaresi çıkarılmış resmen...

okulda 2 kişi olanlar için başvuru yapılacak okullar nası oluyor? Diğer arkadaş formatördü zaten kendi okulumuzu yazar öncelikle, ben sadece fatih projesi olan okulları mı yazabilirim? Kendi okulumu yazmayacam arkadaş devam eder muhtemelen. okul tekli öğretim olduğu için ikimiz birden görev alamayız. Aynı durumda olanlar nası düşünüyorsunuz?

turquaz35' Alıntı:
grandmasterb' Alıntı:
turquaz35' Alıntı:
İkili eğitim yapan okullarda, örneğin sabahçı ve öğlenci olan bir lisede fatih projesi kapsamında görevlendirilirsek çalışma saati ne olacak?
8. maddede;
- 1"BT Rehberliği görevi eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde yapılacak" diyor, yani sabah 7 den akşama 6 ya kadar mı? Çünkü dersler okadar sürüyor.
- 1"Her bir devre için (sabah-öğle) ayrı öğretmen görevlendirilebilecektir." diyor, yani görevlendirelecek demiyor.
- 3"İkili eğitim yapan okullarda en fazla 2 öğretmen görevlendirilecektir." diyor, yani 1 öğretmen de olabilir demek bu.
Haftada 30 saat çalışır diye bir şey görmedim (ya da ben göremedim). Kısacası bu madde çalışma saatlerini, sadece tekli eğitim ve sabahçı öğlenci olmayan okullar için düzeltmiş, ikili eğitim yapan okullarda okul müdürü sabahtan akşama kadar BTR öğretmenini tutabilir, madde esnek yani. Ben mi yanlış anlıyorum acaba?
hala mı bu sorular?Bin tane başlıkta bunlar tartışılıyor.

cevap1:evet sabah 7'den akşam 6'ya kadar çalışıp en çok çalışan öğretmen olarak guinnes rekorlar kitabına girebileceksiniz.

cevap2:her devre için görevlendirlecek deseydi yani kesinlikle görevlendirilecek deseydi nerdeyse bütün bt öğretmenleri 2.okula hatta 3.okula gitmek zorunda kalabilirdi.İsteğe bırakılmış işte.

cevap3.Aynen öyle en fazla 2 öğretmen diyor.bir üstteki cevapta olduğu gibi zorla ikinci üçüncü okula gitmeyelim diye zorunlu değil işte.Tek öğretmen görevlendirilebilir.

ders çizelgesinde BT rehber öğretmenli gösterilecek deniyor ve BTR saatleri çakışmayacak diyor.Bursan 30 saat yada yarım gün çıkartılıyor.

ben anlamıyorum tam gün çalışılması gerektiğini nerden çıkarıyorsunuz?
İkili öğretim yapan okulda tek öğretmen sabah 7 akşam 6 arası çalışır diye sizi zorlarlar diye çekiniyorsanız arkadaşınızla anlaşın aynı okulu yazın.aynı okulda iki öğretmen olun yarım gün çalışın.yadda tek öğretmenseniz hakkınızı arayın.

BTR saatleri çakışmayacak açıklaması 2 öğretmen olursa için geçerli, peki tek öğretmen varsa? arkadaşınızla anlaşın diyorsunuz da o işin kolay olmadığını hepimiz biliyoruz ayrıca aynı okula 2 BTR görevlendirilir mi? Hakkınızı arayın diyorsunuz da madde gayet açık neye göre hak arayacağız? Bu dediklerim ikili eğitim yapan liselerde fatih projesi kapsamında görevlendirilenler için geçerli

maddenin o kadar açık olduğunu düşünüyor olsaydınız sormazdınız herhalde hocam.yazıda 30 saat demiyor ama eğitim öğretim saatleri boyunca da demiyor.eğitim öğretim saatleri dışında okullar hayat olsun ,bt araştırmada labı açma gibi görevler verilmesin diye var bence o madde.hafta sonları da eğitim öğretim yapılıyor,o zaman da gitmeniz gerekmeyeceğine göre o madde eğitim öğretim saatleri boyunca BT rehberliği yapılır demiyor

peki 30 saati anlatamazsak hakkımızı neye göre arayacağız?
-BT rehberlik saatleri öğretmenin ders çizelgesinde gösterilir denen maddeye göre hakkımız arayacağız.
ders çizelgesinde öğretmene 30 saat ders yükü gösterilebiliyor.ayrıca ikili öğretim yapan okulda çalışan iki öğretmenden birinin iki katı kadar çalışmanın mantıksız olduğunu yazacağız.

aynı okulu yazma kısmını geyik olarak yazdım ama neden olmasın.hem Fatih okulları boş kalmamış olur.

ayrıca şu başlığa da bir zahmet bakın.lazım olur.
okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/yegitek-ten-erdogan-petuk-un-gorusleri-t97512.html

grandmasterb' Alıntı:
turquaz35' Alıntı:
grandmasterb' Alıntı:
turquaz35' Alıntı:
İkili eğitim yapan okullarda, örneğin sabahçı ve öğlenci olan bir lisede fatih projesi kapsamında görevlendirilirsek çalışma saati ne olacak?
8. maddede;
- 1"BT Rehberliği görevi eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde yapılacak" diyor, yani sabah 7 den akşama 6 ya kadar mı? Çünkü dersler okadar sürüyor.
- 1"Her bir devre için (sabah-öğle) ayrı öğretmen görevlendirilebilecektir." diyor, yani görevlendirelecek demiyor.
- 3"İkili eğitim yapan okullarda en fazla 2 öğretmen görevlendirilecektir." diyor, yani 1 öğretmen de olabilir demek bu.
Haftada 30 saat çalışır diye bir şey görmedim (ya da ben göremedim). Kısacası bu madde çalışma saatlerini, sadece tekli eğitim ve sabahçı öğlenci olmayan okullar için düzeltmiş, ikili eğitim yapan okullarda okul müdürü sabahtan akşama kadar BTR öğretmenini tutabilir, madde esnek yani. Ben mi yanlış anlıyorum acaba?

cevap1:evet sabah 7'den akşam 6'ya kadar çalışıp en çok çalışan öğretmen olarak guinnes rekorlar kitabına girebileceksiniz.

cevap2:her devre için görevlendirlecek deseydi yani kesinlikle görevlendirilecek deseydi nerdeyse bütün bt öğretmenleri 2.okula hatta 3.okula gitmek zorunda kalabilirdi.İsteğe bırakılmış işte.

cevap3.Aynen öyle en fazla 2 öğretmen diyor.bir üstteki cevapta olduğu gibi zorla ikinci üçüncü okula gitmeyelim diye zorunlu değil işte.Tek öğretmen görevlendirilebilir.

ders çizelgesinde BT rehber öğretmenli gösterilecek deniyor ve BTR saatleri çakışmayacak diyor.Bursan 30 saat yada yarım gün çıkartılıyor.

İkili öğretim yapan okulda tek öğretmen sabah 7 akşam 6 arası çalışır diye sizi zorlarlar diye çekiniyorsanız arkadaşınızla anlaşın aynı okulu yazın.aynı okulda iki öğretmen olun yarım gün çalışın.yadda tek öğretmenseniz hakkınızı arayın.

BTR saatleri çakışmayacak açıklaması 2 öğretmen olursa için geçerli, peki tek öğretmen varsa? arkadaşınızla anlaşın diyorsunuz da o işin kolay olmadığını hepimiz biliyoruz ayrıca aynı okula 2 BTR görevlendirilir mi? Hakkınızı arayın diyorsunuz da madde gayet açık neye göre hak arayacağız? Bu dediklerim ikili eğitim yapan liselerde fatih projesi kapsamında görevlendirilenler için geçerli

maddenin o kadar açık olduğunu düşünüyor olsaydınız sormazdınız herhalde hocam.yazıda 30 saat demiyor ama eğitim öğretim saatleri boyunca da demiyor.eğitim öğretim saatleri dışında okullar hayat olsun ,bt araştırmada labı açma gibi görevler verilmesin diye var bence o madde.hafta sonları da eğitim öğretim yapılıyor,o zaman da gitmeniz gerekmeyeceğine göre o madde eğitim öğretim saatleri boyunca BT rehberliği yapılır demiyor

-BT rehberlik saatleri öğretmenin ders çizelgesinde gösterilir denen maddeye göre hakkımız arayacağız.
ders çizelgesinde öğretmene 30 saat ders yükü gösterilebiliyor.ayrıca ikili öğretim yapan okulda çalışan iki öğretmenden birinin iki katı kadar çalışmanın mantıksız olduğunu yazacağız.

aynı okulu yazma kısmını geyik olarak yazdım ama neden olmasın.hem Fatih okulları boş kalmamış olur.

okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/yegitek-ten-erdogan-petuk-un-gorusleri-t97512.html

BT Rehberliği görevi eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde yapılacak cümlesini gidin sorun müdürünüze müdür yardımcınıza bakalım ne diyecekler size (tabi öğretmenlik yapıyorsanız). ders çizelgelerinde 21 saat de gösterilebiliyor, ozaman ben 21 saat olsun diyeyim. verdiğiniz linkin de hiç bir geçerliliği olmadığını 657ye tabi ve dolayısıyla devletin dilinin yazı olduğunu bilen her devlet memuru bilir...

turquaz35' Alıntı:
grandmasterb' Alıntı:
turquaz35' Alıntı:
grandmasterb' Alıntı:
turquaz35' Alıntı:
8. maddede;

BT Rehberliği görevi eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde yapılacak cümlesini gidin sorun müdürünüze müdür yardımcınıza bakalım ne diyecekler size (tabi öğretmenlik yapıyorsanız). ders çizelgelerinde 21 saat de gösterilebiliyor, ozaman ben 21 saat olsun diyeyim. verdiğiniz linkin de hiç bir geçerliliği olmadığını 657ye tabi ve dolayısıyla devletin dilinin yazı olduğunu bilen her devlet memuru bilir...

o kadar çok hakimseniz mevzuata ,devlet memurlarının günde 8 saatten fazla çalışmayacağını bilirdiniz ve alttaki soruda olduğu gibi 11 saat çalışacak mıyım diye sormazdınız.

turquaz35' Alıntı:
- "BT Rehberliği görevi eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde yapılacak" diyor, yani sabah 7 den akşama 6 ya kadar mı? Çünkü dersler okadar sürüyor.

GRANDMASTERB HOCAM KONUYA AÇIKLIK GETİREN FİKİRLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM. ANLADIĞIM ODUR Kİ 1-ESKİ DÜZEN FORMATÖRLÜKTEN BİR FARKI YOK BU BT REHBER ÖĞRETMENLİĞİN ÇÜNKÜ FORMATÖRKEN DE GEREKİRSE 8-17 ÇALIŞIYORDUM ŞİMDİ DE İDAREYE DİYEMEYECEĞİM Kİ 09.00-15.00 ÇALIŞIRIM VEYA 30 SAATTEN FAZLA DERS VEREMEZSİNİZ. ÇÜNKÜ YAZIYI OKUYAN İDARECİ BU YAZIDA BÖYLE BİRŞEY YOK NERDEN ÇIKARIYORSUN 30 SAAT DERS DİYE.
2-İDARE İLE TARTIŞMA DURUMUNA GİRMEM ÇÜNKÜ YAPIMA, DURUŞUMA, HAYAT FELSEFEME UYGUN DEĞİL. SORUNLARA ELEŞTİRME İLE DEĞİL ÇÖZÜM ÜRETEREK KARŞILIK VERİRİM. UZLAŞMACIYIMDIR, SORUN ÇIKARAN DEĞİL.
3- ŞUNUN YORUMU BUNUN YORUMU BİZİM OKULA UYMUYOR BİZİM OKULDA BİZİM İDARECİLERİN YORUMU GEÇERLİ OLUYOR O ZAMAN. HERKES YORUM YAPIYORDA BİZİM İDARECİLER YORUM YAPAMIYOR MU?
4-DAĞ FARE DOĞURMUŞTUR.
5-YORUMA AÇIK OLAMAYN SOMUT MADDELER OLSA MEB DE BİRŞEYLER DEĞİŞYİOR DEĞİŞMİŞ DİYEBİLİRDİM AMA DEĞİL. ŞİMDİLİK UMUT VERİCİ BİR DURUM DA YOK.
6- OKULA EN ERKEN 09.00 DA EN GEÇ 10.00 DA GİDİYORUM EN ERKEN 16.00 EN GEÇ 18.30 DA ÇIKIYORUM(DERS PROGRAMI YAPIM HAFTALARINDA) HAFTASONU OKULA GİTİĞİMDE OLUYOR, EVDE OKUL İŞLERİ İÇİN UĞRAŞTIĞIM OLUYOR.

grandmasterb' Alıntı:
o kadar çok hakimseniz mevzuata ,devlet memurlarının günde 8 saatten fazla çalışmayacağını bilirdiniz.

sabah 7 de okula gelip akşam 6 da okuldan çıkan müdür ve müdür yardımcıları var, onlar devlet memur değil mi? siz neden bu görevlendirme yazısını bu kadar savunuyorsunuz anlamadım. net bir şekilde çalışma saati belli değil ikili okullar için. idare ne anlarsa onu söyler. neyse sizinle tartışamıcam daha fazla, durumun karışık olduğu ortada ve herkes görüyor, kim ne anlarsa onu yorumlasın madem bu görevlendirme yazısından...

Arkadaşlar 30 saat ifadesi zaten asıl yazıda da yoktu yanlış hatırlamıyorsam.orada ders programına bt rehberliği olarak yazılacak ifadesinden 30 saat olacağı anlamını haklı olarak biz çıkardık ve öyle olması gerekir. Fakat okullarda ders programı yapılırken ders+bt rehberliği+ boşluklar olursa haliyle bırakın 30 saati 40 saati de geçebilir. Malesef yine idarecimîzin insafına kaldık ve geçen sene beni yaptığı mükemmel ötesi (!) program sayesinde 6 saat dersle 26 saat okulda tutan (formatör olmamama rağmen) müdürümden böyle bir insaf ve vicdan beklemem mantıksız olur değil mi?

Çalışma saatleri için :

Bt rehberliği eğitim öğretim saatleri içerisinde yapılacaktır yazıyor, bunu söylemek yeterli değil midir idarede anlar heralde :?

klebsiella' Alıntı:
Çalışma saatleri için :

Bt rehberliği eğitim öğretim saatleri içerisinde yapılacaktır yazıyor, bunu söylemek yeterli değil midir idarede anlar heralde :?
evtt..

bt rehberlikte 2. okul iptalmi şimdi?

Haftalık ders çizelgesi demek, bir öğretmen haftada en fazla 30 saat ders alabililir demektir.Maalesef her idareci böyle yorumlamayacak. Keşke gelen görevlendirme yazısında bu 30 saat ibaresi açıkça belirtilseydi.

arkadaşlar.....
Benim bu görevlendirmeden anladığım, eğer görevlendirildiğimiz okul hem sabahçı hemde öğlenci ise ( mesela bir anadolu lisesi) o zaman bizler sabah ilk ders ile akşam son ders arası okuldayız. Ancak ikili okul durumu varsa ( mesela sabahtan ortaokul, öğleden sonra ilkokul ) o zaman da hangi okula görevlendirildiysek o kurumun saatine uyarız. Yani ortaokul ise sabah gelir, orta okulun son dersinde okuldan çıkarız.

Yanlış mı anlamışım??

Haftalık ders programında bt dersleri 5 gün dağıtılmışsa eğer, 2.okula gitmek çok zor olacak. Düşünün, sabah ilk 2 ders kendi okulunuzdasınız, 3 ve 4. saat 2.okulda BTR. Sonra 5 ve 6 dersler ise yine kendi okulunuzda. Üstelik 2.okul uzakta ise çok sıkıntılı olacaktır.

Yakında gerçekleşecek olan anadolu atamalarında özellikle fatih kapsamındaki okullara bt normu verilirse görevlendirmelerde yaşanan sıkıntılar kalkacaktır diye düşünüyorum. Maalesef anadolu türü okullara bt normunun verilmesi şimdilik hayal.

tati' Alıntı:
sayın hocalarım şimdi kendi okulumda BT Sınıfı var kendi okulum dışında tercih yapmazsam BTR onaylanmayacak mı ? zaten kendi okulumda 20 saat dersim var 11 saat de başka okulda açık lise var. Şunu da belirteyim yakın bir okul var lise fatih projesi kapsamında, orada matematik öğretmeni arkadaşım formatör oluyor du ben bu liseyi seçsem o öğretmenime görev çıkmama durumu var mı benden dolayı arkadaşa engel olmak istemiyorum.

Saygı ve sevgilerimle...

Hocam kendi okulunuzda aktif bir Bt sınıfı varsa görevlendirilebilirsiniz,
elbette yazıya göre Fatih Projesi okullarına başka birileri görevlendirilmişse,

Bir okulda 180 saatlik eğitim almış bir öğretmen varsa ve görev istiyorsa bence öncelik onun olur başka okuldan kimse o okula görevlendirilmez yani ona engel olacağınızı düşünmüyorum.

Saygı ve sevgi bizden size değerli hocam.

hyrkkc87' Alıntı:
supervisor_52' Alıntı:
evet ya ben de çok merak ediyorum hakkınızı arayın diyenler var neye göre arayacağız... en fazla 30 saat ibaresi çıkarılmış resmen...

Değerli hocalarım hangi yazının neresinde var da çıkarılmış 30 saat ibaresi allah aşkına ki üst yazıda yok MEB yazısında vardı derseniz zaten İLMEM yazısıda MEB yazısına atıftır ve eklerden birisi orjinal yazıdır oradan gördük diyebilirsiniz,
Ancak bakanlıktan gelen yazıdaki 30 saat ibaresi yorumdur-bizim yorumumuz- ama resmi yazıda yoktur ve haliyle İLMEM yazısında da bulunmaz.

ist_kood hocam teş. ederim, kafada bir milyon sorun varken gelde derse gir sadece kendi okulumu seçeceğim onaylanırsa sevinirim onaylanmaz ise üzülmem :)

sayın hocalarım stres yapmayın oluruna bırakın. gelen yazıda herşey yoruma açık ve bizim amirlerimiz herşeyin en iyisini bilir, laf anlatamazsınız.
ben mesala bugün okulun int. yoktu artık bilgisayarcı çağırın diyorum. okulu bu kadar yıl sahiplendik ne oldu amele olduk :) yeter artık bizi düşünen yok. derse giriyorum içim rahat ve çıkıyorum

sayın ist_koord hocam 65.sayfanın hepsini okuyamadım belki cevaplamışsınızdır ama sormak istiyorum tercih etmediğimiz halde bir okula görevlendirmemiz cıkabilir mi ben evime uzak diye bu projedeki okullardan hiçbirini yazmadıgım halde bir okula gorevlendirilmiştim ihtiyaç dahilinde yine boyle bişey yapılabilecek mi

turquaz35' Alıntı:
8. maddede;
- "BT Rehberliği görevi eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde yapılacak" diyor, yani sabah 7 den akşama 6 ya kadar mı? Çünkü dersler okadar sürüyor.
- "Her bir devre için (sabah-öğle) ayrı öğretmen görevlendirilebilecektir." diyor, yani görevlendirelecek demiyor.
- "İkili eğitim yapan okullarda en fazla 2 öğretmen görevlendirilecektir." diyor, yani 1 öğretmen de olabilir demek bu.

Anayasa gibi bir metin hazırlamışlar, genel hatları ile
BTR öğretmeni 30 saat ders veya rehberlik yazmasını bekleyenler yanılır. SEÇMELİ ders olduğu için net değil zati.

örneğin
eskiden 6 en fazla 15 saat maaş karşılığı vardı şimdi yok neden?

çünkü seçmeli ders kalktı ders saati azaldı. okulda 0 ders saati bilişim olsa bile (hiç bir öğrenci seçmedi diyelim)
YAZININ ifade etmek istediği
tekli öğretim yapan okullarda norm 1 , ikili eğitim yapan okullarda norm 2

Allah aşkına şu btr olayı netleştirilsin,yoksa okulda 12 saat kalacağım.Hala net değil her şey,arapsaçı.sakın bir memurun çalışma süresi 8 saatten fazla olamaz.hakkınızı arayın demeyin.o işler öyle olmuyor işte...

turquaz35' Alıntı:
grandmasterb' Alıntı:
o kadar çok hakimseniz mevzuata ,devlet memurlarının günde 8 saatten fazla çalışmayacağını bilirdiniz.

sabah 7 de okula gelip akşam 6 da okuldan çıkan müdür ve müdür yardımcıları var, onlar devlet memur değil mi? siz neden bu görevlendirme yazısını bu kadar savunuyorsunuz anlamadım. net bir şekilde çalışma saati belli değil ikili okullar için. idare ne anlarsa onu söyler. neyse sizinle tartışamıcam daha fazla, durumun karışık olduğu ortada ve herkes görüyor, kim ne anlarsa onu yorumlasın madem bu görevlendirme yazısından...

Bence de aldığınız cevaplardan sonra tartışmayın isterseniz.

sultanbeyli ye henüz bu yazı gelmedi sanırım okul formatörlüğü görevlendirmeleri de geç gelmişti zaten ama şunu merak ediyorum tekrardan başvuru alınacak mı yoksa formatörler btr mi olacak doğrudan yazının geldiği ilçeler nasıl bir uygulama yapmış

hozgulen' Alıntı:
sultanbeyli ye henüz bu yazı gelmedi sanırım okul formatörlüğü görevlendirmeleri de geç gelmişti zaten ama şunu merak ediyorum tekrardan başvuru alınacak mı yoksa formatörler btr mi olacak doğrudan yazının geldiği ilçeler nasıl bir uygulama yapmış

Üsküdar'da çalışıyorum. Hocam dün okulumuza BT Rehberliği için başvuru mesajı geldi. 2 gün sonra istiyorlar. Yani yeniden görevlendirme yapılacak.

şişlide bugün gönderilcekmiş yazı. şube müdürü imzalayınca. son tarih ne zaman arkadaşlar sordum cevap gelmedi. rica etsem biri söylermi son tarih na zaman?

gsume84' Alıntı:
şişlide bugün gönderilcekmiş yazı. şube müdürü imzalayınca. son tarih ne zaman arkadaşlar sordum cevap gelmedi. rica etsem biri söylermi son tarih na zaman?
Şişlide TTnet gibi çalışıyor sanırım.

BBNET
Geri