İmza Kampanyasına Herkesten Destek İstiyoruz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan axax23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

axax23

Site Gezgini
Arkadaşlar malum Bilişim Öğretmenlerinin norm sıkıntısı var. Belki sorunun çözümüne destek olur fikri ve Ankaradan eğitekten bir yetkiliyle görüşmem neticesinde imza kampanyası başlattım. Kampanya bilişim teknolojileri rehber öğretmenliği görevinin, bilişim teknolojileri öğretmenliği normundan sayılmasını amaçlamaktadır. Desteklerinizi bekliyoruz.

https://www.change.org/p/milli-e%C4%9Fi ... m=copylink

Şuanda twitterda insan kaynakları genel muduru Hamza Aydoğdu soru cevap yapıyor. Oradan da sesimizi duyurabilirsek güzel olur diye dusunuyorum

Arkadaşlar destek çok az. Daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum. Lütfen imzalayalım. Herkese iyi günler.

ARKADAŞLAR BU BİR VAR OLMA VEYA YOK OLMA MÜCADELESİDİR. İMZALAMAZSAK MALESEF İLERİDE YOK OLMAYA MAHKUM OLACAĞIZ İMZALARSAK VAR OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ.VE HAYATİ ÖNEM TAŞIMAKTADIR BİZİM AÇIMIZDAN İNANIN ÇOK ÖNEMLİ BİR KAMPANYA ŞİMDİDEN BU KAMPANYAYI BAŞLATANLARI KUTLUYOR HERKESİN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUM.

İmzalayan arkadaşlar sosyal medya hesaplarından paylaşıp çevresindekileri de yardımcı olmaya çağırmalı.

Kusura bakmayın da bu ülkede kimse sizin imzanızı iplemez artık. Televizyon izlemiyorsunuz galiba. Ülkede kimlerin dediği oluyor kimlerin sözü geçiyor kabak gibi ortada. Kim takar senin benim imzamı. Ne hale geldik işte ortada.

Arkadaşlar bu hale birliktelik sağlayamadığımız için geldik. 4 gün oldu imza sayısı 246. Bu rakam düşündürücü. Ama hala umudum var. Sözü başkasının ağzına verip vermemek bizim elimizde. Lütfen imzalayalım.

BBNET
Geri