İSTİFALAR

Kodla Büyü

sandokhai

Site Gezgini
Yapılan bütün iyi niyet gösterilerine rağmen MEB ve il MEM lerin bizlere göstermiş oldukları tavırlardan dolayı (denge tazminatı,özlük hakları vb) ilimizdeki 7 EBİTEFO rest çekerek istifa dilekçeleri teslim ettik.

Hadi hayırlısı....

Hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun. Unutmayalım HAYIR görünende ŞER, ŞER görünende HAYIR vardır...

arkadaşlar örnek bir davranış bence. inşallah bu davranışınız bize ve diğer eğitici olan arkadaşlara da örnek olur ve bişeyleri değiştirebiliriz.

Öğretmenin öğretmene attığı kazığı kimse atmaz.

MEB'den başka hiç bir kurumda insanlar birbirlerini böyle mağdur etmeye çalışmaz.

Bu denge tazminatı kesme uygulaması yapan memleri kınıyorum.

Hakkınızda hayırlısı olsun hocam.

Geçen hafta sayıştay denetçisi 2007 yılına ait geriye dönüt ödeme çıkardı, 4 ay olmuştu kesilmeye başlayalı. 2008 denetlenince onu da isteyecektir. Peki şu an kesilmeyen illerden daha sonra geriye dönük istenmesin?? (yeni başladığım için bana fatura çıkmadı)

Size tebrikler.
Görevlendirmeyle çalışan şube müdürü ek ödeme alıyor, görevlendirmeyle çalışan öğretmenevi müdür yardımcısı ek ödeme alıyor, kadrolu olarak çalışan öğretmenevi müdür yardımcısı da ek ödeme alıyor, hazırlık ödeneği de alıyor.(Hiç derse girmedikleri halde). İş eğitici formatörlere gelince alınamaz deniyor. Ve hiç kimseden ne bir ses ne bir açıklama var. Ancak bizden böyle bir çözüm çıkar. Bizde istifa ediyoruz. Çünkü okuldaki öğretmenden 248 ytl eksik maaş, hazırlık ödeneği yok ile eşşek gibi mesai yapmaya neyse de, hiç bir açıklama olmaması işin tadını kaçırdı. Bari okullar açılmadan okulumuza dönelim.
:alkis: :alkis: :alkis:

Son anda yapılan görüşmelerde İL KADROSU tamamen istifa ettik.İlçedeki arkadaşlarda katıldı.Şu an ME müdürünün masamında 14 istifa var.
Hadi hayırlısı

sandokhai' Alıntı:
Son anda yapılan görüşmelerde İL KADROSU tamamen istifa ettik.İlçedeki arkadaşlarda katıldı.Şu an ME müdürünün masamında 14 istifa var.
Hadi hayırlısı

böyle bir durum bizde toplantı yapılıp karar alınırsa ben de aynı hareketi yaparım. 4 ayda 1.000 YTL kesinti var.

Tebrik ederim sizleri

Bir istifa dilekçesi de Benden

Bu arkadaşlarımızın yaptığın sadece takdir etmiyorum aynı zamanda bu birliğe destek olması için bir istifa dilekçesi de benden diyorum Hadi sizleri de görelim onurlu diğer eğiticiler bu kafayla giderseniz bir gün gelir maaşınızı dahi elinizden alırlar. ben olsam ben de alırım.
Madem birlikse laf değil iş üretin hadi buyrun siz de edin tabi edebiliyorsanız

Niğde

Evet arkadaşlar şu andan itibaren ben de istifa dilekçemi verdim. Ben biz eğiticilere yapılan bu haksızlığı bu istifamla kınıyorum. Şimdi eğitek kendine eğiticilik yapacak başka eğiticiler bulsun. Unutmayın ki haksızlığa rıza göstermekte haksızlıktır.
Eğer o kadar yüreğiniz varsa istifa etmeyen diğer eğiticiler buyrun siz de edin
Burada lak lak etmekten başka şeyler de yapın. Başkalarının yaptıklarında nemalanma umutları beslemeyin

Ben il içinde görev yeri değiştirdim ve eğiticiliği bıraktım bizim ilde ben dahil 4 kişi bıraktı.

Manisa

arkadaşlar bu böyle olmayacak .her il koordinatörü kendi ekipteki arkadaşlarıyla bırakma veya yapılacaklar konusunda görüşsün ve bir iki hafta sonra görüşleri ortak biyerden pylaşalım.sonraki aşamada ise ortak kanaate göre hep birlikte bırakalım.

Hakkınız da hayırlısı hocam.Çoğunun yapamadığını yapmışsınız.Çoğumuzun yada ama kişiselden ziyade toplu bırakmanız çok iyi olmuş.Bişeyler anlaşılsın artık

istifa eden arkadaşları sonuna kadar destekliyorum. gazanız mubarek olsun! :+1:
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Geri