İstanbul Okul Formatörlüğü

Kodla Büyü
Ben de ilk atandığımda daha stajerliğimin kalkmasına 3 ay varken formatör olarak görevlendirildim, hiç istemiyordum da formatörlüğü yazı gelmiş kabul edeceksin dediler. Neye göre yapılıyor bu iş anlamış değilim. Bazıları da istedikleri halde bir türlü olamıyor. Bu arada hala herhangi bir haber yok mu istanbulda görevlendirmelerle ilgili?

Başlığı saptırmayalım arkadaşlar da formatörlük onayı gelen var mı onu söyleyin... İlk fırsatta konuyu siyasete veya başka yöne çekmeye çalışan insanları anlamıyorum :verymad:

onaylarin gelecegi yok millet iyice umudu kesmis baska alanlara kaymis nasil istir nasil bu hale düstü bizim brans keske o zaman muhendislik geliyordu nigdede ona gitseydim bu bölüm yerine

gzegen' Alıntı:
onaylarin gelecegi yok millet iyice umudu kesmis baska alanlara kaymis nasil istir nasil bu hale düstü bizim brans keske o zaman muhendislik geliyordu nigdede ona gitseydim bu bölüm yerine
Mühendislik, lise mat, fizik tedavi vs vs... Ama bizi adını dahi bilmediğim ancak geleceğin mesleği(!) olan böteye yölendirliler sağolsunlar...

Hamit Hocamdan öğrendiğime göre onaylar 17 Eylülden itibaren geçerli olacakmış. Bazı ilçelerde oluşan sıkıntıdan dolayı gecikmiş. Bekliyoruz bakalım...

inş. öyledir ders olmadığı halde ilk gün tarihli çıkacak diye sabahtan akşama okulda oturuyoruz. Bizi bu duruma düşürenlerin iki yakası bi araya gelmesin.

bir cok arkadas gorevlendirme cikacak diye idareyi disarida baska okulla yollanmamak icin idare ediyor eger bu haftada cikmazsa onaylar büyük ihtimal iki üc okula gider olacagiz. bir an evvel su isi bir cozüme kavusturmak lazim :(

gzegen' Alıntı:
bir cok arkadas gorevlendirme cikacak diye idareyi disarida baska okulla yollanmamak icin idare ediyor eger bu haftada cikmazsa onaylar büyük ihtimal iki üc okula gider olacagiz. bir an evvel su isi bir cozüme kavusturmak lazim :(
:alkis:

repocket' Alıntı:
İdare isterse kılıfına uyduruyor aslında. Ben sözleşmeli aday öğretmen iken formatör oldum. O zamanlar sözleşmeli formatör olamaz durumu da vardı ama oldu.

Birkaç mesaj yukarıda denildiği gibi birilerinin peşinden koşma gibi olaylar da hiç olmadı. Hatta talebimde olmamıştı formatörlük için. Bilginize...
Evet idare isterse kılıfına uydurabiliyor, bizim badem bıyıklı müdür yardımcıları da müdürü tuşa getirerek stajyeri formatör yapmaya çalıştılar ki 4 yıldır okulda formatörüm o badem bıyıklıların hiç tanımadığım ablalarının bile bilgisayarlarını tamir ettim. Allahtan müdür adrenalini sevmiyor da olayın bir yanlış anlaşılma olduğunu söyledi büyük ihtmalle de gerçekten müdüre de yanlış aksettirildi, çok canım sıkıldı bu duruma mesele o olmak bu olmak değil ama onlardan olmak ya da olmamak ve birilerinin gereksiz yere güç gösterisinde bulunması. 5 yıldır EBS'li idim içlerinden bir çıktım 1 günde düşmanları oldum böylece gerçek yüzlerini de görmüş oldum aslında.

gecen seneye göre brz uzaması normal.. bu sene bide 2. okl olayı var..

Değerli meslektaşlarım görevlendirmelerin gelmesi süresinin uzadığının farkındayım ancak onayların gelmesi ile ilgili bir sıkıntı olmadığını bilmenizi isterim.

Sadece ben ve ekip arkadaşlarım geçen sene ki kadar olaya müdahele etmiyoruz/edemiyoruz çünkü bakanlığın emri ile haftasonu dahil olmak üzere içerik yükleme ve eğitim verme işlemlerini yerine getirmemiz gerekiyor.Sadece göre alanımızdaki ilçelere yardımcı olmaya çalıştık ama diğer ilçeleri o ilçelerdeki memur ve şef arkadaşlarımız organize ediyor.
Malesef perşembe günü itibari ile hala göndermeyen ilçeler olduğunu öğrenmiştim buarada yazıyı yanlış yorumlayıp düzeltme gönderen ilçeler ve yazıyı yanlış yorumlayıp görev almak istemeyen sonradan görev isteyen öğretmenlerde komisyonun onay listesini oluşturmasını ve sunmasını engelliyor,
bildiğim kadarıyla komisyon haftasonu hala çalışıyor ve pazartesiye onayı yetiştirmeyi amaçlıyor.

arkadaslar ist. icin gerginligin anlami yok belli ki bir kac ilcede karmasa olmus ve isimler yetismemis ildekilerde hepsi gelsin oyle yapalim diyerek mecburen bekletiyor. ist koordinator hocamin fazlasi ile verdigi cabalarinda dolayi tsk ediyorum. beklemek tek care. bizlerden bir cok arkadas bende dahil idare ile problem yasiyoruz muhtemelen ama yapacak bir sey varmi yok. gorevlendirmeler kesin gelecek gibi gorünüyor o nedenle bir sekilde idare edecegiz ve idareyi bir sekilde oyalayacagiz.

Enterprise' Alıntı:
repocket' Alıntı:
İdare isterse kılıfına uyduruyor aslında. Ben sözleşmeli aday öğretmen iken formatör oldum. O zamanlar sözleşmeli formatör olamaz durumu da vardı ama oldu.

Birkaç mesaj yukarıda denildiği gibi birilerinin peşinden koşma gibi olaylar da hiç olmadı. Hatta talebimde olmamıştı formatörlük için. Bilginize...
Evet idare isterse kılıfına uydurabiliyor, bizim badem bıyıklı müdür yardımcıları da müdürü tuşa getirerek stajyeri formatör yapmaya çalıştılar ki 4 yıldır okulda formatörüm o badem bıyıklıların hiç tanımadığım ablalarının bile bilgisayarlarını tamir ettim. Allahtan müdür adrenalini sevmiyor da olayın bir yanlış anlaşılma olduğunu söyledi büyük ihtmalle de gerçekten müdüre de yanlış aksettirildi, çok canım sıkıldı bu duruma mesele o olmak bu olmak değil ama onlardan olmak ya da olmamak ve birilerinin gereksiz yere güç gösterisinde bulunması. 5 yıldır EBS'li idim içlerinden bir çıktım 1 günde düşmanları oldum böylece gerçek yüzlerini de görmüş oldum aslında.
biraz saygılı olun ya eğitimli insanların böyle argo ifadeler kullanması ne kadar çirkin yok badem bıyıklıymış erik bıyıklıymış yazık ya çok yazık

ist_koord hocamıza elbbet lafımız yok. herseyden önce bizleri sabırla dinliyor ve cevap veriyor sonucta o da aynı geminin yolcusu değil mi?
zümremizelaf yok...
lafımız çalışamaları devam ettirenlerrrreee

herneolursa olsun insanın şekilleri ile alay eder gibi konuşmayı hiç yakıştıramadım eğitimli birine ama eğitim cahilliği yok ediyor ama bazı özellikleri yok etmiyor :x

araştırmayı ve kaynak göstermeyi çok seviyorsunuz...

Yeni kelimeleriniz:

tüysüz
çalı bıyık

bazıları terbiye sınırlarını aşıyor benim bıyığım yok ama yaklaşım çok rahatsız edici

Çağrı1' Alıntı:
bazıları terbiye sınırlarını aşıyor benim bıyığım yok ama yaklaşım çok rahatsız edici

:alkis: hocam sen yinede bosver takmaya değmez. forumda farklı konularda yakısıksız sataşmalara çok kızdım tepki gösterdim ama herkes kendine yakıştırdığını gösteriyor. yani salla gitsin

onayın yapılacağı anlaşılıyor onemli olan tarihi ben 3 eylül itibariyle okulda full çalışıyorum. muhtemelen onay 17 eylül tarihini baz alarak gelecektir.

onay gelse bile ek dersler bir dahaki aya sarkacak anlaşılan.gelsede artık bi problem olmadan razıyım.ekdersler gidiyor bugun yarın

BBNET
Geri