İntro-Banner

Kodla Büyü
hocam bunlar çok güzel ama bunların bazıları introdan ziyade hazır site. acaba bunlar birilerinin sitesi olabilirmi, değilse kullanmılabilir diye düşünüyorum

aak' Alıntı:
hocam bunlar çok güzel ama bunların bazıları introdan ziyade hazır site. acaba bunlar birilerinin sitesi olabilirmi, değilse kullanmılabilir diye düşünüyorum

Yukarıdaki yazdığınızdan nem kaptım.Hazır site dahi olsa editlenip kullanılabileceğini düşünüyorum.Bu konuda kısıtlama olduğunu sanmıyorum.Eğer kopyalamadan korkan var ise (şifreleme yapar)tedbirini alır sanırım.
Anlamadığım nokta .Sitemizin şablonu kopyalansa ne olurki?

Hocam istediğiniz gibi kullanabilirsiniz,değiştirebilirseniz internette çok şey var:)

COBOL' Alıntı:
aak' Alıntı:

Yukarıdaki yazdığınızdan nem kaptım.Hazır site dahi olsa editlenip kullanılabileceğini düşünüyorum.Bu konuda kısıtlama olduğunu sanmıyorum.Eğer kopyalamadan korkan var ise (şifreleme yapar)tedbirini alır sanırım.
Anlamadığım nokta .Sitemizin şablonu kopyalansa ne olurki?

İnternette isealınır ve kullanılır diye düşünüyorum arkadaşlar.Bu konuda telif varmı?

Güle güle kullanın,değiştirme konusunda yardımcı oluruz siz karıştırın bi.

BBNET
Geri