ofkar Üye Mesajlar 1,229 Dün 17:12 da #1 Arkadaşlar bir imam hatip lisesinde müdür yardımcısı ihtiyacı var ve ben gitsem ne kadar ek ders alırım bilgi verir misiniz
Arkadaşlar bir imam hatip lisesinde müdür yardımcısı ihtiyacı var ve ben gitsem ne kadar ek ders alırım bilgi verir misiniz
K Karani Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,100 Dün 21:46 da #2 Standart mud yrd. 22 saat alıyor. İmam hatipte fark edeceğini sanmıyorum.
B byramdan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 534 Dün 22:20 da #4 ofkar' Alıntı: Arkadaşlar bir imam hatip lisesinde müdür yardımcısı ihtiyacı var ve ben gitsem ne kadar ek ders alırım bilgi verir misiniz Genişletmek için tıkla ... Normal de 20 saat alır pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı 28 saat alır. Okulda 2li eğitim varsa 22 saat alır Ekli dosyalar Ek-Ders-Yonetmeligi-2024-2025.pdf Ek-Ders-Yonetmeligi-2024-2025.pdf 233 KB · Görüntüleme: 3
ofkar' Alıntı: Arkadaşlar bir imam hatip lisesinde müdür yardımcısı ihtiyacı var ve ben gitsem ne kadar ek ders alırım bilgi verir misiniz Genişletmek için tıkla ... Normal de 20 saat alır pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı 28 saat alır. Okulda 2li eğitim varsa 22 saat alır