İnternet Explorer Hatası

Kodla Büyü

gringo

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
win 7 kullanıyorum. 7-8 ay önce yoktu.Açılmış olan sekmelerden birini kapatınca hata mesajını alıyor ve mesajı kapatıyorum. Her sekme kapattığımda bu mesaj box açılıyor ve mesajı kapatıyorum. İnternet Explorer 9 kullanıyorum.Bu zaman kaybettiren mesaj dışında bir sorun yok.Essential security ve combofix ile tarattım.Virüs yok gibi...!
Çözüm önerileriniz neler olabilir :cry:

Google Chrome yada Firefox kullan hocam napıcan İE'yi :) Mebbis dışında pek kullanmıyorum ben.

omd' Alıntı:
Google Chrome yada Firefox kullan hocam napıcan İE'yi :) Mebbis dışında pek kullanmıyorum ben.
Explorer harici sitelerin yarısı düzgün görüntülenmiyor.Neticede mebbis ve raporlamadada aynı durum sözkonusu oluyor.Bu rahatsız edici mesaj yüzünden format atmakta istemiyorum.

internet explorer'ı kaldırıp tekrar güncel versiyon yüklemeyi denedin mi hocam?

Aslında önaraştırmamı yapıp buraya başlık açtım ama çözüm olmadı.Önerilen çözüm olarak, Javayı ve Flash paketini güncelledim.Halen aynı hata yeniden sırıttı.İnternet explorer zaten en güncek versiyon ve interne ortamı explorer 9 un bu hata mesajı ile kaynıyor.

GRİNGO' Alıntı:
Aslında önaraştırmamı yapıp buraya başlık açtım ama çözüm olmadı.Önerilen çözüm olarak, Javayı ve Flash paketini güncelledim.Halen aynı hata yeniden sırıttı.İnternet explorer zaten en güncek versiyon ve interne ortamı explorer 9 un bu hata mesajı ile kaynıyor.

Hocam Pcnizde Avira antivirüs mü var?

Aynı sorunda benim labdaki pc de ve diğer pclerde de var çok sinir bozucu kapatmakla gitmiyor devamlı hata alıyorum.

Çözümü geçici olarak firefox ve chrome ile buldum ama düzeltmek gerekli. Çok HTML anlatırken bazı kodlar explorerdan başkasında görünmüyor.

BBNET
Geri