İs bilmez idarecilerden sıkıldım artık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan taatoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

taatoo

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Liseye görevlendirileli bir ay oldu akıllı Tahtalar sorunsuz çalışıyor e dolayısıyla bende oturuyorum,densiz bi mudur yardımcısı e sen oturdugun yerden para kazaniyon gibisinden talihsiz bir cümle kurdu, ama aldı ağzının payını biraz daha okusaydinda bilişim teknolojileri öğretmeni olaydin dedim kaldı ole...

Hocam boşver terbiyesizlik yapmış. Herkesin başına geliyor. İnsanlar sanki hiçbir iş yapmadığımızı düşünüyorlar. Bide rahat bölüm felan. Yemin ederim çoğu senin 1 saatte yaptığını 1 haftada yapamaz..

Eyvallah hocalarim göreve başlayalı 7 yıl oldu artık sıkılmaya başladım eskiden cevap vermezdim ama artık terbiyesizliklerine kayıtsız kalmamaya karar verdim

hocam 12 yılımı çalışıyorum.

- bt rehberliği için başvurduğum liseden formatör belgeli biri başvurdu, görevlendirmeler yapılırken "oraya başkasını görevlendirdik, seni kendi okuluna görevlendireceğiz" diyen il formatörüne mi?

- "bende yaparım ama sen daha hızlısın diye çağırdım" diyen müdüre mi?

- saat 15:00 okul dağılmış, "eve mi gidiyorsun hocam bende bilgisayar öğretmeni olacam" diyen hizmetliye mi?

- geçen sene çalıştığım lisede "zaten bi bok yapmıyor" dediği anda odasına girdiğimde karşılaştığım bu söze ne diyeceğimi kestireme mi?

- "hocam kahve makinesi patladı sen anlarsın" diyen öğretmene mi?

{yazarken moralim bozuldu gerisini yazamıyorum bile.}

kızayım yoksa hakikaken tak dediğinden birisine mi patlayayım bilemedim.

demek ki akıllı tahtalara deepfreeze kurmamak gerekiyormuş, iyilikten maraz doğar derler :)
adamlardaki mantık şu her şey güzelce çalışıyor o zaman bu adam gereksiz adam

düğünleri olduğunda müzik hocalarına şarkı söyletmezler , din hocalarına mevlüt okutmazlar vs ama iş bilgisayar hocalarına geldiğinde evlerindeki tv kumandasını bile tamir ettirmek isterler.ne olduysa artık en baştan yanlış girmişiz olaya kendimizi ağırdan satmamışız

"bir çocuk için en büyük mucize küçükken iyi bir öğretmenle karşılaşmaktır " sözünü

"bir öğretmen için en büyük mucize iyi bir idare ile çalışmaktır" şeklinde söyleyebiliriz.

computing' Alıntı:
demek ki akıllı tahtalara deepfreeze kurmamak gerekiyormuş, iyilikten maraz doğar derler :)
adamlardaki mantık şu her şey güzelce çalışıyor o zaman bu adam gereksiz adam

kaldırırsan kendıne ıs cıkarırsın hocam işini duzgun yapan kısı hıcbır sekılde sevılmez ille taş koyan cıkar senın ısın calısır durumda tutmak calıstıgı surece kendılerını yerler

haa sıkılıyorsan ıdarenın netını kes arada senı cagırsınlar bır cay ıcersın :D

BBNET
Geri