İngilizce Kelime Ezberleme Programı yaptım arkadaşlar

Kodla Büyü
hiç vakit tutmadım ama bence süre güzel
çok da hoşuma gitti program
her gün aklımda 1-2 kelime kalsa gene iyi :+1: :alkis:

hocam eline sağlık demek isterdim ama, bende balon falan çıkmadı :)
saatin yaynindaki Notification Area'a dusuyor, fareyle uzerine geldiğimde kayboluyor.Hata felan da yok.
Sistem : Win 7 SP1 ultimate x64 EN

farklı kelimeler kısa süre aralıklarla geliyor. bence daha az kelime tekrarlayarak gelse ekranda daha uzun süre kalsa daha akılda kalıcı olur ...

Fnd_' Alıntı:
güzel olmuş, emeğinize sağlık ama program 5 dk içinde kendiliğinden kapanıyor haberiniz olsun

Hocam açılışta kendiliğinden çalışıyor ama aktif hale geçmiyor, arkasından kapanıyor. Onu çözemedim daha. Ama siz tekrar çalıştırırsanız arkaplanda sorunsuz çalışıyor.

kaldırdım setup 'ının uyumlulugunu ayarladım yönetici olarak çalıştırdım kurdum açıldı sonra kendiliğinden kapandı artık 5 dk bile açık kalmıyo :D
izinleri de tam denetim sorun bende degil sanırım :)
ben daha hoca olamadım :D

Fnd_' Alıntı:
kaldırdım setup 'ının uyumlulugunu ayarladım yönetici olarak çalıştırdım kurdum açıldı sonra kendiliğinden kapandı artık 5 dk bile açık kalmıyo :D

Hocam Xp de çalışmıyor galiba. Sebebi de sanırım framework 3.5 ile yapılmış olması. Haliyle xp' de 2.0 yüklüdür. Programa 3.5 entegre ederim ama boyut yükseliyor. Bir deneyim haber edeyim sizlere...Yada siz 3.5 yüklerseniz çalışacaktır diye düşünüyorum...

v.ofkeli' Alıntı:
Fnd_' Alıntı:

Hocam Xp de çalışmıyor galiba. Sebebi de sanırım framework 3.5 ile yapılmış olması. Haliyle xp' de 2.0 yüklüdür. Programa 3.5 entegre ederim ama boyut yükseliyor. Bir deneyim haber edeyim sizlere...Yada siz 3.5 yüklerseniz çalışacaktır diye düşünüyorum...

Win7 Home Premium kullanıyorum

Elinize sağlık hocam. Güzel program. Sanırım kelimenin altında bir de örnek cümle yer alsa akılda kalıcılık açısından çok daha faydalı olur ve amacına daha çok ulaşır kanısındayım. Kolay gelsin...

BBNET
Geri