İngilizce Solutions (İtools) Çalışmıyor

Kodla Büyü

mgüneş

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar. İngilizce öğretmenlerimizin kullandığı Solutions programı 1 haftadır tahtalarda çalışmıyor.
Kendi bilgisayarımda da çalışmadı flashplayer güncellemesi yapınca çalışmıştı. Şimdi yine çalışmıyor.

Faz 1 ET kurulu pilot okul...

Aynı sorunla karşılaşan ve çözen var mı acaba.

Teşekkürler...

Hocam bizde de aynı sorunla karşılaştık bugün. Yarın bikaç yöntem deneyeceğim. Çözersem yazarım. Siz çözdüysenizde bana yazın :D

Evet evet bizde de patlak verdi bu aralar. Özellikle bugün yine geldi İngilizce öğretmenleri .

büyük ihtimal lisans ile alakalı bir problem bizde de aynı sorun var... kendi bilgisayarımdan da denedim sıkıntı var...

ben sorunu çözdüm :) dediğiniz gibi lisans problemi var, öğretmenlerimiz yenisini isteyecek. internete bağlı bilgisayarlarda itools hiç açılmıyor bile.
programı çalıştırmadan önce tahtanın internet kablosunu çıkarıyoruz, internet yokken normal çalışıyor.

çözüm önce interneti kesmek sonra programı çalıştırmak :)

cgg*seco' Alıntı:
Hocam bizde de aynı sorunla karşılaştık bugün. Yarın bikaç yöntem deneyeceğim. Çözersem yazarım. Siz çözdüysenizde bana yazın :D

Evdeki pc de çalıştı. Bugün başka bi tahtada denedim çalıştı (İnternet kesmedim) . Az önce ingilizce öğretmeni geldi de çalışmayan sınıfın birinde de çalışmış. Diğerlerine bi bakalım.

ademola' Alıntı:
ben sorunu çözdüm :) dediğiniz gibi lisans problemi var, öğretmenlerimiz yenisini isteyecek. internete bağlı bilgisayarlarda itools hiç açılmıyor bile.
programı çalıştırmadan önce tahtanın internet kablosunu çıkarıyoruz, internet yokken normal çalışıyor.

çözüm önce interneti kesmek sonra programı çalıştırmak :)

Evet hocam olabilir. Çalışmayan sınıflarda neti kesip tekrar deneyelim. Teşekkürler...

bugün itibariyle interneti kesmesek de itools çalışıyor sıkıntıyı gidermişler sanırım lisansları yenilediler.

BBNET
Geri