İSTANBUL BTR BAŞVURULARI

Kodla Büyü
Re: İSTANBUL BTR BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Bazı arkadaşlar peki ne yapacağız demiş ne yapacaksın hocam görevlendirme yapılana kadar dersin bitti mi evinin yolunu tutacaksın kalmayacaksın okulda, havadan iş yapmayacaksın, ne zaman görevlendirmen geldi o zaman işini yapacaksın. Biz de de 28 eylül demiş ekimin ortasına doğru ancak gelir onaylar.

5'leri proje sınıfına dönüştürüp beni norm fazlası haline getirecekler. Seçmeli ders çok ama norma etkisi yok. Sonrasında öğretmenler norm fazlası yapılıp eritilerek tam güne geçiş amaçlanacak görünüyor. Zaten bu planlanarak rotasyon iptal edilmiş olmalı. Yani rotasyona gerek olmadan da bu şekilde bir nevi tekrar zorunlu norm dışı bırakarak rotasyon yapılacak. Bu yüzden önce norm fazlası olsun sonra görevlendirelim deyip 28 eylülden sonraya iş bırakılmış olabilir.

bizim okulda önümüzdeki hafta fatih projesi kurulumları başlıyor. Malzemeler geldi bekliyor. 72 dersliğe kurulum yapılacak. 3 bt öğretmeni 48 saat zorunlu ders var. Ben btr olacağım ancak farklı okula da gitmek istemiyorum. Bu kurulumlar bitince kendi okulumda görevlendirme yaparlar mı acaba çok merak ediyorum.
Yukarıda ki durum gibi farklı okullar olduğu için geç görevlendirmeler yapılıyor olabilir.

Arkadaslar yazi geldi bugun 28 inden itibaren basvuru alinmaya baslicakmis istanbulda.ozur gurubu seminerlerden dolayi magduriyet yasanmasin diyeymis

Hocam yazı örneği var mı ekleyebilir misiniz

İstanbul'da hangi okullar var?Buna bakabiliyor muyuz?

hadi hayırlısı arkadaşlar.bu dönem az sorun bol iş bizi bekliyor işallah

arkadaşlar yazı geldi. ama ekte hiç birşey yok. ne form ne de okul listesi. sizde varsa buradan ekler misiniz?

Şişli gölgesine gelen bir yazı yok, halk eğitim merkezi

hocam benimde şişli. bi yanlışlık yaptım. gelen yazı 11.09.2015 tarihli. yeni yazı yok.

Allah sonumuzu hayir etsin. Her sene problemli durumlar vardi ama bu sene hepsini gececek gibi duruyor.

Sayın hocam daha önce gelen yazı bilgi amaçlıydı ve Bakırköy ilçesinden almıştım, bugün şişli bölgesinden halk eğitime gelen bşr yazı yok daha,

Ne günahımız varda bu kadar beklemek zorunda kalıyoruz. Ayrıca idare ile de mücadele içine sürükleniyoruz.
Mağduruz mağdur. Kime sorsam bu haberi bekliyor. İlçe eğiticilerinin olaydan haberi bile yok, tuzları kuru. Altyapı kurulan okullara bile kafalarından gorevlendirme yapılmayacak diyebiliyorlar. Çıkarın reisler artık şu görevlendirme başvuru yazısını. :+1:

kimsenin umrunda değil hocam bunlar. sadece bu görevlendirmelerde değil. fatih eğitimleri, intel eğitimleri hiç bi konuda yardımcı olduklarını görmedim. hayır madem öyle çıkın aradan biz bakalım başımızın çaresine. en azından muhatabımız yok deriz başka kapıları çalarız.

Sanırım halen hiçbir ilçeye herhangi bir yazı ulaşmamış,

Bugün il koordinatörü ile görüştüğümde yazının ilçelere gönderildiğini yarın yazıya ulaşabileceğimizi söyledi. Koşullarda da hiçbir değişiklik olmadığını belirtti.

Hele şükür. İnşallah 28 inden itibaren görevlendirme yaparak sevindirirler.

zodiac' Alıntı:
Bugün il koordinatörü ile görüştüğümde yazının ilçelere gönderildiğini yarın yazıya ulaşabileceğimizi söyledi. Koşullarda da hiçbir değişiklik olmadığını belirtti.
teşekkürler hocam :)

bizim memur ilçeyi aramış gelen giden yok diyor..

BBNET
Geri