İsim kavgası yaşıyoruz.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asleon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

asleon

Aktif Üye
Arkadaşlar yeni doğan oğluma emir adını koymak istiyorum fakat soyadımızın demir olması münasebeti ile emir demir uymuyor diyen çoğunlukta sizlerin değerli görüşlerini almak istemiyorum.

çağan ver kerem koyma da ne koyarsan koy hocam.. etraf çağan ve kerem isimli bebeklerden geçilmiyo :D
-Allah analı babalı büyütsün bu arada-

lemmings' Alıntı:
çağan ver kerem koyma da ne koyarsan koy hocam.. etraf çağan ve kerem isimli bebeklerden geçilmiyo :D
-Allah analı babalı büyütsün bu arada-

Teşekkür ederim lemmings hocam. Aslında ilk olarak kerem düşünüyorduk ama dediğin gibi bayağı çok.

Allah bağışlasın hocam darısı başımıza :) akın akın diye tanıdığımın ismi vardı . demir demir de olabilir.

hocam emir ve ömer aynı kökten geliyor sanırım.yani ömer koysanızda olur.

Emir - Demir bence de olmaz. Şöyle bir tabir var askerlikte herkesin bildiği "Emir Demiri keser." diye.

Güncel isimlerde bol sonu -can ve -han ile bitenler de var. -can ile bitenler küçükken iyi de çocuk büyüdükçe tuhaf geliyor.

Ertuğrul veya Mustafa koymanızı öneriyorum.

hocam hangı ısım yada manasının ne olacagı onemlı degıl ısmını hak etmesı lazım o yuzden bence ısmı degıl huyu suyu eğitimi ıyı olsun
allah analı babalı buyutsun

versace' Alıntı:
hocam hangı ısım yada manasının ne olacagı onemlı degıl ısmını hak etmesı lazım o yuzden bence ısmı degıl huyu suyu eğitimi ıyı olsun
allah analı babalı buyutsun

Allah Razı Olsun hocam son noktayı siz koydunuz.

İrfan koy bence. hem çok fazla kullanılmıyor hemde anlamı çok büyük. Allah analı babalı büyütsün...

BBNET
Geri