İnsan çok nankör bir varlık!

Kodla Büyü
böyle günlerde yalnız kalmak, herkes hediye alırken bişey alamamak kötü oluyor..
geçenlerde bir kaza yaptım ve bir hafta sonra okula gittim..okula girdiğimde dersine girmediğim öğrenciler bile etrafımı sardı geçmiş olsun dediler.sarılanlar öpenler...ne yalan söyleyeyim beni bu kadar sevdiklerini düşünmemiştim...
herşey hediye değil aslında...sevildiğinizi bilmek yeter...

ben hiç hoşlanmam kutlamadan, hediyeden falan. yapım uygun değil galiba :) yolda gördüklerinde bir merhaba desinler yeter. malesef çoğuna onu da öğretemiyoruz.

hocam bizi kendi öğretmen arkadaşlarımız bile öğretmen olarak görmüyor işleri düşünceye kadar. öğrencininde öyle görmesi normal bence. ben bile bazen kendimi mebin kadrolu amelesi zannediyorum:) sıkma canını boşver sen işini yap gerisi önemli değil. vicdanın rahatsa en güzel hediyen budur!!!

yaşlı bir amca zurnacı çalar çalar da senin havanı da çalar demişti.
elbette o gün de gelecek. bekleyeceğiz biz de mecburen.

Boşverin hocam bana da yıllardır kimsenin bir şey getirdiği yok. Öğrenci gibi öğrenci olmaları dışında kimseden bir şey beklediğim de yok.
Belediye başkanı geçen yıllarda ajanda gönderiyordu bakalım bu sene ne yapacak. :puhaha:

Geçen yıl arkadaşlarıma hediyeler almış öğrenciler tabi benm için aynı manzara söz konusu değildi ki hç şaşırmadım çünkü sınıfım yok ders deseniz malum bu duruma üzülmemiştimde. Ama bu sene kapım hç susmuyor büyük yada küçük bir sürü hediye geldi. Geçen seneden bu seneye ne değişti hç bi fikrim yok . Ozaman nasıl üzülmediysem şimdide sevinmedim oldum olası manasız bulduğum birşeydir çünkü ben sevildiğimi biliorum bu bana yetiyor.

ben biraz daha şanslıyım galiba sizlerden...Sınıf öğretmeni olmadığım halde ufak ufak şeyler geldi.Çiçekler,anahtarlıklar,tablolar...İnsan maddi olarak değeri yüksek şeyler beklemiyor zaten...İçten gelen bir kutlama herşeye yetiyor...

eses' Alıntı:
barthez' Alıntı:
Sabah okula geldim ve okulun en despot,öğretmenim dendiğinde defol diyen matematikçilerinin,türkçecilerinin kucağı çiçeklerle doldu. Bana ise sadece 2 tane 8. sınıf öğrencisi gül verdi, kendimi kötü hissettim. Günümün hepsini ayrdığım insanlar(öğrencide olsa) tarafından önemsenmemek çok kötü bir durum.
hocam siz yenisiniz galiba.
:++:

sabah bir öğrencim gül verdi bu size dedi aldım sağol dedim ve aval aval baktım yüzüne. tüh ya öğretmenler günüymüş hemi. ayıp ettik çocuğa

eses' Alıntı:
barthez' Alıntı:
Sabah okula geldim ve okulun en despot,öğretmenim dendiğinde defol diyen matematikçilerinin,türkçecilerinin kucağı çiçeklerle doldu. Bana ise sadece 2 tane 8. sınıf öğrencisi gül verdi, kendimi kötü hissettim. Günümün hepsini ayrdığım insanlar(öğrencide olsa) tarafından önemsenmemek çok kötü bir durum.
hocam siz yenisiniz galiba.
yooo 6 sene oldu :) Bu arada netice çok iyi oldu arkadaşlar dersine girdiğim 5. sınıflar beni çok mutlu edecek şeyler yaptılar. sevgi ile ilgili yorum yapan arkadaşlarada sözüm şu; ben öğrencilerimi çok seviyorum, onlardanda beni sevenlerin gerçekten sevdiğine eminim. :)

BBNET
Geri