İSTANBUL BTR BAŞVURULARI

Kodla Büyü
Re: İSTANBUL BTR BAŞVURULARI NE ZAMAN?

teknogenclik' Alıntı:
Bizim okul hem ortaokul hem ilkokul ama listede sadece ilkokul yazıyor?? Niye böyle yapmışlar bir çok okul böyle :?
Hocam o listedeki okullar Vestel'in müdürlüğümüze 28.09.2015 itibari ile ET montajı yaptık dediği okullar vestel ilkokula montaj yaptığını beyan etmişse bizde listeye ilkokulu almışızdır.

Sultangazi'de görevlendirme yazısı hala okuluma gelmedi. Gelmeyen varmı başka.

Pendikte gondermedi ancak ben eski formlardan çıkartıp kurum netten gönderdim başvuru formunu ve bilgi dosyasını.

ist_koord' Alıntı:
teknogenclik' Alıntı:
Bizim okul hem ortaokul hem ilkokul ama listede sadece ilkokul yazıyor?? Niye böyle yapmışlar bir çok okul böyle :?
Hocam o listedeki okullar Vestel'in müdürlüğümüze 28.09.2015 itibari ile ET montajı yaptık dediği okullar vestel ilkokula montaj yaptığını beyan etmişse bizde listeye ilkokulu almışızdır.

Şimdi ben ilkokula mı görevlendirileceğim? Hocam nasıl olacak?

İstanbuldaki okullarin listesini nerden bulabiliriz ek 4 ü

teknogenclik' Alıntı:
ist_koord' Alıntı:
teknogenclik' Alıntı:

Şimdi ben ilkokula mı görevlendirileceğim? Hocam nasıl olacak?
Nereyi yazarsanız oraya görevlendirilirsiniz hocam.

Bir çok arkadaş hala yazının gelmediğini söylüyor. Yazı gelmeyen ilçelerin durumu ne oldu? Başvurular bütün ilçelerde tamamlandı mı? Son durum nedir arkadaşlar?

lemmings' Alıntı:
Bir çok arkadaş hala yazının gelmediğini söylüyor. Yazı gelmeyen ilçelerin durumu ne oldu? Başvurular bütün ilçelerde tamamlandı mı? Son durum nedir arkadaşlar?

hocam ilçelerdeki sorunlar nedeniyle bazı okullara yazı ulaşmıyor. o nedenle buradan indireceğiniz başvuru dilekçesini ve bilgi formunu ilçeye gönderirseniz mağduriyet yaşamazsınız

Hocam daha cuma başvuru bitti bu ne acele, gelecek haftaya kalır görevlendirmeler,ancak eskiden kontrol amaçlı liste yayınlanırdı ancak son zamanlarda bu liste yayınlanmıyordu

ist_koord Hocam merhaba;
BTR başvuru dan benim haberim olmadı. Buradaki başvuru formunu yarın ilçeye göndersem olur mu?

Olur hocam,
ilçenizi bana mesaj atarsanız sevinirim.
Değerlendirmeyi yapacak komisyon Çarşamba,Perşembe,Cuma çalışacaklar.
Bizim planımız Salı,Çarşamba,Perşembe çalışmaktı ilçelerin belgeleri biraz gecikmeli gelince komisyon günü bir gün ileri kaydı ama komsiyondaki arkadaşlarımıza güveniyorum tempoyu arttırıp perşembe listelere son halini verebilir ve Cuma onaya sunmak üzere teslim ederler diye düşünüyorum.
Bu ne demek Perşembe gününe kadar ilçeniz yeni dilekçe gonderirse komisyon değerlendirmeye alabilir.

durum nedir arkadaşlar?

Hocam haber bekliyoruz, halk eğitim bizi sıkıştırıp duruyor, ona göre kurs planı yapmamız gerekiyor son gelişmeler hakkında bize bilgi vermenizi rica ediyoruz.

tati' Alıntı:
Hocam haber bekliyoruz, halk eğitim bizi sıkıştırıp duruyor, ona göre kurs planı yapmamız gerekiyor son gelişmeler hakkında bize bilgi vermenizi rica ediyoruz.

varmı gelişme cuma günü valiliğe imzaya gidicekti ama bugün yazı gelmedi herhalde değil mi?

Valilik onayı şu anda Vali yardımcımızda, büyük bir liste olduğu için (sayıca ve sürece) altını vali bey imzalıyacak tahminim akşam incelerlerse yarına çıkmış olur ve yarın ilçelere yazılır.
Cuma gününe imzadan çıkarma işini yetiştiremedik kusura bakmayın, bu arada tarih 28 eylül yazıldı şimdilik il şube müdürü, il milli eğitim müdürü ve vali yardımcısından dönmedi, vali beyden de dönmezse o şekilde gelecektir.

tati hocam; kurum amirlerimiz öğretmeni niye sıkıştırıyor madem sorun yaşıyorlar ilçe yada il milli eğitimi sıkıştırsınlar, neticede yazı sizden önce onlara gelecek ve onlar size tebliğ edecek sizin onları sıkıştırmanız gerekmiyor mu. :)

ist_koord' Alıntı:
Valilik onayı şu anda Vali yardımcımızda, büyük bir liste olduğu için (sayıca ve sürece) altını vali bey imzalıyacak tahminim akşam incelerlerse yarına çıkmış olur ve yarın ilçelere yazılır.
Cuma gününe imzadan çıkarma işini yetiştiremedik kusura bakmayın, bu arada tarih 28 eylül yazıldı şimdilik il şube müdürü, il milli eğitim müdürü ve vali yardımcısından dönmedi, vali beyden de dönmezse o şekilde gelecektir.

tati hocam; kurum amirlerimiz öğretmeni niye sıkıştırıyor madem sorun yaşıyorlar ilçe yada il milli eğitimi sıkıştırsınlar, neticede yazı sizden önce onlara gelecek ve onlar size tebliğ edecek sizin onları sıkıştırmanız gerekmiyor mu. :)

ist koord hocam tarih olarak 28 eylül yazılması ek derslerin 28 eylülden itibaren alınacağı anlamına mı geliyor? Çünkü okullar geriye dönük tarihler konusunda sorun çıkarabiliyorlar maalesef :( birde bazı ilçeler görevlendirme yazılarını kadroların olduğu okullar yerine görevlendirilen okullara gönderiyorlar böyle olunca yazıya ulaşmada sorun oluyor. Teşekkür ederim.

ist_koord, ilgi ve alakanız için teşekkür ederim. Gerek uslüp gerekse çalışma şeklinizi her zaman taktir ettim (nitekim seminerde olan arkadaşlar sebebi ile başvuru geç alındı ve bunu yine bizleri düşünerek yaptınız (not: ben seminerde kendi okulumdaydım)). Çok zorda kalmadıkça ben de sizi sıkıştırmadım :)

zodiac 28 eylül itabari ile onay alınmak istenmenin sebebi ekdersin o tarihten itibaren geçerli olması içindir. Ancak bazı kurumlar göreve başlama tarihini esas alarak ek dersi bu tarihten itibaren yazmak isteyecektir. Sizin de onay gecikmesi sebebi ile mağduru oynayıp 28 eylül tarihi diretmeniz gerekecektir.

tati' Alıntı:
zodiac 28 eylül itabari ile onay alınmak istenmenin sebebi ekdersin o tarihten itibaren geçerli olması içindir. Ancak bazı kurumlar göreve başlama tarihini esas alarak ek dersi bu tarihten itibaren yazmak isteyecektir. Sizin de onay gecikmesi sebebi ile mağduru oynayıp 28 eylül tarihi diretmeniz gerekecektir.

tati hocam görevlendirme başlangıç tarihi ek dersin başlangıç tarihidir ama okullar bunu anlamamakta diretiyorlar ve geriye dönük olduğu için de derdimizi anlatmak zor oluyor :(

Özverili çalışmalarınizdan dolayı çok teşekkürler sayın Koordinatörüm. Kimse sizin umursadiginiz kadar Umursamıyor. :+1: :++:

ist_koord' Alıntı:

Hocam onaya giden listeyi buradan yayınlayabilir misiniz? Teşekkürler...

Çok düşündüm görevlendirme istesem mi istemesem mi diye ama istemedim. Okulun durumuna baktıkça da iyi ki istememişim diyorum her Allah ın günü.. Bekleyen ve görevi çıkacak olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum.

zodiac' Alıntı:
ist_koord' Alıntı:

Hocam onaya giden listeyi buradan yayınlayabilir misiniz? Teşekkürler...

evet onaya giden listeyi burda yayınlasanız iyi olacak.teşekkürler

arkadaşlar 16 saat BTY 2 saat seçmeli okuma becerileri birde sınıfım var
BTR çıkarsa sınıfım elimden alınacak mı?
nöbet görevi verilecek mi geçen seneden tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

BBNET
Geri