İstanbul Okul Formatörlüğü

Kodla Büyü
narsist' Alıntı:
eemree' Alıntı:
narsist' Alıntı:
eemree' Alıntı:
hugo4545' Alıntı:
Kasımda yaplacak olan anadolu liseleri atamaları ile okulum değişince tekrar atandığım okulda formatörlük başvurusunda bulunabiliyor muyum? :)
:?:

ilçe toplantılarında formatörlüğe şiddetle karşı gelen ey arkadaş, bu formatörlük aşkı da neyin nesi???
işte biz bu yüzden bu hallerdeyiz... ne olduğumuz gibi görünebildik ne de göründüğümüz gibi olabildik !!!
formatörlüğü savunanlara hararetle saldıran sen değilmiydin acaba!!!!

sözün banaysa benim Kartal ilçesinde BT öğretmenleri için BT dersleri için senin hayal bile edemeyeceğin işleri yaptığımı biliyosun, bilmiyosan da laf atma sor anlatırlar.
formatörlük aşkı değil biraz kafayı çalıştırırsan eğer.
anadolu lisesinde ki ben daha önce çalıştım
normu olan az okul vardır.Eğer müdür öğretmen gelsin diye norm gösterirse ve öğretmen atanmadıysa ki atanmadı atamalar henüz yapılmadığı için.Dersi seçmiyor.
Anlamadın sen,benim yazdığımı ben açık yazıyım:Norm var ama, öğretmen atanmadığı için ders seçilemedi.
Lisede de BT dersi karneye geçtiği için dönem ortasında ders seçilmez.
Başka dersleri de lisede kolay kolay vermezler.Ders yoksa ben ne yapıcam orda düşün bakalım biraz.
ben bu durumu ve ayrıca atandığım yerde başka bir BT cide olup onu norm kadro fazlasıda yapmak durumunu da düşündüğüm için atansamda dönem sonu yada yıl sonuna kadar kendi okulumda durmayı düşünüyorum.Madur olmamak ve madur etmemek için.
AYrıca bak benim rumuzumdan kim olduğum ortaya çıkıyor hadi sende yaz kim olduğunu öyle konuşalım.

ben kimim biliyormusun??? her toplantıda boş boş konuşan şu emre sussa da toplantı asıl amacına hizmet etse diyen 20-25 BT öğretmeninden biriyim.. Her toplantı sonrası kartalda her denk geldiğinde birbirine senin tutarsız davranışlarından şikayetçi olan öğretmenlerden biriyim..kim olduğumu boş ver, sadece toplantılarda senin bitmez tükenmez formatörlük şikayetlerinin devamında formatörlük gelmiyor mu niye bu kadar geç kaldı diye ağlamalarını şaşkınlıkla izleyen biri..
tutarlı olmak lazım bir yerde.. geçen sene eyleme katılmayanları neredeyse vatan hainliğiyle şuçlayacaktın ve tüm bu eylemleri dersler geri gelsin diye yaptıgını soyledin onlarca insanı kandırdın şimdi de formatörlük hayaliyle yanıyorsun..
kartaldaki öğretmenler için ne yaptın bilmiyorum ama benim karşılaştığım her öğretmen senin artık bir şey yapmamanı istiyor...Rica ediyor.bilgine.

sende konuşsaydın azını tutan mı vardı ben mi yönetiyordum toplantıları
cesur olun biraz korkmayın sanalda yazmayın.
toplantının amacına hizmet etmesi derken
her ay , aylık raporun mail atılması işleminden bahsediyorsan
sende o işi bir türlü öğrenemeyenlerdensin galiba
susmamı isteyen 20-25 BT öğretmeninden birimi toplmda kaç BTci vardı 30 civarı
bunlardan 20 si eyleme geldiğine göre bazılarıda önemli işlemleri olduğundan dolayı gelemedi
kaldı 3-5 matematiğinde yok belli.Atıyosun kısaca
o 3-5 kişide belli zaten kalan herkesin umursamadığı tipler
O öğretmenlerde sende adınızı yazın mertçe çıkın karşıma konuşalım hodri meydan
klavye delikanlılığı yapma.
Tutarsızlık derken sen benim nerde formatörlüğü savunduğumu gördünde atıyosun 1200 mesajım var
beni iyi takip ediyosun belli bul bakalım nerde istemişim.Nerde geç kaldı geçikti yazmışım
Ağlamak derken ayrıca Dersi geri istemek ağlamaksa sen ağlama ne olur dayanamam.
Eyleme katılmayanları tabiki eleştiririm bir ilçede 5-6 kişi katılmıyorsa kendi dersi için
benim hayrım için değil, kendi dersi geleceği için en ağır şekilde eleştiririm.
teknik müdür yardımcılığı hayali kuranlar varsa tabiki eleştiririm
Toplantılarda olduğu gibi korkmada gel yüzyüze konuşalım
Seni tahmin ediyorum da benim lafı sokupta çıkartamayanlardansın belli.
Daha da laf istiyosan burda yazmıyım konu sapmasın
özelden cebimi yazıyım ara konuşalım

o meşhur eyleme katılanlardan biriyim ve katılanların çoğu gibi ben de pişman oldum maalesef.. keşke katılmayan o akıllı arkadaşlardan biri olsaydım ve senin başlandığın o saçma rüzgara kapılmasaydım...
sen erkeksin ben senin karşına çıkamam korkarım..
durmak yok, tutarsız tavırlara devam..

bu arada Kartalda 37 formatör var 2 adet koordinatör toplam 39 yapıyor.

20-25 tanesi senin zırvalarından bıktı derken sana tam liste gönderecek değilim.

emre hocam sakin olun biz sizi de biliyoruz, amacınızı da, yaptığınızı da kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz.
bu atışmayı burada bırakın hocalarım, herkes kendi yaptığından ve düşüncelerinden mesuldur.

narsist' Alıntı:
bu arada Kartalda 37 formatör var 2 adet koordinatör toplam 39 yapıyor.

20-25 tanesi senin zırvalarından bıktı derken sana tam liste gönderecek değilim.

ya bak tüm okulları gezer kartalda bulurum seni orda konuşuruz
klavye delikanlılığı yapma nerde 37 oldu belki bu sene yeni gelenlerle bunlardan en az 3 taneside farklı branştan
Ayrıca ben ne kadar önemliyim sizin için bu25!!! kişi bir araya gelip beni konuşuyorsunuz
ki hadi diyelim 37 kişi yarından fazlasıyla %80-85 diyebilirim her ortamda gayet samimi konuşuyoruz
ve benden farklı düşünmüyorlar.Sizin gibi arkamdan konuşmuyorlar farklı düşünsekte yüz yüze konuşuyoruz
bir daha vurgulayım cesur olun yüz yüze konuşalım yada toplantıda sesinizi duyalım olurmu
ağzınla yazıyosun o 2 koordinatörde geldi eyleme
sana göre benim susmamı istedikleri halde
boş konuşma atma yazıyorum bak teli özelden
ara konuşalım.cesaretin varsa açıkca söylüyorum daha ne yazıyım
ayrıca yalan söyledi demişsin
ne dedim ben insanlara ders geliyor dedim de herkesi formatörmü yaptım
ben miyim bunun karar vericisi.
Mantıklı olalım atmayalım
yediğiniz lafları çıkartmaya çalışmak için buraya kullanmayalım
komik duruma düşmeyin.

narsist' Alıntı:
o meşhur eyleme katılanlardan biriyim ve katılanların çoğu gibi ben de pişman oldum maalesef.. keşke katılmayan o akıllı arkadaşlardan biri olsaydım ve senin başlandığın o saçma rüzgara kapılmasaydım...

ayrıca karşıma çıkta kavga mı edelim dedik
bu yılda bu kafa bende cevap yazıyorum sana
Not:Eylem rüzgarını başlatacak arkamdan bir otobüs adamla
ankara da olacak kadarda lider özelliğe sahip olduğumu yazdığın içinde
saol
tutarsızlık nedir: TDK dan bakmanı tavsiye ediyorum.
telide gönderdim özelden ara bekliyorum
bende senin zırvalıklardan bıktım.

arkadaşım,bu sayfayı karşılıklı atışmalarınız için meşgul etmeyin.görevlendirmelerle ilgili mesaj yazmıycaksanız, pm den atışın birbirinizle istediğiniz kadar.bizde bi haber var diye sayfaya bakıyoruz millet birbirine girmiş halbuki.

mewluth' Alıntı:
Ben alan değişimi ile başka okula başvurdum. Eğer tayin çıkarsa formatörlük de onaylanırsa benim durumum nasıl olacak?

Bir de 17 Eylül itibariyle onay gelirse 17-28 eylül arasında görev yapmış görünür müyüm?

Arada kaynamasın diye tekrar yazdım kusura bakmayınız. :oops:

masci' Alıntı:
narsist' Alıntı:
sezgin meriç' Alıntı:
birbinize atışacak başka yer bulun kardeşim. insanları meşgul etmeyin. :x

doğru soyluyor sezgin arkadaş, burası atışma yeri değil..mesela kendisi hiç atışmaz.. geçmişine bakarsanız anlarsınız..
özür dilerim arkadaşım, senin gibi bir olamadık bir türlü.

Bir tespit: sıkıntıdan kafayı yemek üzere olan bt öğretmeni... çatacak yer arıyo : :? :?

Evet aynen öyle :alkis: Sebep her neyse kafayı yemiş narsist.

narsist' Alıntı:

Keşke o eyleme katılmasaydın. Katılanlardan kimse pişman olmadı. Tek üzüntümüz şuydu " 300 kişi değil de 1000 kişi katılsaydı" dedik hepimiz. Kartal'da bahsettiğin öğretmenlerin hiç biri senin gibi ismini gizleyip eemree' nin arkasından iş çevirecek kadar yüreksiz değil. Bahsettiğin eylem rüzgarını eemree başlatmadı, sefatetik hocamız yani eğitimsöz-sen başlattı. eemree sadece Kartal'da katılanların rahat Ankara'ya gidebilmesi için işi organize etti, servis ayarladı, katılanların rahatı için uğraştı. Bunu da Kartal'da çalışan diğer arkadaşlar onun yapmasını istediği için yaptı. Burada sen sadece eemree'yi tutarsızlıkla suçlamış olmuyorsun. 25 arkadaşın dedikoducu, iki yüzlü olduğunu iddia ediyorsun. Çünkü eyleme katılan arkadaşların hepsi eemree ile görüşmeye devam ediyor. Ve benim tanıdığım bu insanlar asla eemree'nin arkasından konuşacak karakterde insanlar değil.
Toplantıda eemree sustuğu zamanlarda ortalık süt liman oluyordu. Neden konuşmadın o zamanlar? Yazdıklarından anlaşılan bayansın. Bayan olarak bu bölümü bir kaç defa oku:
eemree görevlendirildiği işi layığıyla yerine getiren, herkese adından söz ettirebilen biri. Emin ol eemree'nin çalıştığı okula tayinin çıksa bir gün barınamazsın. Önceki çalıştığı okuldakiler, idareciler mumla arıyorlar onu şimdi. Yani eemree formatörlük de olsa, derse girme de olsa her şeyi herkesten daha güzel yapar da, bayan BT öğretmeni olmanın ne kadar zor olduğunu bildiği ve gördüğü için, en çok bunun için formatörlüğün bitmesini istedi. O kadar ki sırf formatörlük yapmamam için teknoloji tasarıma geçmem için uğraşıyor kaç gündür ama gönlümüz de hep Bilişim Teknolojileri dersinden yana tabi ki. Toplantıdaki konuşmalarını biraz olsun dinlemiş olsaydın "biz iyi kötü yapıyoruz formatörlüğü ama bayan arkadaşlar için bu çok daha zor" dediğini duyar gurur duyardın bir bayan olarak. Dinlemediğin belli. Toplantının hangi önemli gündemini meşgul etti acaba? Raporları upload etme mi yoksa BT sınıflarının listelerinin güncel olması mı? Hangisi hayatımızdan ve geleceğimizden daha önemliydi?
Son olarak eyleme katılan arkadaşları tek tek hatırlıyorum, Anıtkabir önündeki resmimizi de ekleyebilirim. O resimde bu mesajları yazabilecek karakterde birini tanımıyorum. Eğer o gruptansan iki yüzlülüğünü ispatlamış oluyorsun. Bizden ayrı gittiysen de zaten eylemde 1 avuçtuk, görsem unutmazdım.

Bence artık bu başlıktan yazma, bir derdin varsa özelden yaz. Gereksiz bir şekilde herkesi sıkıyorsun. İşin kötüsü suçlama yaptığın için cevap yazmak zorunda bırakıyorsun ve bizi de kendine benzetiyorsun.

narsist' Alıntı:

ya hocam seni zorla mı götürdüler eyleme
bizim için mi geldin.
herkes kendi için kendi geleceği için oradaydı.
valla ne yapmak istediğinizi anlamadım.
toplantılarda konuşmaya konuşmaya dolmuşsunuz burada herkesin içinde konuşmak hoşunuza gidiyor heralde.
toplantı yapıldığında açarsınız konuyu konuşuruz hep birlikte
burada herkesin içinde 1 senelik mevzuyu konuşmanın anlamı ne.
toplantılarda karşılaştığımız sorunlar hepimizin sorunları, burada hedef olarak emre yi göstermenin anlamı ney.

baslarim simdi sizin atismaniza haa, gidin pmden yardirin birbirinize, cok delikanliysaniz alin adreslerinizi bulusup kesin birbirinizi, burayi mesgul etmeyin. Sabahtan beri kac kez kontrol edeyim dedim gelisme var mi diye hep bir tartisma.

Simdi yetkili hocalarim bu gorevlendirmeler ne durumda, eger olurlar alindi ilceler oyaliyorsa haber edin de ekdersleri ona gore hazirlayalim, kaldik ortada butun ilce birbirine soruyor ekdersleri

sunny' Alıntı:
baslarim simdi sizin atismaniza haa, gidin pmden yardirin birbirinize, cok delikanliysaniz alin adreslerinizi bulusup kesin birbirinizi, burayi mesgul etmeyin. Sabahtan beri kac kez kontrol edeyim dedim gelisme var mi diye hep bir tartisma.

Simdi yetkili hocalarim bu gorevlendirmeler ne durumda, eger olurlar alindi ilceler oyaliyorsa haber edin de ekdersleri ona gore hazirlayalim, kaldik ortada butun ilce birbirine soruyor ekdersleri

:+1:

sunny' Alıntı:

:+1:

burayıda Kartal'a çevirmişsiniz, millet yüreği ağzında bekler iken atışmalar, arar bulurum demeler ...... Ortam zaten gergin bir de siz germeyin :-1: .

sunny' Alıntı:

:puhaha: :puhaha: :puhaha:

sunny' Alıntı:

aynen katılıyoruz hocama :+1: fazla muhabbet bu hale getiriyor :wink: bende acaba onaylar çıktı mı diye heyecanla bakıyorum .... :-1:

Bu sefer de tepki göstereceğiz diye birbirine alkış tutanlardan sayfalar dolacak. Bir de formatörlük onayının geldiğini bilgisayar bilişimden mi takip ediyorsunuz? Kurum-net yok mu ilçenizde? Haberi 1-2 saat önce buradan alınca ne değişecek? İdareniz zaten okula gelen resmi yazıyla başlatacak formatörlüğünüzü yoksa bilmediğimiz bir şey mi var ist-koord hocam burdan mı onaylayacak görevlendirmeleri?

sunny' Alıntı:

Yavaş !!! Doğru düzgün konuşmayı öğren önce .
Başka türlü de derdini anlatabilirsin
Derse girmediğin belli ağzın bozulmuş ,
Burası forum onayın gelecegi yer değil!!!
Ha kusura bakma yine onay geldi sanmisindir şimdi sen
Heyecana gerek yok gelmedi ;)

Zizu_' Alıntı:
sunny' Alıntı:

Yavaş !!! Doğru düzgün konuşmayı öğren önce .
Başka türlü de derdini anlatabilirsin
Derse girmediğin belli ağzın bozulmuş ,
Burası forum onayın gelecegi yer değil!!!
Ha kusura bakma yine onay geldi sanmisindir şimdi sen
Heyecana gerek yok gelmedi ;)
:alkis:

arkadaşlar lütfen konuyu kişisel tartışmaya dönüştürmeyin, özel mesajları kullanın.

Ayıp ya bu arkadaşlar acaba öğrencilerinin karşısına geçip de nasıl sakinlik dersi verebiliyorlar. Şimdi bir öğrenci girse şu siteye de okusa yazılanları! Hiç yakışıyor mu size arkadaşlar. Tamam herkes gergin patlayacak birini arıyor, iyice bunaldık ama birbirimize patlamayalım lütfen. Kendimizi komik duruma düşürmeyelim. Yeri ne burası ne özel ne de tel :!: Biran önce kapanmalı bu mevzu...

Arkadaşlar Konu dağıldıkça dağılıyor İstanbul İl Memden aldıgım bir maili sizlerle paylaşmak istiyorum :++:

Merhaba ....Hocam Size bi konuda bir sorum olacaktı zamanınız varsa. Bu sene Formatörlük görevlendirmeleri onayları henüz gelmedi daha evvel bu kadar gecikmemişti.

Acaba farklı bir uygulamayamı geçiliyor ya da onay gelmeyecekmi diye düşünmekten Bilgisayar Öğretmenleri olarak alıkoyamıyoruz..

Bu konuda bir bilginiz varsa bizi bilgilendirebilirmisiniz...Şimdiden çok teşekkür ederim

Saygılarımla İyi Günler...

CEVAP :
Merhaba, bugün yarın onay çıkar.

Valimiz izinde olduğu için, diğer ilden gelen vali.de

imza için bekliyor onaylar diye biliyorum.

Onay bu haftasonuna kadar çıkar.

Görüşmek üzere hoşça kal. Bilge.

:wink:

4*3 sistemi, secmeli dersler , Norm fazlası olan öğretmenler derken bizide unuttular sona kaldık anlayacagınız ama er ya da geç olacak

Bugün ek dersleri yolluyoruz görevlendirme ayın 17 sinde başladı ama onay gelmedi tabi ki ... Peki bu durumda geriye dönük ek dersler ödenir mi? :?:

BBNET
Geri