31 inden itibaren görevlendirileceksiniz dendi işimizin başına onay olmadan geçtik. Bakalım ne olacak.
ek görevlendirmeler 1 ay sonra olur diyordu geçen hafta ilçe koordinatörü.Ek görevlendirme yapılacakmış o nezamana yapılır acaba?
İstanbul BTR gorevlendirmesi için 20-25 gün önce başvuru yapmıştık 31 ağustosta başlayacak dendi ne ses var ne seda noldu okula gidelimmi gitmeyelim mi bilgisi olan varmı bu konuda valilik onaylayacak dendi en son
Geçen sene punduna getirip bir haftamızı vermemişlerdi. Bu sene öyle yağma yok. Yazı gelsin gideriz. Zaten korona morona stresliyimİstanbul BTR gorevlendirmesi için 20-25 gün önce başvuru yapmıştık 31 ağustosta başlayacak dendi ne ses var ne seda noldu okula gidelimmi gitmeyelim mi bilgisi olan varmı bu konuda valilik onaylayacak dendi en son
Gidenler çok hocam bu haftada gelmedi gibi bu gidişle 21 eylülü bulur tahmini il BT koordinatoruyle iletişime geçen varmiGeçen sene punduna getirip bir haftamızı vermemişlerdi. Bu sene öyle yağma yok. Yazı gelsin gideriz. Zaten korona morona stresliyim![]()
Yazıyı görmeden gitmeyin hocam . Bize de öyle denmişti geçen yıl bir hafta boşa gittik . Ayrıca bizim ilde daha liste valiye bile sunulmadı . Sanırım tasarruf olsun diye 21ine kadar bekliyorlarNe onaymış be arkadaş. 19 ağustosta dilekçe verdim. Kadromun olduğu okulda e.t. olmadığındam civardaki bir liseyi yazmıştım. İlçedeki sorumlu okula gidin zaten 31 inden itibaren görevlendirme olacak demişti. O söze dayanarak haftada 2 gün görevlendirileceğimi düşündüğüm okula gidip e.t. lerdeki sıkıntıları çözüyorum ve okul öğretmenlerine uzaktan eğitimle ilgili yardımcı oluyorum. Bakalım artık umarım boşuna iş yapmıyoruzdur.
NUMARASI NEDİR HOCAMİstanbul il BTR koordinatörlüğünü arayabilirsiniz hocam
Onay gelmiş arkadaşlar listeyi de paylaştım. İstanbu için Btr isteyen tüm arkadaşlara hayırlı olsun. İlçelerde de serbest mesai uygulandığı için okullara ulaşmamış olabilir henüz.
Başvuru yapıp da reddedilen var mı? şu anda reddedilme kriterleri neler?
benimde adım yoktu
Sağolsun bizim Pendik koordinatörümüz yazı göndermemize rağmen bizi gözden kaçırmış ve listede ismim yok. Böyle bariz bir hata nasıl yapıyorlar insan şaşıyor.
ben pendik te çalışırken Türkan yada Türkkan soyadlı ya da adlı biri vardı, o kişi mi hâlâ koordinatör?Sağolsun bizim Pendik koordinatörümüz yazı göndermemize rağmen bizi gözden kaçırmış ve listede ismim yok. Böyle bariz bir hata nasıl yapıyorlar insan şaşıyor.
ben pendik te çalışırken Türkan yada Türkkan soyadlı ya da adlı biri vardı, o kişi mi hâlâ koordinatör?