İngilizce bölüm açalım...

Kodla Büyü

only61

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar ingilizcemizi geliştirmek adına ve de kpds gibi yabancı dil sınavlarına hazırlık anlamında faydalı olabilecek bir önerim var...
forumda bir tane bölüm açalım ingilizceyle ilgili...o bölümdeki konular ve içerikler sadece ingilizce yazılsın...
ingilizce sohbet edelim ingilizce meb i eleştirelim falan :)
konu ve içerik kısımları ne olabilir onu bilemiyorum ama adminlere böyle bir tavsiyem var ;)
şahsen böyle bir bölüm açılırsa ben her gün o bölümde olurum...
özellikle kelime ezberi,dilbilgisi konularında her gün yeni şeyler öğrenmiş oluruz bu da kendimizi geliştirmemiz demek
bu arada hatalı cümleler falan kullanırsak birbirimizi uyarırız...

and we can use programming languages more efficiently (?), if we know english better.
And learning a new language is fun.
Our ancestors said:
One language, one people. :)

"festival gibisin katılmak istiyorum sana" şunun ing. çevirisini yaparmısınız bir zahmet

"festival gibisin katılmak istiyorum sana" şunun ing. çevirisini yaparmısınız bir zahmet
you are like festival i want join to you
join bir grubun üyesi olmak, members join gibi
participate event yada aktivite için kullanılır formal(resmi) olarak
ancak günlük ingilizcede pek kullanılmaz onun yerine-to take part in- kullanılır
o zaman son tahlilde çeviri,
[b]you are like a festival, i want to take part in any of the activities of you.[/b]

The Formator' Alıntı:
you are like festival i want join to you
join bir grubun üyesi olmak, members join gibi
participate event yada aktivite için kullanılır formal(resmi) olarak
ancak günlük ingilizcede pek kullanılmaz onun yerine-to take part in- kullanılır
o zaman son tahlilde çeviri,
[b]you are like a festival, i want to take part in any of the activities of you.[/b]

bence öyle değil böyle

Like you I would like to participate in festival

Ekli dosyalar

• both.png
    both.png
    38.8 KB · Görüntüleme: 1,820
BBNET
Geri