İp yenileme bağlantısı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SİRE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

SİRE

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Bu konudan bıkanlar çoktur da sormam gerekiyor :? 2 tane kullanıcı tanımlamıştım. Panele girmek istediğimde kahrolası ip sorunu ile karşılaşıyorum. Bağlantı neden benim e-postama gönderilmiyor da okulunkine gönderiliyor ve tabi ki okulunkini hala açamıyorum. (Okul için girdiğim bir e-posta var ama bu eskisi mi oluyor yoksa yeni e-posta da,bağlantının kendisi mi gelmiyor anlamadım.) Oluşturduğum kullanıcıyı da editor yapmıştım halbuki :?

okul ana hesabıyla atadığınız kullanıcıları yönetici olarak değiştirin. Yetkiler ana kullanıcıda. O zaman her e posta ile bağlanabilirsin.

Yeni kullanıcı tanımlarken hem yönetici yapın hem de kendi e-posta adresinizi yazın.

Sayın Hocalarım, IP değişikliği istememe rağmen mail adresimize bağlantı gelmiyor. Mebin mail sisteminde mi sorun var dersiniz. Arakdaşlara gelirken bizimkine gelmez oldu.

spiegel' Alıntı:
Sayın Hocalarım, IP değişikliği istememe rağmen mail adresimize bağlantı gelmiyor. Mebin mail sisteminde mi sorun var dersiniz. Arakdaşlara gelirken bizimkine gelmez oldu.

hocam 2 saat sonra gelir merak etmeyin, geçen gün 21:00-21:20 arasında üç kez IP değişiklik istedim mailler 10,40 dan sonra 20 şer dakikalık aralıklarla geldi, ertesi gün hemen düzeldi, bir problem vardı herhalde.

bende dün akşam 8 gibi istedim hala gelmedi,2 gün önce de aynı şey oldu,mailler geldikten sonra da süresi dolmuş oluyo,ne saçma bişe ya...
:verymad:

arkadaşlar beim okul e postası giriyorum donmuş gibi bişey yok ıp değişikliği felan yok gelmiyo ne yapabilirim

patari' Alıntı:
spiegel' Alıntı:

hocam 2 saat sonra gelir merak etmeyin, geçen gün 21:00-21:20 arasında üç kez IP değişiklik istedim mailler 10,40 dan sonra 20 şer dakikalık aralıklarla geldi, ertesi gün hemen düzeldi, bir problem vardı herhalde.

Yok hocam ne iki saati, üç gündür bekliyorum. İldeki görevli kimse onu bulup 5-10 kullanıcı tanımlatacam

Arakadaşlar IP yenileme bağlantısından, IP yi değitirdim fakat mail gelmiyor; meb.k12.tr uzantılı mail adresine...

Şuan böyle bir sorun yaşayan var mı acaba...

bu ip olayıyla her sabah uğraşacak mıyız başka bilgisayardan girilmiyor ama bilgisayar kapanıp açılınca haliyle ip hatası alıyorum sisteme girmek güncellemekten uzun sürüyor. şimdi mail de gelmiyor. Öyle kaldık. Bunaldım hakkaten.

aynı sorun herkeste var sanırım.. :verymad: sabah 4-5 kere denedim 2 saat sonra geldi mail ler.. bu sefer de "bu bağlantı daha önce kullanılmış" şeklinde hata veriyor.. :verymad: yaklaşık 1,5 saat önce bi daha yolladım, 2 saatin dolmasını bekliyorummm.. :verymad:

bu ip olayı çok mu gerekliydi yani. eziyet resmen. keşke okusa arkadaşlar müdür de ben beceremiyorum sanacak bıktım buna giriş çıkış yapmaktan.

valla arkadaşlar ne yaparsanız yapın sorun çıkıyor. ben 3 tane yönetici oluşturdum. elektrik kesilince ip yine yenileniyor. ne anlamı kalıyor o zaman da. boşu boşuna uğraş..

Ya Allahın adını veriyorum şu ip olyını kaldırsınlar 2 gündür giremiyorum siteye. Ne kadar gerekliymiş arkadaş. Devletin okulu bu bakanlık sitesi mi niye ip doğrulama istiyor sürekli nedir yani?

BBNET
Geri