İSTANBUL BTR BAŞVURULARI

Kodla Büyü
Re: İSTANBUL BTR BAŞVURULARI NE ZAMAN?

İstanbul Bahçelievler de çalışıyorum. Görevlendirme yazıları hala gelmedi. Ne kadromun bulunduğu okula ne de görevlendirildiğim okula. Yani ekstradan mağduruz. Bir de 9 Şubatta başlıyor desek de adam sn olmadan yazı gelmeden seni nasıl çalışmış göstereyim? Maliye denetçilerine ne diyeceğim? diyor. Bu forumda yetkili birisi varsa adam gibi çözse bu işi. Ne iş yapıyor bu koordinatör. Geçen dönem cevap veriyordu. Bu dönem beyefendi onu da kesti. Bi çözüm önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Teşekkür ederim

Bende ek btr başvurusu yaptım pazartesi sondu. ama bütün btr görevlendirmelerinin ek derslerini 9 şubattan başlatın diye yazı gelmiş, öyle yapacaklarmış. araştırabilirsiniz.

bu ek btr görevlendirilmeleri ne zaman açıklanır acaba?

ya da açıklandı mı acaba? benim bilgilerimde yanlışlık yapılmıştı ilk görevlendirmede. 2. görevlendirmede düzeltilecekti ne ses var ne seda

husokara' Alıntı:
İstanbul Bahçelievler de çalışıyorum. Görevlendirme yazıları hala gelmedi. Ne kadromun bulunduğu okula ne de görevlendirildiğim okula. Yani ekstradan mağduruz. Bir de 9 Şubatta başlıyor desek de adam sn olmadan yazı gelmeden seni nasıl çalışmış göstereyim? Maliye denetçilerine ne diyeceğim? diyor. Bu forumda yetkili birisi varsa adam gibi çözse bu işi. Ne iş yapıyor bu koordinatör. Geçen dönem cevap veriyordu. Bu dönem beyefendi onu da kesti. Bi çözüm önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Teşekkür ederim

hocam sendikanızı devreye sokarsanız sizi muhatap alması için yeterli olur.
gerekirse sendika aracılığı ile yazılı başvuru yapın, resmi kanaldan açıklamak zorunda kalsın gecikmeyi. o zaman belki oranın çiftlik olmadığının ve birilerini mağdur ettiğinin farkına varır.

husokara' Alıntı:

Koordinatör arkadaşın işi zor anlıyorum.

Ama bu işi yapmak istemiyorsa bıraksın.

Arkadaslar bizim okula hala basvuru dilekcesi falan gelmedi. Sizin okullarda var mi bir gelisme.

İstanbul gibi şehirde diğer illerde olduğu gibi hızlı olmuyor işler zaten. ilçelerden okula, okuldan silsileyle cevap gelene gidene kadar süreç uzuyor malesef istanbulda. Keşke sadece başvuruyu internetten alsalar.

Varsa dersimize girer çıkarırız yoksa birde görevlendirme okulla uğraş artık. Görevlendirme yazısı gelene kadar dönem ortası olur istanbulda...

Ya arkadaşlar nedir bu istanbulun hali? her sene aynı çile. seminerden 1 hafta önce yazıyı gönder. Seminer haftası başvuruları al. Bu kadar basit.

toplam 16 saat dersimiz var ve 2 öğretmeniz diğer arkadaşım ben dersleri alim sen btr ol dedi.bende tamam dedim.görevlendirmeler uzadıkça okula hangi saatlerde gidip gelecem yada btr geriye dönük ek ders verecekmi?gecen senelerde il kordinatörü arkadaş bizi zor durumasokmadı.ne olacağı belli deil.hiç dersim yokkken hangi okula gidecem.yada gidersaem kaç saat kalacam zor sorular

Geçen yıl bu zamanlar başvurular başlamıştı daha da haber yok mu

Arkadaşlar gelişme yok mu? Arayan arkadaşlarımız var mı İstanbul'u?

bence seminerleri farklı illerde alanlardan dolayı ertelemiş olabilirler. :shock:

Arkadaşlar başvurular başladığında ek-3 de ders saat sayımızı yazıyoruz ya, BTR görevlendirmesi çıkması için maksimumum kaç saat yazmamız gerekiyor. Yani 1 gün liseye görevlendirilmek için kaç saat yazmak gerekiyor? Seçmeli dersler şube sayılarını ona göre ayarlayıp 1 günü BTR ye ayırmak üzere ders saatini ayarlamayı düşünüyorum. Şu haliyle 24 saat dersim var ama BTR ye başvurursam belki 24 saat ders alan lisede görev alamaz cevabı alırım diye endişeleniyorum. 24 üzerine görev vermediklerini biliyorum. ama sınır kaçtı onu bilmiyorum. Geçmişte 20 saat derse 2 gün görev vermişlerdi.

Geçen yıl 24 saat ders alıp ta başvurup 1 gün liseye görevlendirme alan var mı?

Hocam geçen yıl 2. Dönem 24 saat dersim vardı ve bir gün liseye görevlendirmem yapıldı

Bu hal ne ya zaten başvuru alındığında bile en erken 2 haftaya görevlendirme yapılıyor. Bu nasıl iş yaaa :verymad:

BBNET
Geri