faruk8542' Alıntı:her ay yapacaksın. evet sen kafelerdeki bilgisayarları bilirkişi olarak kontrol edeceksin. internet kafecilerden dayak yeme dikkat et
CeM_G' Alıntı:ben hala bu görevi yapmaktayım ve bir türlüde kurtaramadım kendimi,inşallah bu aralar bırakacağım kısmet olursa.siz ayda bir kere yılda bir kere falan demişssiniz ya,ben haftada 3 gün çıkıyorum bu denetleme işine ve bugünde çıktımher kafenin ayda bir kere denetlenmesi gerekir ve kafe cok olduğu içinde ilçede 100 küsür tane anca bitiyor hatta yetişmiyor. 1 seneyi geçti bu görevi yapalı hiç uğraşılacak bir şey değil hele benim gibi sık sık denetlemeye cıkılırsa hiç değil. arkadaşlar zaten bahsetmişler,ip log imzalayıcı ile imzalanan log kayıtları son 1 seneye dönük varmı,kameralar son 7 güne ait kayıt tutuyormu,ip numarası statik ip mi ve tutuyormu,birde işte filtre aktifmi ve onaylı yazılımmı diye kontroller yapıyoruz hocam.
Zizu_' Alıntı:CeM_G' Alıntı:ben hala bu görevi yapmaktayım ve bir türlüde kurtaramadım kendimi,inşallah bu aralar bırakacağım kısmet olursa.siz ayda bir kere yılda bir kere falan demişssiniz ya,ben haftada 3 gün çıkıyorum bu denetleme işine ve bugünde çıktımher kafenin ayda bir kere denetlenmesi gerekir ve kafe cok olduğu içinde ilçede 100 küsür tane anca bitiyor hatta yetişmiyor. 1 seneyi geçti bu görevi yapalı hiç uğraşılacak bir şey değil hele benim gibi sık sık denetlemeye cıkılırsa hiç değil. arkadaşlar zaten bahsetmişler,ip log imzalayıcı ile imzalanan log kayıtları son 1 seneye dönük varmı,kameralar son 7 güne ait kayıt tutuyormu,ip numarası statik ip mi ve tutuyormu,birde işte filtre aktifmi ve onaylı yazılımmı diye kontroller yapıyoruz hocam.
Kardeşim senin başına gelen zaten kimsenin başına gelmedi.
Hala bırakamadın mı o işi![]()
Hocam senede 1 güne yakınıyoruz Allah kolaylık versin size.CeM_G' Alıntı:ben hala bu görevi yapmaktayım ve bir türlüde kurtaramadım kendimi,inşallah bu aralar bırakacağım kısmet olursa.siz ayda bir kere yılda bir kere falan demişssiniz ya,ben haftada 3 gün çıkıyorum bu denetleme işine ve bugünde çıktımher kafenin ayda bir kere denetlenmesi gerekir ve kafe cok olduğu içinde ilçede 100 küsür tane anca bitiyor hatta yetişmiyor. 1 seneyi geçti bu görevi yapalı hiç uğraşılacak bir şey değil hele benim gibi sık sık denetlemeye cıkılırsa hiç değil. arkadaşlar zaten bahsetmişler,ip log imzalayıcı ile imzalanan log kayıtları son 1 seneye dönük varmı,kameralar son 7 güne ait kayıt tutuyormu,ip numarası statik ip mi ve tutuyormu,birde işte filtre aktifmi ve onaylı yazılımmı diye kontroller yapıyoruz hocam.
technolog' Alıntı:Hocam senede 1 güne yakınıyoruz Allah kolaylık versin size.CeM_G' Alıntı:ben hala bu görevi yapmaktayım ve bir türlüde kurtaramadım kendimi,inşallah bu aralar bırakacağım kısmet olursa.siz ayda bir kere yılda bir kere falan demişssiniz ya,ben haftada 3 gün çıkıyorum bu denetleme işine ve bugünde çıktımher kafenin ayda bir kere denetlenmesi gerekir ve kafe cok olduğu içinde ilçede 100 küsür tane anca bitiyor hatta yetişmiyor. 1 seneyi geçti bu görevi yapalı hiç uğraşılacak bir şey değil hele benim gibi sık sık denetlemeye cıkılırsa hiç değil. arkadaşlar zaten bahsetmişler,ip log imzalayıcı ile imzalanan log kayıtları son 1 seneye dönük varmı,kameralar son 7 güne ait kayıt tutuyormu,ip numarası statik ip mi ve tutuyormu,birde işte filtre aktifmi ve onaylı yazılımmı diye kontroller yapıyoruz hocam.
yağmur07' Alıntı:bu görevden bi ücret alıyor musunuz?
backup_restore' Alıntı:yağmur07' Alıntı:bu görevden bi ücret alıyor musunuz?
ücret yok hocam, angarya iş..üstüne birde dayak yiyebilirsin ceza yazarsan![]()
üste para veriyor vallayağmur07' Alıntı:bu görevden bi ücret alıyor musunuz?