İSTANBUL BTR BAŞVURULARI

Kodla Büyü
Re: İSTANBUL BTR BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Arkadaşlar merhaba,
BT rehber öğretmenliği başvurusunda bulunduğum halde BT listesinde adım yok, üstelik de tercih ettiğim okullara bir başka öğretmen görevlendirilmemiş! Başvurumu yaptıktan sonra okul memuru ilçeye evrağı götürdü. Ya ilçede ya da ilde bu konuda ihmal olduğunu düşünüyorum. Benim kaybımla ilgili telafi olacak mı? Bu durumla ilgili dilekçe vereceğim. Ayrıca neden başvuran öğretmenlerin dönem başında listesi yayınlanmıyor? En azından herkes başvuru İstanbul il milli eğitime ulaşmış mı bunu erkenden öğrenir. Benim hak kaybım ne olacak? İşini yapmayan kişiler yüzünden neden ben mağdur olayım?

görevlendirmeler 28 'inden başlıyor. bu durumda görevlerine gidenler ek dersini alıyor. Teşekkürler.

Evet arkadaşlar, bir önceki mesajda belirttiğim gibi neden başvuru başlangıcında görev talep edenlerin listesi yayınlanmıyor ya da göreve başvurduklarına dair teyit e-maili gonderilmiyor? Hepimizden e-mail adresi alnıyor değil mi? Başvurup da evrakı bir şekilde teslim edilmeyenlerin mağduriyetini gidermek için neden çözüm aranmıyor? Gerçekten bu sorunu il koordinatörleri nasıl çözecekler? Benim kaybım ne olacak?

arnavutköy den hiç bir okula mı çıkmadı ? yoksa hiçbir evrak gitmedi mi il milli eğitime?

hejar26' Alıntı:
Evet arkadaşlar, bir önceki mesajda belirttiğim gibi neden başvuru başlangıcında görev talep edenlerin listesi yayınlanmıyor ya da göreve başvurduklarına dair teyit e-maili gonderilmiyor? Hepimizden e-mail adresi alnıyor değil mi? Başvurup da evrakı bir şekilde teslim edilmeyenlerin mağduriyetini gidermek için neden çözüm aranmıyor? Gerçekten bu sorunu il koordinatörleri nasıl çözecekler? Benim kaybım ne olacak?

hangi ilçedesiniz hocam?

kime dokunsak bin ah işitiyoruz. bu kadar çok sorunla uğraşan başka bir branş var mı bilmiyorum. bugün görevlendirildiğim okulda başladım. yazıyı ilçeye gönderdim. ama yine bilinen sorunlarla karşı karşıya kaldım. bunlar nasıl çözülecek ne olacak hiç bir umudum da yok.

1) okulum görevlendirme 28 eylül de başladığı halde ek dersimi göreve başladığım günden başlatacaklarını söyledi. itiraz ettim. ilçeyi arayıp sordular ama ilçe de aynı şeyi söyledi.
2) nöbet olayını bildirdim. onuda yine ilçeye sordular. görevlendirildiğim yerde nöbet tutmaz ama kendi okulunda tutar diye yorumladılar.
3) görevlendirildiğim okulda da başka başka sorunlar. 6 saat ders olduğunu ve boş geçtiğini söylediler. durumu anlatmama rağmen idare ile karşı karşıya gelme ihtimali doğdu ve orta yolu bulmaya çalıştık.

vs vs vs vs

bilmiyorum. nasıl olacak. inanın ek derse ihtiyacım olmasaydı bu rezillikleri çekmezdim. ama mecburum

denizci' Alıntı:
zodiac hocam teşekkür ederim.

okulumda 16 saat dersim var. ben 14 saat için görevlendirme istedim. ama 3 gün görevlendirmişler. nasıl olacak bu anlamadım. 3 gün kendi okulumda olmak zorundayım zaten.

Hocam, her 6 saati 1 gun olarak hesapliyorlar. 18 saat dersiniz olsaydi, 3 gun kendi okulunuzda 2 gun gorevlendirilen okulda olurdunuz. 16 saatiniz varken 3 gun gorevlendirme yapiliyor. Sizin ek ders kaybi yasamamaniz icin 2 gun gorevlendirmiyorlar. 2.5 gun de gorev olmuyor tabii..
Normalde derslerden sonra gorevlendirildiginiz okula gitmeniz bekleniyor ama bu sorunu gideceginiz okul muduruyle konusarak cozebilirsiniz..

Ayni mesaji yanlislikla 3 kez gonderdigim icin son 2 mesaji duzenleyerek yok ediyorum :)
Gorevlendirilen herkese basarilar :)

tqwert' Alıntı:
denizci' Alıntı:

okulumda 16 saat dersim var. ben 14 saat için görevlendirme istedim. ama 3 gün görevlendirmişler. nasıl olacak bu anlamadım. 3 gün kendi okulumda olmak zorundayım zaten.

Hocam, her 6 saati 1 gun olarak hesapliyorlar. 18 saat dersiniz olsaydi, 3 gun kendi okulunuzda 2 gun gorevlendirilen okulda olurdunuz. 16 saatiniz varken 3 gun gorevlendirme yapiliyor. Sizin ek ders kaybi yasamamaniz icin 2 gun gorevlendirmiyorlar. 2.5 gun de gorev olmuyor tabii..
Normalde derslerden sonra gorevlendirildiginiz okula gitmeniz bekleniyor ama bu sorunu gideceginiz okul muduruyle konusarak cozebilirsiniz..

hocam cevabınız için tşk ederim. doğru her 6 saati 1 gün olarak hesapladıklarını biliyorum ama gerçekte böyle mi? liselerde bir günde 6 saat dersin işlendiğini ben görmedim. en az 7 saat. 7 saat üstünü söylemiyorum bile. bizden beklenen görevlendirildiğimiz okulda görevlendirildiğimiz gün sayısı kadar eğitim-öğretim saatlerinde bulunmak değil mi? bunu elbette konuşacaz müdürle oda yardımcı olacaktır. ama müdür beni 3 gün okulda tutmak isterse tutar ve ben buna hiç birşey diyemem. benim söylemeye çalıştığım bu. neden makul olan yapılmıyor da hep varsayarak yapıyorlar. itirazım buna benim.

hocam aynı sorun bende de var. 14 saat dersim var ama secmeli 4 saat dersimin salı gunu olmak zorunda geriye kalan 10 saat de ancak iki gune sıgıyor. ama beni de 3 gun gorevlendirmisler. bende merak ediyorum mudur 2 gun gelmemi kabul etmezse ne yapacagım?

denizci' Alıntı:
zodiac' Alıntı:
denizci' Alıntı:
zodiac hocam tekrar tşk ederim. evet onay yazısıydı istediğim. ama bu yazıda neden imza veya mühür yok.

hocam bende şimdi farkettim imza ve mühür yok ilginç valla !!!

bu il mem in valiliğe yazdığı dilekçe. valilik onayı değil. başka ek var mıydı?

Hocam allah size uzun ömür versin özür dilerim ama çok güldüm.
Yazdığınızı tüm iyi niyetinizle yazdığınızı biliyorum ama bak darılmaca yok adaylık kursunu kopyaylamı geçtiniz. :)
Hocam dilekçe adıyla anlaşıldığı üzere dileğinizi resmi makama iletmek için yazılan yazıdır, birey yada topluluklar yazarlar.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü resmi kurumdur, Valilikte resmi kurumdur ve resmi kurumlar birbirlerine Resmi Yazı yazarlar.
Lütfen yanlış anlamayın bir an il müdürümüzü Sayın Vali diye dilekçe yazarken düşündüm.
Off hala gülüyorum dediğim gibi Allah Size Uzun Uzun ömür versin.

Gelelim yazıda imza mühür göremeyen hocalarıma,
Ben resmi yazıların böyle forumlarda paylaşılmasına karşıyım ama paylaşılmış bir kere neyse hocam resmi yazının en altında elektronik imza ile imzalandığı ifadesi bulunur, yani bu bildiğiniz resmi yazı ve İl Müdürümüz teklif etmiş eğitimden sorumlu Sayın Vali Yardımcımız uygun görmüş ve Sayın Valimiz; Olur demiştir ki biz buna onay diyoruz.

Bu onaylar diğerlerinden farklıdır normalde bir onayı İl Müdürümüz teklif eder ve Eğitimden sorumlu Sayın Vali Yardımcımız olur verir bu belge ise neredeyse 3'lü imza ile atama kararnamesi gibi üzerinde 3 imza barındıyor.

tati' Alıntı:
Farklı ilçeyi tercih eden var mı, yani başka ilçeye görevlendirme yapılmış mı hiç. Ben kendi ilçemden bir okul yazdım 60 öğrenci var beş gün vermişler 2. Tercih başka ilçeydi oraya vermemişler
Sayın Hocam;
görevlendirme ile ilgili komisyon sizin benim gibi Bilgisayar Öğretmenlerinden oluşuyor nereden bilsin 1. tercihinizdeki okulda kaç öğrenci olduğunu üstelik bilseler bile(diyelim o ilçeden olan var içlerinde) böyle bir kriter yokken ya o okulun öğrencisi az biz bunun ilk tercihini görmeyelim ikinci tercihine atayalım diye birşeyi nasıl diyebilirler.
Siz birinci tercihinizle bir okul seçmişsiniz onlar bu okul listede var mı ona bakarlar, o okulu başka isteyen var mı ona bakarlar yoksa tercihinizin gereğini çizelgeye işlerler, böyle düşünelim keşke siz birinci tercihinizle ikincinin yerini değiştirseydiniz ve o diğer ilçedeki daha kalabalık okula görevlendirebilseydik sizi.

hejar26' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,
BT rehber öğretmenliği başvurusunda bulunduğum halde BT listesinde adım yok, üstelik de tercih ettiğim okullara bir başka öğretmen görevlendirilmemiş! Başvurumu yaptıktan sonra okul memuru ilçeye evrağı götürdü. Ya ilçede ya da ilde bu konuda ihmal olduğunu düşünüyorum. Benim kaybımla ilgili telafi olacak mı? Bu durumla ilgili dilekçe vereceğim. Ayrıca neden başvuran öğretmenlerin dönem başında listesi yayınlanmıyor? En azından herkes başvuru İstanbul il milli eğitime ulaşmış mı bunu erkenden öğrenir. Benim hak kaybım ne olacak? İşini yapmayan kişiler yüzünden neden ben mağdur olayım?
Hocam öncelikle hak kaybınızla ilgili üzüldüğümü ifade etmek isterim,
il milli eğitimde böyle durumlarda genelde ihmal olmaz(farklı durumlar var ihmal olabilecek),
okulunuzda yada ilçenizde belge kalmış olabilir kesinlikle dilekçe hakkınızı kullanmanız fikrine katılıyorum.

hejar26' Alıntı:
Merhaba Hocam;
Milli Eğitim'de farklı alanlarda pekçok atama ve görevlendirme yapılır ama başvuranlar listesi yayınlamak herhangi bir yerde gördüğümüz birşey değil ama olmaz diye birşey yok, e-posta işine gelince aslında o da farklı bir fikir ama biz resmi kurumun çalışanlarıyız örneğin
okulunuz isminizi ilçeye gönderdimi bunu öğrenme hakkınız mutlaka var müdürünüzün karşısına dikilip ismim gitti mi diye sorabilirsiniz,
ilçeniz isminizi il milli eğitime gönderdimi onu da ister memurdan, ister o yazıyı paraf eden şube müdüründen, ister yazıyı imzalayan ilçe milli eğitim müdürümüzden öğrenmek için sorabilirsiniz
bunu çıktıyı üretecek yerden sormak analitik olarak mantığıma yatmadı onu söylemek isterim genelde, o yerin ürettiği çıktının hatasına yönelik sorgu olur.

İkinci kısma gelince lütfen yanlış anlamayın ama burada iki sorun var
1-siz ücret alamamışsınız
2- görevlendirilmediğiniz için bir kurum BT Rehber Öğretmeninden mahrum kalmış.
İl Koordinatörü için çözülmesi gereken sorun 2. sorundur hocam, il koordinatörleri yada bununla ilgili komisyon vb. siz ücret alın diye bunu yapmıyor olabildiğince tüm kurumlarımıza hizmet gitsin diye bunu yapıyor bu hizmet neticesinde de sizler ücret hakediyorsunuz elbette en doğalı bu.
İl Koordinatörü yada bununla ilgili birim kimse ancak bilgileri göndermeyen birime yönelik idari işlem başlatır bunun dışında bir çözüm yolunu ben şu aşamada düşünemedim.

ist_koord' Alıntı:
hejar26' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,
Hocam öncelikle hak kaybınızla ilgili üzüldüğümü ifade etmek isterim,
il milli eğitimde böyle durumlarda genelde ihmal olmaz(farklı durumlar var ihmal olabilecek),
okulunuzda yada ilçenizde belge kalmış olabilir kesinlikle dilekçe hakkınızı kullanmanız fikrine katılıyorum.

hocam arnavutköy ilçesinde hiç görevlendirme olmamış? acaba sıkıntı ilçe de mi yoksa tüm başvurular ret mi edilmiş?

denizci' Alıntı:
kime dokunsak bin ah işitiyoruz. bu kadar çok sorunla uğraşan başka bir branş var mı bilmiyorum. bugün görevlendirildiğim okulda başladım. yazıyı ilçeye gönderdim. ama yine bilinen sorunlarla karşı karşıya kaldım. bunlar nasıl çözülecek ne olacak hiç bir umudum da yok.

1) okulum görevlendirme 28 eylül de başladığı halde ek dersimi göreve başladığım günden başlatacaklarını söyledi. itiraz ettim. ilçeyi arayıp sordular ama ilçe de aynı şeyi söyledi.
2) nöbet olayını bildirdim. onuda yine ilçeye sordular. görevlendirildiğim yerde nöbet tutmaz ama kendi okulunda tutar diye yorumladılar.
3) görevlendirildiğim okulda da başka başka sorunlar. 6 saat ders olduğunu ve boş geçtiğini söylediler. durumu anlatmama rağmen idare ile karşı karşıya gelme ihtimali doğdu ve orta yolu bulmaya çalıştık.

vs vs vs vs

bilmiyorum. nasıl olacak. inanın ek derse ihtiyacım olmasaydı bu rezillikleri çekmezdim. ama mecburum

Hocam yazdığınız maddeleri tam olarak anlamadım o sebeple yanlışlık olursa kusura bakmayınız.

1) son maddeden başka okula görevlendirildiğinizi anlıyorum, görevlendirme size tebliğ edilene kadar o okula gitmiş olamazsınız diye tahmin ediyorum(bu kısımda gitti iseniz yanlış anlamış olabilirim) gitmediğiniz okuldaki gitmediğiniz ders saati size neden ödensin onu anlamadım, bence de o okula hangi gün gitmeye başladıysanız o günden itibaren ek ders ücretiniz ödenmeye başlamalı diye düşünüyorum.
2) Nöbet'i pekçok yerde yazdım yazılan her yazının bir mantığı vardır sizin nöbet tutamamnızın mantığı zaten görevli olduğunuz okullarda teneffüslerde BT sınıfını öğrenciler için açıyor olmanız, kendi okulunuzda böyle bir göreviniz olmadığı için nöbet tutmanıza engel bir durum gözükmüyor. Ancak kendi okulunuzda tüm teneffüslerde BT sınıfını öğrenciler için açık tutuyorsanız o zaman idarenize bende insanım hem nöbetimi tutup hem nasıl çocuklar için BT sınıfını açık tuabilirim demeniz gerektiğini düşünüyorum.
3) Orta yol diye birşey yok görevlendirildiğiniz okulda sadece BT Rehber Öğretmen görevi yapacağınız ve ders görevini yapamayacağınız 2012 tarihli yazıda ve ondan sonra yazılan tereddüt edilen hususlar konulu yazıda açık bir şekilde yazılmıştır. Bunun dışında uygulama resmi yazıya aykırı işlemdir hukuksuzdur.

byramdan' Alıntı:
hocam arnavutköy ilçesinde hiç görevlendirme olmamış? acaba sıkıntı ilçe de mi yoksa tüm başvurular ret mi edilmiş?

Arnavutköy'e görevlendirme oldu hocam;

ilçe milli eğitimi arayın görevlendirmelerinizi size tebliğ etsinler yani okullarınıza yazsınlar.

Kolay Gelsin.

denizci' Alıntı:
tqwert' Alıntı:
denizci' Alıntı:

hocam cevabınız için tşk ederim. doğru her 6 saati 1 gün olarak hesapladıklarını biliyorum ama gerçekte böyle mi? liselerde bir günde 6 saat dersin işlendiğini ben görmedim. en az 7 saat. 7 saat üstünü söylemiyorum bile. bizden beklenen görevlendirildiğimiz okulda görevlendirildiğimiz gün sayısı kadar eğitim-öğretim saatlerinde bulunmak değil mi? bunu elbette konuşacaz müdürle oda yardımcı olacaktır. ama müdür beni 3 gün okulda tutmak isterse tutar ve ben buna hiç birşey diyemem. benim söylemeye çalıştığım bu. neden makul olan yapılmıyor da hep varsayarak yapıyorlar. itirazım buna benim.
Denizci hocam ilk mesajınızı göremediğim için bu mesajdan cevap yazıyorum;

Bilişim Teknolojileri Rehberliği Görevi tereddüt edilen hususlar konulu yazının 7. maddesi 1. örnek dersi olan öğretmenin dersi bittikten sonra öbür okula gideceğini çok açık ifade ediyor ve hatta sizin durumunuza benzer kendi okulunda ders görevi bitince diğer okula gidişinde yol durumunun göz önünde bulunduralacağını da ifade ediyor resmi yazı değişmediği sürece bu şekilde çalışmamız gerekiyor.
Diğer okul müdürüne bu yazıyı yazdırıp götürmeniz ve ortak günde dersten çıkıp diğer okula gitmeniz mümkün değilse bunu ifade etmeniz yeterli.Aslında bu da sizin işiniz değil kadronuzun bulunduğu okul idaresinin ders çizelgenizi görevlendirildiğiniz okula göndermesi gerekiyor ve bu yeterlidir.

Yanlis anlamayin ama istabul koordinatorune bisey sormak istiyorum ankarada gorev yapiyorum ve arkadaslardan allah razi olsun hersey sistem uzeinden yapiliyor neden ilceyi araci kullaniyosunuz online basvuru alin biz gibi mudur sistemden onaylasin olsun bitsin yani bu kadar kisi madur oluyorsa istanbulda meslwktaslarim adina uzuluyorum tesekurler

ist_koord' Alıntı:
2) Nöbet'i pekçok yerde yazdım yazılan her yazının bir mantığı vardır sizin nöbet tutamamnızın mantığı zaten görevli olduğunuz okullarda teneffüslerde BT sınıfını öğrenciler için açıyor olmanız, kendi okulunuzda böyle bir göreviniz olmadığı için nöbet tutmanıza engel bir durum gözükmüyor. Ancak kendi okulunuzda tüm teneffüslerde BT sınıfını öğrenciler için açık tutuyorsanız o zaman idarenize bende insanım hem nöbetimi tutup hem nasıl çocuklar için BT sınıfını açık tuabilirim demeniz gerektiğini düşünüyorum.

Hocam bana da nöbet yazılmış durumda 2 yıldır da yazılıyor. Ben şimdilik çok üstüne gitmedim ancak 2. dönem nöbetlere ücretler yazılınca bize de nöbet ücreti yazılacak mı?

Cevaplarsanız sevinirim

teknogenclik' Alıntı:
ist_koord' Alıntı:

Hocam bana da nöbet yazılmış durumda 2 yıldır da yazılıyor. Ben şimdilik çok üstüne gitmedim ancak 2. dönem nöbetlere ücretler yazılınca bize de nöbet ücreti yazılacak mı?

Cevaplarsanız sevinirim

Hocam bunu Hamit hoca bilemezki
Paralı olunca:
şunlar ücret alır, bunlar alamaz
Bunlarda alır ama böyle böyle olursa olur
Ancak böyle böyle durum varsa bu durumdakiler alamaz
Bunların alması için şunların olması gerekir vb
Diye bi yazı çıkarırlar ordan anlarız durumu

eemree' Alıntı:
teknogenclik' Alıntı:
ist_koord' Alıntı:

Cevaplarsanız sevinirim

Hocam bunu Hamit hoca bilemezki
Paralı olunca:
şunlar ücret alır, bunlar alamaz
Bunlarda alır ama böyle böyle olursa olur
Ancak böyle böyle durum varsa bu durumdakiler alamaz
Bunların alması için şunların olması gerekir vb
Diye bi yazı çıkarırlar ordan anlarız durumu

Hocam biraz ek ders yönetmeliği 16. maddeye baktım. Orada ayrıca öğretmene asli görevi için ek ders ödenemez diyor.

Şimdi burada irdelenmesi gereken konu, nöbet asli görev midir? değil midir?

Asli görevse kesinlikle ek ders ödenemez!

Teknogenclik hocam;
Eemree hocanın dediği gibi benim bildiğim bir konu değil maalesef.

murat_erg' Alıntı:
Yanlis anlamayin ama istabul koordinatorune bisey sormak istiyorum ankarada gorev yapiyorum ve arkadaslardan allah razi olsun hersey sistem uzeinden yapiliyor neden ilceyi araci kullaniyosunuz online basvuru alin biz gibi mudur sistemden onaylasin olsun bitsin yani bu kadar kisi madur oluyorsa istanbulda meslwktaslarim adina uzuluyorum tesekurler
Olabilir elbette hocam teklif için teşekkür ederim.
Görevlendirme sürecinin otomasyonla hızlanacağını söylemişsiniz bu söylediğinize kısmen katılıyorum burada esas sorun sistemdeki kişilerin görevlerini aksatıyor olmaları hazırladığımız otomasyonda idarenin bir onayından bahsettiniz arkadaşımız başvurur ve idare onayı birazdan vereceğim vb. derken onayı kaçırırsa bunun bizim sorunumuza bir katkısı olmayacaktır.
Buradaki sorun vazifeli birimlerin görevlerini aksatması sorunu; bu sebeple otomasyon çözümünüzü bu soruna göre tekrar gözden geçirip, süreci nasıl kolaylaştıracağına yönelik daha açık bir şekilde ifade etmenize ihtiyacım var.

Görüşmek üzere.

ist_koord' Alıntı:
murat_erg' Alıntı:
Olabilir elbette hocam teklif için teşekkür ederim.
Görevlendirme sürecinin otomasyonla hızlanacağını söylemişsiniz bu söylediğinize kısmen katılıyorum burada esas sorun sistemdeki kişilerin görevlerini aksatıyor olmaları hazırladığımız otomasyonda idarenin bir onayından bahsettiniz arkadaşımız başvurur ve idare onayı birazdan vereceğim vb. derken onayı kaçırırsa bunun bizim sorunumuza bir katkısı olmayacaktır.
Buradaki sorun vazifeli birimlerin görevlerini aksatması sorunu; bu sebeple otomasyon çözümünüzü bu soruna göre tekrar gözden geçirip, süreci nasıl kolaylaştıracağına yönelik daha açık bir şekilde ifade etmenize ihtiyacım var.

Görüşmek üzere.

hocam duyuruyu sitenizde yayınladığınızda saten başvuran hocamız bunu bilir ve başvurusunu yaptıktan sonra onay müdüre düşer gerekirse öğretmen arkadaş müdürünü bilgilendirir hocam bugün son gün hemen onaylamamız lazım şeklinde bu şekilde hem ilçenin öğretmenlerimize keyfi yaptırımlarını önlemiş olursunuz naçizane fikrim kolay gelsin hocam tekrar

Dediğim gibi otomasyon teklifi düşünülebilir.
Bizim için şunu rahatlatır,
kıdem puanı, doktora-YL bilgilerini de alırız giriş ekranından komisyonla uğraşmayız,
DB deki verilere sadece formül yazılır önceliklerle şunu yerleştir diye çalıştır dersin iyi olur.

Ama hala cevabı çözemedik belgeyi göndermeyi unutan adamla tamam hocam onaylıyacağım deyip veriyi onaylamayı atlayan adam aynı adam otomasyon buna çözüm üretmiyor, bak senin örneğinde de öğretmen idaresini sıkıştırıyor bugün son gün onaylamamız lazım diye gerideki girdilere bakarsan bende aynısını söylüyorum müdürünüzü-ilçenizi sıkıştırın diye yani otomasyon burada etken ama çözüm değil çözüm gene öğretmen kaldı sizin son girdinizde de.

Şöyle bir örnek vereyim
şu aralar cbs.eba.gov.tr adresinden bir bilgi girişi furyası var bu forumda falanda görürsün giremiyoruz diye feryat figan herkes,
aslında bu bilgilerin girişi için temmuz ayı belirtilmişti ve temmuz 24(yanılıyor olabilirim son günde) tarihi son gündü,
istanbulda 1000 küsür kurum girmemiş yani yazışma vb. ortadan kalkmış ama otomasyon çözüm üretmemiş,
girilecek bilgi ne bina sana mı ait yoksa başka bir okulda misafir misin, sana aitse kaç kat-kaç oda-kaç sınıf var yani teknik bir durumda yok.

Kesinlikle o konuda haklisiniz bu tamamen idarecinin yada ilcenin ilgisiz ve onemsememesi takipsizliginden kayklajiyor bunu sadece bu konu icin degil ilceden okula yada ilden ilceye gelen her yazi icin dusunebiliriz benim onayim ilden ilceye geliyor 2 gun sonra okula ulasiyir oda takip edip ilceyi surekli aradigim icin umursamaz yazilara dikkat edilmiyor sayamadigim vb bircok neden var hocam

Sayım Koordinatörüm ek görevlendirmeler ne zaman yapılacak. Ve istisnai bir durum içerisindeyim ilçe Koordinatörümun durumdan haberi var. O mu sizinle iletişime geçsin ya da ben mi Size ulaşayim

Ek görevlendirmelerin ne Zaman olacak bilgisi olan var mı

BBNET
Geri