İSTANBUL BTR BAŞVURULARI

Kodla Büyü
Re: İSTANBUL BTR BAŞVURULARI NE ZAMAN?

ek görevlendirme başvuruları başlamış,perşembeye kadar başvurular başlayacak okullara yazı gelmiş , okul idaresini sıkıştırın

Başvuru alındı ama 1 aydır herhangi bir bilgi yok. Zaten ara tatile 1,5 ay kaldı. Tüm iller yapıyor sıkıntı yok ama İstanbul her yıl aynı mağduriyeti yaşatıyor. Yapılmayacaksa bilgi versinler en azından ona göre hareket edelim.

görevlendirmeler gerçekleşti arkadaşlar, okullara yazı geldi, ilçe kartal

2. dönem görevlendirmeler için başvurular ne zaman başlayacak bilen var mı?

11-15 ocak ilçelere gelecek 23 ocak tarihine kadar başvuru toplanacak 1 Şubat Haftası sonuç açıklanacak değişiklik olmazsa son durum bu

ist_koord' Alıntı:
11-15 ocak ilçelere gelecek 23 ocak tarihine kadar başvuru toplanacak 1 Şubat Haftası sonuç açıklanacak değişiklik olmazsa son durum bu

Bilgilendirme için teşekkür ederiz hocam, sağolun.

ist_koord' Alıntı:

:+1: Teşekkürler bilgilendirme için

Rica ederim bu arada istanbul her dönem olduğu gibi gene değişiklikler yaşıyor,
sizlerde internetten okumuşsunuzdur sayın il müdürümüzün Talim Terbiye Kurulu Başkanı olarak Ankara'ya gitme durumu var bu doğal olarak yeni bir il müdürümüz olacak demek bu takvimi ve yapılacak çalışmayı kendisine gelir gelmez aktaracağız,
Sorun olacağını düşünmüyorum ama küçük bir ihtimalde olsa bu takvimde değişikliğe sebep olabilir.

Bu arada ne bereketli il yarabbim
bizim onaylarda 4 makam vardır,
Şube Müdürü hazırlar,
İl Müdürü sunar,
Vali yardımcısı uygun bulur,
Vali onaylar.
Arkadaş BTR çıktığından beridir bu dörtlü iki kere aynı ekipten oluşması her seferinde birileri değişti ya sayın Valimiz değişti, Ya eğitimden sorumlu Sayın Vali Yardımcımız herşey tamam tüm ekip yerinde derken şimdi de sayın il Müdürümüz değişiyor şimdi gelen müstakbel müdür bu işleri bilmiyorsa ilk soru "ooo bizden (200-300 neyse artık) bu kadar çok öğretmeni görevlendiriyoruz" oluyor ve kaset baştan başlıyor "Sayın Müdürüm bundan dolayı eğitim-öğretim negatif etkilenmiyor bla bla bla" şeklinde :)

ist_koord' Alıntı:
Rica ederim bu arada istanbul her dönem olduğu gibi gene değişiklikler yaşıyor,
sizlerde internetten okumuşsunuzdur sayın il müdürümüzün Talim Terbiye Kurulu Başkanı olarak Ankara'ya gitme durumu var bu doğal olarak yeni bir il müdürümüz olacak demek bu takvimi ve yapılacak çalışmayı kendisine gelir gelmez aktaracağız,
Sorun olacağını düşünmüyorum ama küçük bir ihtimalde olsa bu takvimde değişikliğe sebep olabilir.

Bu arada ne bereketli il yarabbim
bizim onaylarda 4 makam vardır,
Şube Müdürü hazırlar,
İl Müdürü sunar,
Vali yardımcısı uygun bulur,
Vali onaylar.
Arkadaş BTR çıktığından beridir bu dörtlü iki kere aynı ekipten oluşması her seferinde birileri değişti ya sayın Valimiz değişti, Ya eğitimden sorumlu Sayın Vali Yardımcımız herşey tamam tüm ekip yerinde derken şimdi de sayın il Müdürümüz değişiyor şimdi gelen müstakbel müdür bu işleri bilmiyorsa ilk soru "ooo bizden (200-300 neyse artık) bu kadar çok öğretmeni görevlendiriyoruz" oluyor ve kaset baştan başlıyor "Sayın Müdürüm bundan dolayı eğitim-öğretim negatif etkilenmiyor bla bla bla" şeklinde :)

Allah Bilişimcileri korusun Hamit hocam :) Bu iş giderek zorlaşıyor. İnşallah daha kötüye doğru gitmez.

Ben zorlaştığı kısmında birşey görmedim hocam,
arkadaşlarımız teknisyen miyiz öğretmen mi belli değil diye isyan ediyordu.
BT Rehber olduğunuzda kimin öğretmeni olacaksınız diğer öğretmenlerin,
eee kafanıza göre gidip diğer öğretmenlere gelin eğitim verecem diyemezsiniz o kısım netleşti ve ilerleyen günlerde bu inşallah bir performansa bağlanacak.
Yani zorlaşan birşey yok aslen talep edilenler hayat buluyor.
Haaa biz teknisyenmiyiz, müdürün ayak işçisimiyiz diye isyan edenler ne kadar dürüst yakında göreceğiz.
Çünkü bu iş teknik işleri yaparken daha kolaydır, ben her konuşmamda söyledim,
öğretmenler odasında tüm öğretmenler aman geldi gene bu deyip sizden kaçmıyor hatta üstünüze geliyorsa orada yaptığınız iş te sorun var demektir.

Koordinatör hocam bizim okulun altyapısı bu haftalarda, en geç şubat tatilinde kurulacak. Yazı şu an gelirse başvurulabilir okullar listesinde adımız olmayabilir. Ama 2. dönem btr ihtiyacı olacağından okul, listede olsa iyi olurdu. Bununla ilgili yapılabilecek birşey var mıdır?
Ataşehir Celal Yardımcı Ortaokulu

ebolukcu' Alıntı:
Koordinatör hocam bizim okulun altyapısı bu haftalarda, en geç şubat tatilinde kurulacak. Yazı şu an gelirse başvurulabilir okullar listesinde adımız olmayabilir. Ama 2. dönem btr ihtiyacı olacağından okul, listede olsa iyi olurdu. Bununla ilgili yapılabilecek birşey var mıdır?
Ataşehir Celal Yardımcı Ortaokulu

bizim okulda aynı durumda. akıllı tahtalar kuruldu ama alt yapı yok bekliyoruz. ne olacak acaba bu durumdaki okullar.

yazılar ilçelere geldi mi? eline ulaşan varsa paylaşabilir mi?

istanbula yazı gelen ilçe var mı? varsa paylaşabilir mi? paylaşamıyorsa bilgi verebilir mi? teşekkürler

istanbula yazı gelen ilçe var mı? varsa paylaşabilir mi? paylaşamıyorsa bilgi verebilir mi? teşekkürler

az önce başvuru benim elime geldi ama BTR başvuru formu değil.

BTR olmak isteyenlere açılacak olan kursa katılmak isteyenler için başvuru formu gelmiş.

karekedi' Alıntı:
az önce başvuru benim elime geldi ama BTR başvuru formu değil.

BTR olmak isteyenlere açılacak olan kursa katılmak isteyenler için başvuru formu gelmiş.
bu kurs bölümü bilişim dışındakilere mi? yoksa bize mi tam anlamadım

arkadaşlar yok mu bir gelişme. 2.dönem görevlendirmeler ne oldu?

BBNET
Geri