A Aforizma Site Gezgini Mesajlar 42 15 Ekim 2016 #1 Arkadaşlar özel internet kullanıyoruz.Çocukların uygunsuz içeriklere ulaşmasını engellemek için nasıl bir önlem alabiliriz.
Arkadaşlar özel internet kullanıyoruz.Çocukların uygunsuz içeriklere ulaşmasını engellemek için nasıl bir önlem alabiliriz.
Buzkırıcı Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 5,015 15 Ekim 2016 #2 Mr.Robotu izledikten sonra internetten korkmaya başladım
herotürk Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 402 15 Ekim 2016 #5 http://www.turktelekomguvenlik.com/Urun ... aca/4/109/
DaMieN Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,884 15 Ekim 2016 #6 Özel kullanmayın gayet basit... Zaten yasak olduğuna dair MEB'in yazısı var.
S Suicide Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 529 15 Ekim 2016 #7 linux bilginiz varsa squid ile proxy server kurabilirsiniz, dilediginiz gibi kural eklersiniz sonra. eski okulumda boyle cozum bulmustum oldukca da verimli olmustu.
linux bilginiz varsa squid ile proxy server kurabilirsiniz, dilediginiz gibi kural eklersiniz sonra. eski okulumda boyle cozum bulmustum oldukca da verimli olmustu.