trilaylayloom
Aktif Üye
Okulumuzda 2 haftaya yakın süredir internet bağlantısı sağlanamıyor. TTNET görevlileri 3 kez aradığım günler içerisinde gelip kontrol etti ve en son telefon kutusundan modeme gelen kablonun sorunlu olduğu ölçüm sonucunda keşfedildi. Tabii ki TTNET bunun kendi görevleri olmadığını kabinet üzerinde telefonu bulunan İnnova Bilişim'i aramam gerektiğini söyledi. (Telefon kutusu ve modem farklı katlarda bulunuyor.) Arıza kaydına fiziki altyapı yetersizliği yüzünden ip alınmadığını not etti.
İnnova şirketi şikayetini önce TTNET e yönlendirmeye çalıştı, zorla arıza kaydı oluşturmayı kabul etti. 3 farklı görevli beni arayarak arızanın aslında modemde bozuk olduğundan, modemin ucundaki kablo yerine oturmadığı için ya da modemi resetlemedigimiz için olduğuna ikna etmeye çalıştı.
Son olarak görevli telefonu yüzüme kapattı.
Şikayet var.com üzerinden de şikayetimi belirttim, fakat resmi bir yolla bu kadar önemsendiği söylenen Fatih Projesini aksatan bu firmayı bildirmek istiyorum. Bu konuda bilgi sahibi olan var mıdır?
İnnova şirketi şikayetini önce TTNET e yönlendirmeye çalıştı, zorla arıza kaydı oluşturmayı kabul etti. 3 farklı görevli beni arayarak arızanın aslında modemde bozuk olduğundan, modemin ucundaki kablo yerine oturmadığı için ya da modemi resetlemedigimiz için olduğuna ikna etmeye çalıştı.
Son olarak görevli telefonu yüzüme kapattı.
Şikayet var.com üzerinden de şikayetimi belirttim, fakat resmi bir yolla bu kadar önemsendiği söylenen Fatih Projesini aksatan bu firmayı bildirmek istiyorum. Bu konuda bilgi sahibi olan var mıdır?