görevlendirme listesi yayınlanmadı daha hocam.
muratci' Alıntı:Red yazısını okudum. 5 dakika sonra bir hoca geldi. "Hocam şunları müsait zamanda akıllı tahtalara yükler misiniz dedi". Bende onu reddettim.![]()
sadece red yazısımı gelmiş hocamchatter' Alıntı:Ümraniye bize gelmiş... Sadece red yazısı ama onay yazısı gelmemiş... Acaba tekrar başvuru alıp sonra mı gönderecekler onaylananları ???
ebrg' Alıntı:Arkadaşlar ben de okulumda aktif BT sınıfı olmadığı gerekçesiyle red edilmişim. Fakat okulumda 5 senedir aktif işleyen ve hala ders işlediğim faal ve çalışan 15+1 BT sınıfım var. Okul idarem yeni lab kurulacak bahanesiyle onayım olmadan bilgisayarları demirbaştan düşürdüler.İlçe tarafından da BT sınıfı yok tarzında İl MEM yazı göndermişler. I. dönem BTR görevlendirmem vardı. Şuan da hala lab bakımı yapıyorum ve bilgisayarlarım da çoğu okula göre yeni. Bu konuda hakkımı savunmak için ne yapabilirim bilgi veren olursa sevinirim.
muratci' Alıntı:Red yazısını okudum. 5 dakika sonra bir hoca geldi. "Hocam şunları müsait zamanda akıllı tahtalara yükler misiniz dedi". Bende onu reddettim.![]()
confrere' Alıntı:Üsküdar'a da gelen bi haber yok henüz(...
Umarım 10 şubattan itibaren başlatırlar da mağdur olmayız...
bencede 24 ünde başlatırlar hocam ama 10 subatta başlatırlarsa haksızlık olmaz bence hepimiz burd tablet ve diğer özellikleri takip ettik,gerektiği zaman cumartesi günü giden arkadaşlar var burda,ben müdür olsam 10 subatta gelse yazı bize gelmemiş demem ek dersini veririm çünkü adamın suçu yok,meb yada valinin geç yapması neden bizim suçumuz oluyor anlamıyorum. :alkis: :scared:okanformula' Alıntı:confrere' Alıntı:Üsküdar'a da gelen bi haber yok henüz(...
Umarım 10 şubattan itibaren başlatırlar da mağdur olmayız...
Sanmam hocam 24 şubattan itibaren başlatırlar bence. Çünkü red listesinde benim adım yok. Yani görevlendirmem çıktı heralde. Bende görevlendirme yazısı gelmediğinden liseye gitmedim. Şimdi bana ek ders verilse haksızlık olur, size de verilmese haksızlık olur. Bu durumun ayrımını yapamayacakları için, 24 şubattan itibaren başlatabilecekler büyük olasılık
klebsiella' Alıntı:Bu belgelerin gönderilmesi bu kadar mı zor yani?
Zamanında görevlendirme yapılmıyorsa zamanında görevini yapan ve başvuranın suçu ne?