İme Evrak Programı

Kodla Büyü

MONT3S

Üye
1775476659542.webp
1775476685094.webp

İme Evrak Nedir?​

İme Evrak, okul–işletme koordinasyon sürecinde oluşan evrak ve raporların hazırlanmasını kolaylaştırmak için geliştirilmiş bir masaüstü yazılımıdır. Özellikle işletmelerde beceri eğitimi / staj süreci kapsamında; öğrencilerin devamsızlık, rehberlik, fesih ve benzeri süreçlerini tek ekrandan yönetmeyi ve standartlara uygun rapor çıktıları almayı amaçlar.

V1.6 değişiklikleri​

- Mesemlerden alınan radgrid veya excel dosyasından veri aktarımı ( tüm eşleştirmeleri kendisi yapıyor)
- Profil bazlı ve okul türüne göre çalışma mantığı. Raporlar okul türü çalışma şartlarına göre oluşturulur.
- Tasarımsal değişiklikler yapıldı. Özet kartlar, hızlı işlem kartları eklendi.
- Akıllı arama özelliği ile öğrenci, işletme, öğretmen vb bilgileri bulup direk o bilgiye gitme,
- Akıllı tarama sistemi ile boş kalan işletme veya işletmesi olmayan öğrenci, öğretmen gibi bilgileri bulup kullanıcıyı uyarma,
- Rapor oluşturmadan önce oluşabilecek hataları tespit etme,
- Resmi, dini ve meb takvimine göre tüm tatilleri otomatik internetten çekip raporlara işleme,
- Öğrencilerin aktif durumlarını takip etme sistemi
- Açık-koyu tema uyumluluğu
- Tek tuş ile Portable (Taşınabilme) özelliği gibi özellikler eklendi.

Not: Programı @MuratAKAR hocamın daha önce yazdığı programı baz alarak tamamen yapay zeka ile yazdım. Kodlama bildiğim söylenemez. O yüzden fikir açısından kendisine teşekkür ederim. Veri tabanı kullanımında sorun yaşanmaması için yönetici izni gerekmektedir. Sorun yaşayan olursa bildirimde bulunursa düzeltmeleri yaparım.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Not çizelgesi bölümünde koordinatör müdür yardımcısı ismi sisteme kaydettiğimiz isim haricinde başka bir isimle geliyor. Kontrol eder misiniz?

Elinize emeğinize sağlık hocam katkılarınız için teşekkür ederim.
Rica ederim hocam. Setup dosyasını güncelledim. dediğin gibi sabit kalmış bir değerdi. otomatik alacak artık. 2025-2026 eğitim öğretim yılını da otomatik alacak şekilde düzenledim. Eski sürüm üzerine kur. Aynı hata devam ederse önceki sürümü kaldırıp bunu kur. profiller zaten silinmiyor. Yedek alıp deneyebilirsin.

Versiyon 1.6'ya güncellendi.

V1.6 değişiklikleri​

- Mesemlerden alınan radgrid veya excel dosyasından veri aktarımı ( tüm eşleştirmeleri kendisi yapıyor)
- Profil bazlı ve okul türüne göre çalışma mantığı. Raporlar okul türü çalışma şartlarına göre oluşturulur.
- Tasarımsal değişiklikler yapıldı. Özet kartlar, hızlı işlem kartları eklendi.
- Akıllı arama özelliği ile öğrenci, işletme, öğretmen vb bilgileri bulup direk o bilgiye gitme,
- Akıllı tarama sistemi ile boş kalan işletme veya işletmesi olmayan öğrenci, öğretmen gibi bilgileri bulup kullanıcıyı uyarma,
- Rapor oluşturmadan önce oluşabilecek hataları tespit etme,
- Resmi, dini ve meb takvimine göre tüm tatilleri otomatik internetten çekip raporlara işleme,
- Öğrencilerin aktif durumlarını takip etme sistemi
- Açık-koyu tema uyumluluğu
- Tek tuş ile Portable (Taşınabilme) özelliği gibi özellikler eklendi.

ilksms
Geri