Maalesef yazıda 10 Şubat itibariyle yazıyor hocam. Yediler 1 haftayı.1 hafta ücretler ödenmez ise ben de çalıştığım bir hafta karşılığında bir hafta sadece derslerime girip, boş zamanlarımda evime gideceğim.
Her yıl bu şekilde yapılıyordu hocam şimdiye kadar. Valilik oluru geç gelir, ancak olurun başlangıç tarihi dönem başı olurdu. Bu sene ters köşe yapmayı seçti İstanbul Mem. Vardır bi aklı çok çalışan arkadaş illa konuyla ilgilenen. Yoksa mantıklı açıklaması zaten yok.Yazı gelmeden neden göreve başlıyorsunuz? Hata sizde bence. Bu işin geriye dönük tarafı da olabilir. Valilik oluru gelmeden ek ders alırsanız daha sonra güncel tarihli valilik oluru geldiğinde sizden o ücreti geçmişe dönük geri alırlar. Resmi bir belge olmadan kesinlikle herhangi bir göreve başlamayın.
Her yıl bu şekilde yapılıyordu hocam şimdiye kadar. Valilik oluru geç gelir, ancak olurun başlangıç tarihi dönem başı olurdu. Bu sene ters köşe yapmayı seçti İstanbul Mem. Vardır bi aklı çok çalışan arkadaş illa konuyla ilgilenen. Yoksa mantıklı açıklaması zaten yok.
Kayseri'de 3 Şubat itibarıyla başladık. Ama 1 ay geç başlatsalar bile, ben görevimin başındayım, ücret alamasam dahi...1 hafta ücretler ödenmez ise ben de çalıştığım bir hafta karşılığında bir hafta sadece derslerime girip, boş zamanlarımda evime gideceğim.
Balıkesir hep aynı hocam. Türkiye geneli bürokrasinin en fazla olduğu il.Balıkesir 18 Şubatta başlattı.![]()