İstanbul Okul Formatörlüğü

Kodla Büyü
repocket' Alıntı:
Enterprise' Alıntı:
Çağrı1' Alıntı:
kily' Alıntı:
Çağrı1' Alıntı:
bazıları terbiye sınırlarını aşıyor benim bıyığım yok ama yaklaşım çok rahatsız edici

:alkis: hocam sen yinede bosver takmaya değmez. forumda farklı konularda yakısıksız sataşmalara çok kızdım tepki gösterdim ama herkes kendine yakıştırdığını gösteriyor. yani salla gitsin
evet çok haklısın herkes ken dini ifade ediyor yani arpadan buğdaylık beklenmez
Terbiyeyi sizden öğrenecek değilim, sıkıntısı olanlar özele gelin görüşelim...
Olayı yok yere siyasete çekiyorsun hocam. Yaptığında, üslubunda yanlış.
Aslında niyetim işi siyasete falan çekmek değil, aslında haklısınız bunların hepsi de aynı değil, adam adam olmadıktan sonra hangi grubun içine girse aynı, sinirimi bu şekilde çıkardım bende sanırım.

ist_koord' Alıntı:
muratci' Alıntı:
_su_' Alıntı:
Bazen diyorum acaba bilerek mi bekletiyorlar bu onayları. Belki de onay falan yok bizi oyalıyorlar. Ne de olsa onay çıkacak diye at gibi koşturuyoruz her işe; etkileşimli tahtalar bir yandan, okul pcleri diğer yandan, dersler zaten seçmeli meçmeli hepsini yüklediler. Nereye koşacağımı şaşırdım. Kafam kazan gibi.Bir de kalkıp onay gelmiyor derlerse kafayı yerim heralde :verymad:
Onay gelmezse bu süre içinde yaptığımız her şeyi geri alalım. Akıllı tahta ders içeriklerini silelim mesela :)
Onay gelmeyeceğini sanmıyorum. Her sene oluyor bu gecikme. Onay 17 sinden mi başlar 3 ünden mi? Orası muallakta.
Muallak değil hocam bu forumda da yazdım daha evvel arayan okul idarelerinide bilgileniriyorum ki kendi meslektaşlarımı hayli hayli bilgilendiriyorum
onaylarınız eğitim-öğretimin başladığı tarih olan 17 Eylül tarihi itibari ile başlayacaktır.

Yğklediklerinizi silmeye gelince onuda bu forumda da yazdım zaten Vestel yükleme(kopyalama) yapılan makinelere yeni bir imaj atacak ve C-D sıfırlanacak yani onlar bugün değilse yarın zaten silecekler herşeyi. :) (bu son gülücük vestele sinirimden)
hocam bunu biraz açıklar mısın ne demek yeni bir imaj atılacak. ozaman ben hiç bir kurulum yapmam. kaynağı nedir bunun.

sezgin meriç' Alıntı:
ist_koord' Alıntı:
muratci' Alıntı:
_su_' Alıntı:
Bazen diyorum acaba bilerek mi bekletiyorlar bu onayları. Belki de onay falan yok bizi oyalıyorlar. Ne de olsa onay çıkacak diye at gibi koşturuyoruz her işe; etkileşimli tahtalar bir yandan, okul pcleri diğer yandan, dersler zaten seçmeli meçmeli hepsini yüklediler. Nereye koşacağımı şaşırdım. Kafam kazan gibi.Bir de kalkıp onay gelmiyor derlerse kafayı yerim heralde :verymad:
Onay gelmezse bu süre içinde yaptığımız her şeyi geri alalım. Akıllı tahta ders içeriklerini silelim mesela :)
Onay gelmeyeceğini sanmıyorum. Her sene oluyor bu gecikme. Onay 17 sinden mi başlar 3 ünden mi? Orası muallakta.
Muallak değil hocam bu forumda da yazdım daha evvel arayan okul idarelerinide bilgileniriyorum ki kendi meslektaşlarımı hayli hayli bilgilendiriyorum
onaylarınız eğitim-öğretimin başladığı tarih olan 17 Eylül tarihi itibari ile başlayacaktır.

Yğklediklerinizi silmeye gelince onuda bu forumda da yazdım zaten Vestel yükleme(kopyalama) yapılan makinelere yeni bir imaj atacak ve C-D sıfırlanacak yani onlar bugün değilse yarın zaten silecekler herşeyi. :) (bu son gülücük vestele sinirimden)
hocam bunu biraz açıklar mısın ne demek yeni bir imaj atılacak. ozaman ben hiç bir kurulum yapmam. kaynağı nedir bunun.

Eğer tüm okullara yeniden kurulum yapılacaksa hiç boşuna uğraşmayalım 55 GB veriyi yüklemeye. Hangi okullara ne zaman yapılacak bu kurulum nereden öğrenebiliriz acaba?

Enterprise' Alıntı:
Aslında niyetim işi siyasete falan çekmek değil, aslında haklısınız bunların hepsi de aynı değil, adam adam olmadıktan sonra hangi grubun içine girse aynı, sinirimi bu şekilde çıkardım bende sanırım.

bir öğretmene yakışan budur. Her grubun her memleketin kötüsü mutlaka vardır demi? kırmayalım birbirimizi...

sezgin meriç' Alıntı:
ist_koord' Alıntı:
muratci' Alıntı:
_su_' Alıntı:

Vestel İstanbul ve Vestel ankara

ist_koord' Alıntı:
sezgin meriç' Alıntı:
ist_koord' Alıntı:
muratci' Alıntı:
_su_' Alıntı:

Vestel İstanbul ve Vestel ankara
hocam vestel istanbul genel müdürlüğünü aradım oradan beni başka bir hatta yönlendirdiler hattaki vestel yetkilisi yeniden kurulum gibi bir haberin olmadığını soyledi.
siz bu haberi nerden aldınız ist_koordinator hocam (bu arada dinçer hocam sen misin?)

Ben alan değişimi ile başka okula başvurdum. Eğer tayin çıkarsa formatörlük de onaylanırsa benim durumum nasıl olacak?

Bir de 17 Eylül itibariyle onay gelirse 17-28 eylül arasında görev yapmış görünür müyüm?

Kasımda yaplacak olan anadolu liseleri atamaları ile okulum değişince tekrar atandığım okulda formatörlük başvurusunda bulunabiliyor muyum? :)

ilçe okula örnek ek ders şablonunda
formatör ayrımı yok
bilişim tek. öğretmeni 15 saat maaş karşılığı 6 saat zorunlu 9 saat isteğe bağlı ders var.

her ne kadar dilekçe verilmiş olsa bile resmen görevlendirme yapılmadı, ek dersler sonradan dilekçe ile alınır gibi.

eemree' Alıntı:
hugo4545' Alıntı:
Kasımda yaplacak olan anadolu liseleri atamaları ile okulum değişince tekrar atandığım okulda formatörlük başvurusunda bulunabiliyor muyum? :)
:?:

ilçe toplantılarında formatörlüğe şiddetle karşı gelen ey arkadaş, bu formatörlük aşkı da neyin nesi???
işte biz bu yüzden bu hallerdeyiz... ne olduğumuz gibi görünebildik ne de göründüğümüz gibi olabildik !!!
formatörlüğü savunanlara hararetle saldıran sen değilmiydin acaba!!!!

narsist' Alıntı:
eemree' Alıntı:
hugo4545' Alıntı:

ilçe toplantılarında formatörlüğe şiddetle karşı gelen ey arkadaş, bu formatörlük aşkı da neyin nesi???
işte biz bu yüzden bu hallerdeyiz... ne olduğumuz gibi görünebildik ne de göründüğümüz gibi olabildik !!!

Aman yarabbim ne büyük bir tespit???? Taşı gediğine koyduğunu sanan arkadaş aynı toplantıda bulunup, aynı şeyi savunup ve formatör olmak zorunda bırakılan biri olarak yazıyorum. Formatörlüğün her türlü türevine karşıyım ve buna her ortamda karşı çıkacağım ancak bu yıl isteğe bağlı olduğunu duyduğumda hemen müdüre gidip konuştum. Ben maaş karşılığını dolduramıyorum bana başka ders verin, ek ders olmasa da olur dedim ama adam bir sürü bahane uydurup ders vermedi. Sen formatörlüğe başvur dedi. Sonuç olarak MECBUREN başvuru yaptım. Başka okula görevlendirme bile düşündüm ama her bilgisayar öğretmeni norm fazlasıyken hangi okulda ders var?
Yani laf söylerken biraz düşünüp söylemek lazım. Sanki bilmiyormuş gibi durumu. :-1: :-1:

narsist' Alıntı:
eemree' Alıntı:
hugo4545' Alıntı:

kardeş bu sözler kimin için.

narsist' Alıntı:
eemree' Alıntı:
hugo4545' Alıntı:

sözün banaysa benim Kartal ilçesinde BT öğretmenleri için BT dersleri için senin hayal bile edemeyeceğin işleri yaptığımı biliyosun, bilmiyosan da laf atma sor anlatırlar.
formatörlük aşkı değil biraz kafayı çalıştırırsan eğer.
anadolu lisesinde ki ben daha önce çalıştım
normu olan az okul vardır.Eğer müdür öğretmen gelsin diye norm gösterirse ve öğretmen atanmadıysa ki atanmadı atamalar henüz yapılmadığı için.Dersi seçmiyor.
Anlamadın sen,benim yazdığımı ben açık yazıyım:Norm var ama, öğretmen atanmadığı için ders seçilemedi.
Lisede de BT dersi karneye geçtiği için dönem ortasında ders seçilmez.
Başka dersleri de lisede kolay kolay vermezler.Ders yoksa ben ne yapıcam orda düşün bakalım biraz.
ben bu durumu ve ayrıca atandığım yerde başka bir BT cide olup onu norm kadro fazlasıda yapmak durumunu da düşündüğüm için atansamda dönem sonu yada yıl sonuna kadar kendi okulumda durmayı düşünüyorum.Madur olmamak ve madur etmemek için.
AYrıca bak benim rumuzumdan kim olduğum ortaya çıkıyor hadi sende yaz kim olduğunu öyle konuşalım.

eemree' Alıntı:
narsist' Alıntı:
eemree' Alıntı:
hugo4545' Alıntı:

sözün banaysa benim Kartal ilçesinde BT öğretmenleri için BT dersleri için senin hayal bile edemeyeceğin işleri yaptığımı biliyosun, bilmiyosan da laf atma sor anlatırlar.
normu olan az okul vardır.Eğer müdür öğretmen gelsin diye norm gösterirse ve öğretmen atanmadıysa ki atanmadı atamalar henüz yapılmadığı için.Dersi seçmiyor.
Anlamadın sen,benim yazdığımı ben açık yazıyım:Norm var ama, öğretmen atanmadığı için ders seçilemedi.
Başka dersleri de lisede kolay kolay vermezler.Ders yoksa ben ne yapıcam orda düşün bakalım biraz.
ben bu durumu ve ayrıca atandığım yerde başka bir BT cide olup onu norm kadro fazlasıda yapmak durumunu da düşündüğüm için atansamda dönem sonu yada yıl sonuna kadar kendi okulumda durmayı düşünüyorum.Madur olmamak ve madur etmemek için.
AYrıca bak benim rumuzumdan kim olduğum ortaya çıkıyor hadi sende yaz kim olduğunu öyle konuşalım.

Ah biraz da sen kendi bölümüne sahip çıksaydın da bu şekilde açık arayıp laf sokma telaşına girmeseydin narsist
Nedir bu birbirimize olan kin anlamıyorum.
Formatörlüğü neden istemediğimizi burada sana sayfalar dolusu yazabilirim.Yazdık da zaten.
Ama kısaca söyleyeyim amelelik yapmak istemiyoruz.
Sen formatörlüğü kurtuluş olarak görebilirsin ama değil.
Çoğu arkadaşa şu anda görevlendirme gelmesin bakalım ne oluyor.
Hatta bazı illerde bu sorunlar mevcut.
Belirli düzenlemeler yapılır, görev tanımları belli olur o zaman tamam deriz.
Ama günlük düzenlemelerle bu sorun hep devam edecektir.

narsist' Alıntı:
eemree' Alıntı:
hugo4545' Alıntı:

şunuda yazıyım sana bak yine norm kadro fazlasıyım yine uğraşıyorum
keşke sende benim kadar yada %1 i kadar uğraşsaydın benim gibi binlerce kişi norm fazlası olmazdı belki
senin gibiler yüzünden bu işler böyle
çok mu istiyorum sanıyosun senin gibi ameleliği
terden üstüme yapışan gömleği bilgisayarın içinde toz olan kravatımı
ben hep olduğum gibiyim.Bukalemun değilim
toplantılarda orda burda susup senin gibi klavye delikanlılığı yapmıyorum.
3-5 kişi konuşur toplantılar bu vatandaşlar susar, eylemlere gelmez
burda ahkam keser.
bi daha yazıyorum benim rumuzum belli kim olduğum belli sende yaz hadi.
2. kez editledim ama
Bak beni de iyi takip ediyomuşsun hani rumuzumdan kim olduğu bulmalar falan

biz bundan kaybediyoruz asil gündem (görevlendirmelerin gelmesi yada ne zaman gelecegi) dururken biz baska konularda sürekli didisiyoruz beden ogretmenlerine bakiyorum dersleri artsin diye tek vücüt olmuslardi bizse birbirimizi yiyoruz asil konu dururken.

kondansatör' Alıntı:
formatörlüğün eylül 3 yada eylül 17 başlangıçlı olması birşey değiştirirmi

idarelerin ekseri görüşü "sen akşama kadar durmadın ilk iki hafta sana 15 saat.." dir

savas3457' Alıntı:
kondansatör' Alıntı:
formatörlüğün eylül 3 yada eylül 17 başlangıçlı olması birşey değiştirirmi
tabikide değiştirir ona ek ders alırsın

ben aynı kanıdayım da :) bilgimi yokluyim dedim

bunu anlatamadığın idareciler var
seminer zaman bizim müdür 15 saat veriyor formatörlük olsada olmasada
geçen senede sanırım son haftayıda almamız gerekiyordu değilmi görevlendirmemiz olduğu için ama
müdür vermedi yazılmıyormuş ek ders seminerlerle bitermiş

çok bilen arkadaşlarına sormuş :wink:

kuralı anlayan olmadıktan sonra benim için değişmiyor

eemree' Alıntı:
narsist' Alıntı:
eemree' Alıntı:
hugo4545' Alıntı:

ben kimim biliyormusun??? her toplantıda boş boş konuşan şu emre sussa da toplantı asıl amacına hizmet etse diyen 20-25 BT öğretmeninden biriyim.. Her toplantı sonrası kartalda her denk geldiğinde birbirine senin tutarsız davranışlarından şikayetçi olan öğretmenlerden biriyim..kim olduğumu boş ver, sadece toplantılarda senin bitmez tükenmez formatörlük şikayetlerinin devamında formatörlük gelmiyor mu niye bu kadar geç kaldı diye ağlamalarını şaşkınlıkla izleyen biri..
tutarlı olmak lazım bir yerde.. geçen sene eyleme katılmayanları neredeyse vatan hainliğiyle şuçlayacaktın ve tüm bu eylemleri dersler geri gelsin diye yaptıgını soyledin onlarca insanı kandırdın şimdi de formatörlük hayaliyle yanıyorsun..
kartaldaki öğretmenler için ne yaptın bilmiyorum ama benim karşılaştığım her öğretmen senin artık bir şey yapmamanı istiyor...Rica ediyor.bilgine.

sezgin meriç' Alıntı:
birbinize atışacak başka yer bulun kardeşim. insanları meşgul etmeyin. :x

doğru soyluyor sezgin arkadaş, burası atışma yeri değil..mesela kendisi hiç atışmaz.. geçmişine bakarsanız anlarsınız..
özür dilerim arkadaşım, senin gibi bir olamadık bir türlü.

narsist' Alıntı:
sezgin meriç' Alıntı:
birbinize atışacak başka yer bulun kardeşim. insanları meşgul etmeyin. :x

doğru soyluyor sezgin arkadaş, burası atışma yeri değil..mesela kendisi hiç atışmaz.. geçmişine bakarsanız anlarsınız..
özür dilerim arkadaşım, senin gibi bir olamadık bir türlü.

Bir tespit: sıkıntıdan kafayı yemek üzere olan bt öğretmeni... çatacak yer arıyo : :? :?

BBNET
Geri