İnternet İndirim Kodu

Kodla Büyü

ntopcu2

Aktif Üye
Arkadaşlar, indirim almak isterseniz Millenicom’da çok güzel bir kampanya var!

12 aya kadar indirimli internet için başvururken şu kodu kullanabilirsiniz: 57D223E1

Ben de forumdan bir arkadaşın kodunu kullanmıştım. Bu kodla şu anda hem size hem de kod sahibine indirim sağlanıyor. Eğer değerlendirirseniz, 4 ay sabit fiyat garantisiyle internet aylık 270 TL’ye falan geliyor.

Uzun süredir pek çok firma denedim. En son yine Turknetteyim. Millenicom da kullanmıştım. O da gayet güzeldi. Ama ne yalan söyleyeyim şu an Türknet çok iyi gidiyor. Fiyat pahalı fakat hizmeti çok güzel geliyor. Hele de fiber çekiyorsa hiç kaçırmayın derim. Paramla rezil olmuyorum en azından...

Arkadaşınızı TurkNet’e getirin; 1 ay ücretsiz internet hakkı sizinle olsun Tıkla: https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=IKI29FP78IVI

Son düzenleme:
Uzun süredir pek çok firma denedim. En son yine Turknetteyim. Millenicom da kullanmıştım. O da gayet güzeldi. Ama ne yalan söyleyeyim şu an Türknet çok iyi gidiyor. Fiyat pahalı fakat hizmeti çok güzel geliyor. Hele de fiber çekiyorsa hiç kaçırmayın derim. Paramla rezil olmuyorum en azından...

Arkadaşınızı TurkNet’e getirin; 1 ay ücretsiz internet hakkı sizinle olsun Tıkla: https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=JMD46CS12NXJ
Milenicomda hiç kesinti sorun yaşamıyorum. Fiyatı Türk netin yarısı. Her iki firmada Telekom altyapısını kullanıyor.

Merhaba, Türk Telekom altyapısıyla hizmet veren Gıbır.net e abone olmak isterseniz 40 lira indirim uyguluyor.
GHCGLBXWEP koduyla abone olabilirsiniz.

Millenicom’da çok güzel bir kampanya var!

12 aya kadar indirimli internet için başvururken şu kodu kullanabilirsiniz: 57D223E1

Normalde taahhütsüz ama 4 ay fiyat garantisi var. Sonrasında 590 lira

0BBA464C bu kodu kullanarak bir aylık faturanız onlar tarafından karşılanıyor

1 ay onlar tarafından karşılanıyor 3 ay kaç para acaba ondan sonra 590 liramı 3 ay nedir fiyatı

Başka fiyatı uygun olan varmi acaba

1 ay onlar tarafından karşılanıyor 3 ay kaç para acaba ondan sonra 590 liramı 3 ay nedir fiyatı

Başka fiyatı uygun olan varmi acaba
100 Mbps =530 TL buradan kullanıyorum . ilk bağlantı 600 tl modem kirası, taahhüt falan gibi saçmalık yok. memnunum. hız hatta 110 Mbps çıkıyor. ilk kurulumu zaten türk telekomdan geldiler, eve kadar fiberi çektiler.

İnidirmle 270 ödüyorum ben hocam. Kodu paylaşıyorum.

Arkadaşlar, indirim almak isterseniz Millenicom’da çok güzel bir kampanya var!

Ben de forumdan bir arkadaşın kodunu kullanmıştım. Bu kodla şu anda hem size hem de kod sahibine indirim sağlanıyor. Eğer değerlendirirseniz, 4 ay sabit fiyat garantisiyle internet aylık 270 TL’ye falan geliyor.

Size de Bana da 1 ay bedava İnternet

Arkadasinizi Millenicom'a getirin, 12 aya kadar indirimli internet firsatindan yararlanin! Kampanya indirim kodu 5774D37F

taahhüdüm 29 ağustosta bitiyor otarihtemi yapmam gerekiyor yoksa onlar ayarlıyormu.Birde telekomun modemini devam mı ediyorum

taahhüdüm 29 ağustosta bitiyor otarihtemi yapmam gerekiyor yoksa onlar ayarlıyormu.Birde telekomun modemini devam mı ediyorum
Bitmemiş taahhüdünüz varsa eğer 1000 tl ye kadar millenicom karşılar.Öncesinde işlemi başlatabilir indirimli kullanmak isterseniz.
İndirim Kodu:
0BBA464C
olarak kullanabilirsiniz. Eğer modemi satın aldıysanız aynı modemle kullanıma devam edebilirsiniz.

ilksms
Geri