narsist' Alıntı:eemree' Alıntı:narsist' Alıntı:eemree' Alıntı::?:hugo4545' Alıntı:Kasımda yaplacak olan anadolu liseleri atamaları ile okulum değişince tekrar atandığım okulda formatörlük başvurusunda bulunabiliyor muyum?![]()
ilçe toplantılarında formatörlüğe şiddetle karşı gelen ey arkadaş, bu formatörlük aşkı da neyin nesi???
işte biz bu yüzden bu hallerdeyiz... ne olduğumuz gibi görünebildik ne de göründüğümüz gibi olabildik !!!
formatörlüğü savunanlara hararetle saldıran sen değilmiydin acaba!!!!
sözün banaysa benim Kartal ilçesinde BT öğretmenleri için BT dersleri için senin hayal bile edemeyeceğin işleri yaptığımı biliyosun, bilmiyosan da laf atma sor anlatırlar.
formatörlük aşkı değil biraz kafayı çalıştırırsan eğer.
anadolu lisesinde ki ben daha önce çalıştım
normu olan az okul vardır.Eğer müdür öğretmen gelsin diye norm gösterirse ve öğretmen atanmadıysa ki atanmadı atamalar henüz yapılmadığı için.Dersi seçmiyor.
Anlamadın sen,benim yazdığımı ben açık yazıyım:Norm var ama, öğretmen atanmadığı için ders seçilemedi.
Lisede de BT dersi karneye geçtiği için dönem ortasında ders seçilmez.
Başka dersleri de lisede kolay kolay vermezler.Ders yoksa ben ne yapıcam orda düşün bakalım biraz.
ben bu durumu ve ayrıca atandığım yerde başka bir BT cide olup onu norm kadro fazlasıda yapmak durumunu da düşündüğüm için atansamda dönem sonu yada yıl sonuna kadar kendi okulumda durmayı düşünüyorum.Madur olmamak ve madur etmemek için.
AYrıca bak benim rumuzumdan kim olduğum ortaya çıkıyor hadi sende yaz kim olduğunu öyle konuşalım.
ben kimim biliyormusun??? her toplantıda boş boş konuşan şu emre sussa da toplantı asıl amacına hizmet etse diyen 20-25 BT öğretmeninden biriyim.. Her toplantı sonrası kartalda her denk geldiğinde birbirine senin tutarsız davranışlarından şikayetçi olan öğretmenlerden biriyim..kim olduğumu boş ver, sadece toplantılarda senin bitmez tükenmez formatörlük şikayetlerinin devamında formatörlük gelmiyor mu niye bu kadar geç kaldı diye ağlamalarını şaşkınlıkla izleyen biri..
tutarlı olmak lazım bir yerde.. geçen sene eyleme katılmayanları neredeyse vatan hainliğiyle şuçlayacaktın ve tüm bu eylemleri dersler geri gelsin diye yaptıgını soyledin onlarca insanı kandırdın şimdi de formatörlük hayaliyle yanıyorsun..
kartaldaki öğretmenler için ne yaptın bilmiyorum ama benim karşılaştığım her öğretmen senin artık bir şey yapmamanı istiyor...Rica ediyor.bilgine.
sende konuşsaydın azını tutan mı vardı ben mi yönetiyordum toplantıları
cesur olun biraz korkmayın sanalda yazmayın.
toplantının amacına hizmet etmesi derken
her ay , aylık raporun mail atılması işleminden bahsediyorsan
sende o işi bir türlü öğrenemeyenlerdensin galiba
susmamı isteyen 20-25 BT öğretmeninden birimi toplmda kaç BTci vardı 30 civarı
bunlardan 20 si eyleme geldiğine göre bazılarıda önemli işlemleri olduğundan dolayı gelemedi
kaldı 3-5 matematiğinde yok belli.Atıyosun kısaca
o 3-5 kişide belli zaten kalan herkesin umursamadığı tipler
O öğretmenlerde sende adınızı yazın mertçe çıkın karşıma konuşalım hodri meydan
klavye delikanlılığı yapma.
Tutarsızlık derken sen benim nerde formatörlüğü savunduğumu gördünde atıyosun 1200 mesajım var
beni iyi takip ediyosun belli bul bakalım nerde istemişim.Nerde geç kaldı geçikti yazmışım
Ağlamak derken ayrıca Dersi geri istemek ağlamaksa sen ağlama ne olur dayanamam.
Eyleme katılmayanları tabiki eleştiririm bir ilçede 5-6 kişi katılmıyorsa kendi dersi için
benim hayrım için değil, kendi dersi geleceği için en ağır şekilde eleştiririm.
teknik müdür yardımcılığı hayali kuranlar varsa tabiki eleştiririm
Toplantılarda olduğu gibi korkmada gel yüzyüze konuşalım
Seni tahmin ediyorum da benim lafı sokupta çıkartamayanlardansın belli.
Daha da laf istiyosan burda yazmıyım konu sapmasın
özelden cebimi yazıyım ara konuşalım