İmam Hatipliye Bedava Yemek - Yola güzel bir cevap

Kodla Büyü

BaRBaRYaN

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
377268_10151226964538561_1572262622_n.jpg

Hocam milletin hevesini kursağında bırakma. Birileri laiklik ve atatürkçülük üzerinden dine ve dindarlara salya sümük saldırmayı fıtrat haline getirmiş. Niçin hızlarını kesiyorsun? cık cık cıııııııık..... :lol:

Tasimali egitim kapsaminda ortaogretimde yemek ve ulasim saglaniyor. Sadece imam hatip okullarina mahsus bir durum degil. Tabi bazi sartlari var 5 km den uzak olacak ev ile okul arasi gibi.

adalim' Alıntı:
Tasimali egitim kapsaminda ortaogretimde yemek ve ulasim saglaniyor. Sadece imam hatip okullarina mahsus bir durum degil. Tabi bazi sartlari var 5 km den uzak olacak ev ile okul arasi gibi.
..
yukarıdaki brandayı iyi okuyun hocam. orda taşımalı eğitim diye bir konu geçiyormu!!! bir şeyi savunurken bari sağlam dayanaklarınız olsun....

alt yazı çok ilginç 7 gün 24 saat nereye kime ulaşılacak. 7/24 imam hatip açık mı? ayrıca milli olan kısmı da yalan Milli olan herşeyi kadırcağız diyen bakanımız varken nasıl milli duygu vercekler. türkçe kitabında arif nihat asyanın bayrak şiiri kaldırıldı. bayrak şirine bile tahammülü olamaynlar nasıl milli duygu verecek

505'li numara müdürün telefonudur belki de. Gece 2 gibi arayıp sormak lazım.

Adam yönetmelik maddesinide mi afişe yazsın kardeşim. Benim okulum normal ortaokul bize gelen taşımalı öğrencilerin taşıma ve yemek ücretlerini devlet karşılıyor. Ayrıca İmam hatip ortaokullarının amacı ve önemi kısmı çok dikkatimi çekti inşalah bende çocuğumu oraya gönderem saolun paylaşımınız için:))))))))))))))))))))))

karinca_52' Alıntı:
ya arkadaşlar bunlar gereksiz tartışma gerek yok bunlara ya...
..
hocam konu tartışma yaratmak için değil imam hatip dışındaki okullara çocuklarını yazdıracak öğretmen velilerimizi bilgilendirme için açılmıştır...

Bu daha bi şey değil kayıt yaptırana tablet,eğitim bursu verenler var.promosyonlar süper,insanın küçülüp de imam hatipe gidesi geliyor

saygılar

BaRBaRYaN' Alıntı:
hgx2' Alıntı:
taşımalıymış, medyada yer alınca açıklama yapmışlar
http://kasihl.k12.tr/web/index.php/9-ha ... -duyurulur
..
çevir kazı yanmasın
..
sen dükkanın girişine yazı yaz... tüm müşterilere yemek ve servis bedava..
sonra millet yemeğe gelince, aa biz unutmuşuz bu sadece .... şartları sağlayanlar için
..
Reklam öyle yapılır zaten; ama saol hocam sayende imam hattplerin amacını ve önemini öğrenmiş olduk. İnşallah herkes öğrenir :++: :++: :++:

İmamhatiplileri zamanında ezim ezim ezerlerken nereyedeydi bu vatanseverler? İşiniz gücü bıraktınız imamhatiplere saldırıyorsunuz...el insaf

taşımalı olması için bir yerin köy sayılması lazım... uzak ise ve şehrin mahallesi sayılıyor ise devlet taşıma yapamaz... o yazı bir köy ilköğretim okuluna asıldıysa yazan doğru... ama şehir ortasında bir yerde ise açıklama yapanlar yalan söylüyor...

refleto' Alıntı:
taşımalı olması için bir yerin köy sayılması lazım... uzak ise ve şehrin mahallesi sayılıyor ise devlet taşıma yapamaz... o yazı bir köy ilköğretim okuluna asıldıysa yazan doğru... ama şehir ortasında bir yerde ise açıklama yapanlar yalan söylüyor...
Ne alaka ya . Benim okulum şehrin ortasında taşımalı gelen çocuklara yemek de veriyor devlet servis parasını da ödüyor. Yazıdaki imam-hatip kımını kapat getir bizim okula as aynı şey. Bu afişe bakan bir öğretmen -özellikle öğretmen diyorum- orda kastedilenin taşımalı öğrenciler olduğunu anlar. Ama yok bunların derdi başka Allah fırsat vermesin bu zihniyete.Vermiyor da çok şükür.

gecen yıl bizim ilçeye 40 km olan köyümüzden ilçeye devlet lise öğrencilerini taşıdı.yemek olayını bilmiyorum ama servisçi tanıdığımdı.bu yıl nereyi taşıyorsun abi dediğinde bu yıl köydeki liselileri ilçeye götürüp getiriyorum devlet öyle bir uygulama başlattı dedi.yani bu yeni bişey değil.zaten taşımalı şlköğretimlerin olduğunu hepimiz biliyoruz.onlara öğle yemeğide geliyor.

Bektaşi’ye sormuşlar “Ya Bektaşi, sen neden namaz kılmazsın”, Bektaşi’nin cevabı hazırdır. Der ki “Kur’anda öyle yazıyor”. Cemaat şaşırır “Ya Bektaşi öyle şey mi olur, Kur’anda nasıl namaz kılmayın der!” diye sorarlar. Bektaşi gider kitabı alır, Bakara suresini açar, elini koyar kitabın üzerine ve der ki “İşte bakın burada ne yazıyor, namaz kılmayınız yazıyor” der. Herkes şaşırır, cemaatten biri “Bektaşi elini bir kaldır da, ayetin ilk kısımlarına bakalım” diye seslenir. Bektaşi hoşnutsuz bir şekilde elini kaldırır ve orada yazan şey aynen şöyledir “İçkili ve sarhoşsanız, namaz kılmayınız”. Bektaşi sadece işine gelen yeri okumuş, gerisini eliyle üzerini kapatarak görmemezlikten gelmiştir.

kim bu ülkede devletin yani vatandaşlarımızın parasını dil,din,ırk,okul türü, yaşanılan semt ilçe, vb. türden ayırt ederek davranıp, bazı vatandaşların hakkını gasp ederek bazılarına ise fazla fazla vererek davranırsa haram zıkkım olsun...

Kızanlar okulun reklam yapmasına mı yoksa imam hatip olmasına mı kızıyorlar! Yazık.

enestar' Alıntı:
Kızanlar okulun reklam yapmasına mı yoksa imam hatip olmasına mı kızıyorlar! Yazık.
..
ikisine de değil hocam. ben belirli bir zümreye ayrımcılık yapılmasına karşı çıkıyorum.

LÜTFEN KONUDA YAZDIĞIM MESAJLARI TEKRAR OKUYUN. HİÇ BİR MESAJIMDA İMAM HATİP OKULLARINA LAF SÖYLEMEDİM. tüm mesajlarımda söylediğim tek şey vardı AYRIMCILIĞA, ÖTEKİLEŞTİRMEYE HAYIR.

ama bazı kişilerin düşünce yapısını değiştirmek maalesef imkansız.
girdab' Alıntı:
Bektaşi’ye sormuşlar “Ya Bektaşi, sen neden namaz kılmazsın”, Bektaşi’nin cevabı hazırdır. Der ki “Kur’anda öyle yazıyor”. Cemaat şaşırır “Ya Bektaşi öyle şey mi olur, Kur’anda nasıl namaz kılmayın der!” diye sorarlar. Bektaşi gider kitabı alır, Bakara suresini açar, elini koyar kitabın üzerine ve der ki “İşte bakın burada ne yazıyor, namaz kılmayınız yazıyor” der. Herkes şaşırır, cemaatten biri “Bektaşi elini bir kaldır da, ayetin ilk kısımlarına bakalım” diye seslenir. Bektaşi hoşnutsuz bir şekilde elini kaldırır ve orada yazan şey aynen şöyledir “İçkili ve sarhoşsanız, namaz kılmayınız”. Bektaşi sadece işine gelen yeri okumuş, gerisini eliyle üzerini kapatarak görmemezlikten gelmiştir.
aynı hocamın söylediği gibi yazdığımız mesajlarda sadece görmek istedikleri kısmı görüyorlar...

BaRBaRYaN' Alıntı:
enestar' Alıntı:
..
ikisine de değil hocam. ben belirli bir zümreye ayrımcılık yapılmasına karşı çıkıyorum.

LÜTFEN KONUDA YAZDIĞIM MESAJLARI TEKRAR OKUYUN. HİÇ BİR MESAJIMDA İMAM HATİP OKULLARINA LAF SÖYLEMEDİM. tüm mesajlarımda söylediğim tek şey vardı AYRIMCILIĞA, ÖTEKİLEŞTİRMEYE HAYIR.

ama bazı kişilerin düşünce yapısını değiştirmek maalesef imkansız.
girdab' Alıntı:
aynı hocamın söylediği gibi yazdığımız mesajlarda sadece görmek istedikleri kısmı görüyorlar...

http://dhgm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar ... 012_32.pdf

hocam neden göremiyorsun. neden anlamıyorsun ki. artık 12 sene boyu eğitim zorunlu olduğu için ilkokullardaki gibi liselerdede taşımalı eğitim uygulaması başlamış ve bu okul taşımalı eğitim yapıyormuş.. bitti gitti ya.

taşımalı eğitimde yol ve yemek bedava devletten.

bende eğer imkan varsa kendi çocuğum için başvuru yapabileceğim. hatta bu yönetmelikleri inceleyip başvurmak lazım.

azaz' Alıntı:
kim bu ülkede devletin yani vatandaşlarımızın parasını dil,din,ırk,okul türü, yaşanılan semt ilçe, vb. türden ayırt ederek davranıp, bazı vatandaşların hakkını gasp ederek bazılarına ise fazla fazla vererek davranırsa haram zıkkım olsun...
:+1: :alkis: :alkis: :alkis:

kenan7138' Alıntı:
refleto' Alıntı:
Ne alaka ya . Benim okulum şehrin ortasında taşımalı gelen çocuklara yemek de veriyor devlet servis parasını da ödüyor. Yazıdaki imam-hatip kımını kapat getir bizim okula as aynı şey. Bu afişe bakan bir öğretmen -özellikle öğretmen diyorum- orda kastedilenin taşımalı öğrenciler olduğunu anlar. Ama yok bunların derdi başka Allah fırsat vermesin bu zihniyete.Vermiyor da çok şükür.

:++: :alkis:

Benim okul Manisanın göbeğinde bir Endüstri Meslek Lisesi. Taşımalı öğrencilerimiz vardı ve taşıma parasını ve yemek parasını devlet ödüyordu. Yeni bir olay değil . Ahh keşke her olaya ideolajik bakmasak. Ömer hocam şimdi şşş diyecek ama yapmayın etmeyin bu muhalefet anlayışı zaten başımıza dikti bunları :)

bizim okulda 86 öğrencinin yol yemek hatta aydan aya harçlığını devlet karşılıyor.. imam hatip değil meslek lisesi..

Adam haklı aga. Yasa aynı yasa, eşitlik herkese eşitlik...Ağzımızdan Allah, kitap düşmeyecek sonra da ülkede bi zümreye ayrıcalık tanıyıp diğerlerine bakmayacaksın. Yok öyle. Adamı böyle ters köşe yaparlar işte. Hadi kalkın bunun altından şimdi hükümet yalakaları.

BBNET
Geri