..adalim' Alıntı:Tasimali egitim kapsaminda ortaogretimde yemek ve ulasim saglaniyor. Sadece imam hatip okullarina mahsus bir durum degil. Tabi bazi sartlari var 5 km den uzak olacak ev ile okul arasi gibi.
..karinca_52' Alıntı:ya arkadaşlar bunlar gereksiz tartışma gerek yok bunlara ya...
..hgx2' Alıntı:taşımalıymış, medyada yer alınca açıklama yapmışlar
http://kasihl.k12.tr/web/index.php/9-ha ... -duyurulur
Reklam öyle yapılır zaten; ama saol hocam sayende imam hattplerin amacını ve önemini öğrenmiş olduk. İnşallah herkes öğrenir :++: :++: :++:BaRBaRYaN' Alıntı:..hgx2' Alıntı:taşımalıymış, medyada yer alınca açıklama yapmışlar
çevir kazı yanmasın
..
sen dükkanın girişine yazı yaz... tüm müşterilere yemek ve servis bedava..
sonra millet yemeğe gelince, aa biz unutmuşuz bu sadece .... şartları sağlayanlar için
..
Ne alaka ya . Benim okulum şehrin ortasında taşımalı gelen çocuklara yemek de veriyor devlet servis parasını da ödüyor. Yazıdaki imam-hatip kımını kapat getir bizim okula as aynı şey. Bu afişe bakan bir öğretmen -özellikle öğretmen diyorum- orda kastedilenin taşımalı öğrenciler olduğunu anlar. Ama yok bunların derdi başka Allah fırsat vermesin bu zihniyete.Vermiyor da çok şükür.refleto' Alıntı:taşımalı olması için bir yerin köy sayılması lazım... uzak ise ve şehrin mahallesi sayılıyor ise devlet taşıma yapamaz... o yazı bir köy ilköğretim okuluna asıldıysa yazan doğru... ama şehir ortasında bir yerde ise açıklama yapanlar yalan söylüyor...
hgx2' Alıntı:taşımalıymış, medyada yer alınca açıklama yapmışlar
..enestar' Alıntı:Kızanlar okulun reklam yapmasına mı yoksa imam hatip olmasına mı kızıyorlar! Yazık.
aynı hocamın söylediği gibi yazdığımız mesajlarda sadece görmek istedikleri kısmı görüyorlar...girdab' Alıntı:Bektaşi’ye sormuşlar “Ya Bektaşi, sen neden namaz kılmazsın”, Bektaşi’nin cevabı hazırdır. Der ki “Kur’anda öyle yazıyor”. Cemaat şaşırır “Ya Bektaşi öyle şey mi olur, Kur’anda nasıl namaz kılmayın der!” diye sorarlar. Bektaşi gider kitabı alır, Bakara suresini açar, elini koyar kitabın üzerine ve der ki “İşte bakın burada ne yazıyor, namaz kılmayınız yazıyor” der. Herkes şaşırır, cemaatten biri “Bektaşi elini bir kaldır da, ayetin ilk kısımlarına bakalım” diye seslenir. Bektaşi hoşnutsuz bir şekilde elini kaldırır ve orada yazan şey aynen şöyledir “İçkili ve sarhoşsanız, namaz kılmayınız”. Bektaşi sadece işine gelen yeri okumuş, gerisini eliyle üzerini kapatarak görmemezlikten gelmiştir.
BaRBaRYaN' Alıntı:..enestar' Alıntı:Kızanlar okulun reklam yapmasına mı yoksa imam hatip olmasına mı kızıyorlar! Yazık.
ikisine de değil hocam. ben belirli bir zümreye ayrımcılık yapılmasına karşı çıkıyorum.
LÜTFEN KONUDA YAZDIĞIM MESAJLARI TEKRAR OKUYUN. HİÇ BİR MESAJIMDA İMAM HATİP OKULLARINA LAF SÖYLEMEDİM. tüm mesajlarımda söylediğim tek şey vardı AYRIMCILIĞA, ÖTEKİLEŞTİRMEYE HAYIR.
ama bazı kişilerin düşünce yapısını değiştirmek maalesef imkansız.
aynı hocamın söylediği gibi yazdığımız mesajlarda sadece görmek istedikleri kısmı görüyorlar...girdab' Alıntı:Bektaşi’ye sormuşlar “Ya Bektaşi, sen neden namaz kılmazsın”, Bektaşi’nin cevabı hazırdır. Der ki “Kur’anda öyle yazıyor”. Cemaat şaşırır “Ya Bektaşi öyle şey mi olur, Kur’anda nasıl namaz kılmayın der!” diye sorarlar. Bektaşi gider kitabı alır, Bakara suresini açar, elini koyar kitabın üzerine ve der ki “İşte bakın burada ne yazıyor, namaz kılmayınız yazıyor” der. Herkes şaşırır, cemaatten biri “Bektaşi elini bir kaldır da, ayetin ilk kısımlarına bakalım” diye seslenir. Bektaşi hoşnutsuz bir şekilde elini kaldırır ve orada yazan şey aynen şöyledir “İçkili ve sarhoşsanız, namaz kılmayınız”. Bektaşi sadece işine gelen yeri okumuş, gerisini eliyle üzerini kapatarak görmemezlikten gelmiştir.
:+1: :alkis: :alkis: :alkis:azaz' Alıntı:kim bu ülkede devletin yani vatandaşlarımızın parasını dil,din,ırk,okul türü, yaşanılan semt ilçe, vb. türden ayırt ederek davranıp, bazı vatandaşların hakkını gasp ederek bazılarına ise fazla fazla vererek davranırsa haram zıkkım olsun...
kenan7138' Alıntı:Ne alaka ya . Benim okulum şehrin ortasında taşımalı gelen çocuklara yemek de veriyor devlet servis parasını da ödüyor. Yazıdaki imam-hatip kımını kapat getir bizim okula as aynı şey. Bu afişe bakan bir öğretmen -özellikle öğretmen diyorum- orda kastedilenin taşımalı öğrenciler olduğunu anlar. Ama yok bunların derdi başka Allah fırsat vermesin bu zihniyete.Vermiyor da çok şükür.refleto' Alıntı:taşımalı olması için bir yerin köy sayılması lazım... uzak ise ve şehrin mahallesi sayılıyor ise devlet taşıma yapamaz... o yazı bir köy ilköğretim okuluna asıldıysa yazan doğru... ama şehir ortasında bir yerde ise açıklama yapanlar yalan söylüyor...