İstanbul Okul Formatörlüğü

Kodla Büyü
kily' Alıntı:
mutlak_adeger' Alıntı:
kily' Alıntı:
ya onay çıkacaksa bir an evvel çıksın 29 saat dersim var bir tek sınıf yok :oops:
Benim 29 saat dersim olsa formatör olmazdım. Teknoloji tasarıma bile girmeye razıydım formatörlükten kurtulmak için ama olmadı yine. Formatörlük deyince dibe vuruyorum. İlk günden dibe vurdum yine.

okulumuzdaki diğer bilişim teknolojileri öğretmeni (ki kendisi eşim :) ) şuan izinde o dönene kadar iki ay 29 saat derse hatta belki 5. sınıfların seçtikleri seçmeli derslere girmem gerekecek. belki formatörlük olursa ücretliliere eşim gelene kadar dağıtılır ümidindeyim

Ne güzel :D Okulunuz büyük bir okul galiba hocam. Benim okulumun mevcudu 3000 e yakın olmasına rağmen bilgisayar normu 1. Ben de çok isterdim eşimle aynı okulda olmayı. Benim için rahat olurdu :wink:

ben beklemiyorum onay gelmediği icin...bide su ikili egitim ogretimler icin mesai saatlerini okulun saatlerine gore olabilir mi acaba???bilgisi olan war mı?bir arkadas bununla ilgili bir yazı paylasmıstı ama istanbul icin de gecerli mi acaba???

traxx26' Alıntı:
zeynepsteel' Alıntı:
peki arkadaslar onay gelmedigi icin okulda mesai saatleri icinde bekliyo musunuz yoksa dersiniz bitince gidiyor musunuz?

formatörlük onayı gelmediği için dersiniz bitince çıkın hocam..

Onaylar geriye dönük başlatıldığı için bence çıkmayın - kalın..
yani 17 eylül itibari ile başlar görevlendirme - şimdiye kadar böyle oldu -

hugo4545' Alıntı:
Arkadaşlar uzun zamandır okul formatörlüğü yapmıyorum. Bilim ve sanat merkezinde görev yaptığım için formatörlük olmuyordu. İstanbula bir ortaokula yeni atandım. İstanbulda okul formatörlüğü görevlendirmeleri ne zaman yapılacak. Göreve başlar başlamaz görevlendirme dilekçemi verirsem görevlendirmem yapılır mı? Eylül 1 den itibaren mi görevlendirmeler yapılıyor? İstanbulda görevlendirmeler kesin yapılıyor mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
isa ben servet hizmetiçi eğitimden(van-mersin)

oziie' Alıntı:
traxx26' Alıntı:
zeynepsteel' Alıntı:
peki arkadaslar onay gelmedigi icin okulda mesai saatleri icinde bekliyo musunuz yoksa dersiniz bitince gidiyor musunuz?

formatörlük onayı gelmediği için dersiniz bitince çıkın hocam..

Onaylar geriye dönük başlatıldığı için bence çıkmayın - kalın..
yani 17 eylül itibari ile başlar görevlendirme - şimdiye kadar böyle oldu -

Ben bekliyorum arkadaşlar müdürüm de beklememi söyledi ki zaten görevlendirmeyi 17 sinden itibaren başlatırlar hep böyle oldu istanbulda.

mutlak_adeger' Alıntı:
kily' Alıntı:
mutlak_adeger' Alıntı:
kily' Alıntı:
ya onay çıkacaksa bir an evvel çıksın 29 saat dersim var bir tek sınıf yok :oops:
Benim 29 saat dersim olsa formatör olmazdım. Teknoloji tasarıma bile girmeye razıydım formatörlükten kurtulmak için ama olmadı yine. Formatörlük deyince dibe vuruyorum. İlk günden dibe vurdum yine.

okulumuzdaki diğer bilişim teknolojileri öğretmeni (ki kendisi eşim :) ) şuan izinde o dönene kadar iki ay 29 saat derse hatta belki 5. sınıfların seçtikleri seçmeli derslere girmem gerekecek. belki formatörlük olursa ücretliliere eşim gelene kadar dağıtılır ümidindeyim

Ne güzel :D Okulunuz büyük bir okul galiba hocam. Benim okulumun mevcudu 3000 e yakın olmasına rağmen bilgisayar normu 1. Ben de çok isterdim eşimle aynı okulda olmayı. Benim için rahat olurdu :wink:

yoksa sizin eşiniz de mi bt ci

eğer böyleyse BİZkaçKİŞİYİZ yapalım:P

ÖNCELİKLE istanbul mem de çalışan sayın zümrem murat hocama sonsuz teşekkürlerimiz sunuyorum.
arkadaslar istanbul için 1 hafta daha beklememiz gerekecek murat hocam görevendşrmelerin önümüzdeki haftaya anca yetişebileceğini söyledi.
telde beni sabırla dinleyip tüm sorularıma cevap erdiğ için en önemlisi benm ne demek istediğimi anladığı için kendiisine teşekkürlerimi tekrar tekrar sunuyorum...

acaba tarihler ne olacak 17 eylulden mi basliycak bunu bilmemiz lazim
idare baski yapiyor onay gelecekmi diye
yoksa cuma isim bildirecegiz dersi eksik olanlarin baska okullarda gorev al gibisinden isimiz is en azindan bir yazi olsa su tarihde aciklayacagiz gibi bizde idareye verirdik.

hocam okunuda bişey sormafım. ama il memi arayıp murat beyle konusablirsiniz...
hatta burada da paylasın olmaz mı?

gzegen' Alıntı:
acaba tarihler ne olacak 17 eylulden mi basliycak bunu bilmemiz lazim
idare baski yapiyor onay gelecekmi diye
yoksa cuma isim bildirecegiz dersi eksik olanlarin baska okullarda gorev al gibisinden isimiz is en azindan bir yazi olsa su tarihde aciklayacagiz gibi bizde idareye verirdik.

hocam bana başka okulda görev çıktı bile. okulumda 12 saat dersim var 7 saat başka okula gidicem.
peki formatörlük görevi çıktığında bu görevlendirme ne olacak bilgisi olan var mı?

Formatör öğretmenlik görevlendirme onayını ekte sunarak dilekçe ile başka okulda ki müdürlüğe başvurursan sorun çıkarmazlar diye düşünüyorum..

cartan' Alıntı:
hocam bana başka okulda görev çıktı bile. okulumda 12 saat dersim var 7 saat başka okula gidicem.
peki formatörlük görevi çıktığında bu görevlendirme ne olacak bilgisi olan var mı?

hocam diğer okula gitmezsin. en fazla 15 saat derse girebilirsin o da kendi okulunda olmalı.

Hayırlı günler herkese,
2010 aralık atamasında geldim. Geçen sene de asker öğretmendim. tüm seminerlerimi aldım; ancak haliyle adaylığım aralık'ta kalkacak. okulumun tek bilişim öğretmeniyim. acaba bana formatörlük çıkmama ihtimali var mı? kopya çekenler yüzünden atamamızı aralık'ta yapan zihniyet bana engel olur mu?
geçen sene nasıl bir uygulama vardı aday öğretmenler için, açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler.

evcltrst' Alıntı:
Hayırlı günler herkese,
2010 aralık atamasında geldim. Geçen sene de asker öğretmendim. tüm seminerlerimi aldım; ancak haliyle adaylığım aralık'ta kalkacak. okulumun tek bilişim öğretmeniyim. acaba bana formatörlük çıkmama ihtimali var mı? kopya çekenler yüzünden atamamızı aralık'ta yapan zihniyet bana engel olur mu?
geçen sene nasıl bir uygulama vardı aday öğretmenler için, açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Aday öğretmen formatör öğretmen olarak görevlendirilmiyor. Adaylığınızın kalkması lazım.

Aday öğretmenler Eğitim Bir Senli müdür yardımcıları (abileri(!)) kanalıyla sağı solu sıkıştırıp yasal sınırları zorlamaya devam etsinler. Arkası sağlam sandıkları abileri ya verdiği sözü tutar aday öğretmenlere sendikada yöneticilik+formatörlük verir ya da birisi gelir haddini bilmeyen insancıkları güzelcene bir sallar da hadlerini bildirir.

konu badem biyik meselesi degil acik net olarak adaylari formator yapmiyorlar.
ama ilceden ilceye fark edebilir

İdare isterse kılıfına uyduruyor aslında. Ben sözleşmeli aday öğretmen iken formatör oldum. O zamanlar sözleşmeli formatör olamaz durumu da vardı ama oldu.

Birkaç mesaj yukarıda denildiği gibi birilerinin peşinden koşma gibi olaylar da hiç olmadı. Hatta talebimde olmamıştı formatörlük için. Bilginize...

Başka bir ilde aday öğretmenken formatörlük yaptım. Müdürüm-Müdür yardımcım Eğitim-Bir senli değildi. Snedika işi değil bence. Diğer sendika üyesi idi.

BBNET
Geri