İMAJ ATTIĞIM AKILLI TAHTADA PROBLEM??

Kodla Büyü

confrere

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bilgisayarınızı etkileyen kısıtlamalar nedeniyle bu işlem iptal edildi. Lütfen sistem yöneticinize başvurun.

Hiç bir müdahale yapamıyorum tahtaya. ne program kurabiliyorum, ne denetim masasına girebiliyorum...

Bilgisayar bilişimde paylaşılan 22 GB lık imajdan imaj attım tahtaya.. Yukarıda yazdığım sorunu veriyor...

Çözümü hakkında bi fikri olan var mı arkadaşlar?

kısıtlamalar ve diğer can sıkıcı sorunlar için imajı kullanmıyorum ben. bir tahtaya kendim win7 ve gerekli tüm şeyleri kurduktan sonra imajını alıp diğer tahtalara attım. Çok sağlıklı bir şekilde hiç bir sıkıntı ve uğraş vermeden çalışmaya devam ediyorlar.

bende de aynı sorun oldu.win 7 yükledim baştan.driverları tanıttım.programları kurdum.su anda normal çalışıyor

açılmayan bir tane tahta var, tamam dedim imajı indirebildim(22 GBlık) günler sonra, ama imajı yüklediğimde de, tahta açıldı, oh be derken, kısıtlamalar... :(

Bundan önce ise,

32 GB lık flash belleğe çalışan bi tahtadan sistem görüntüsü almaya çalıştığımda alamamıştım ya, flash belleğin uygun olmadığına dair bi uyarı almıştım, şu tahtayı bir türlü kurtaramadım.. :(

hocam netsupport koruması aktif oyuzden müdahale edemiyorsun... net supportu pasif yap saatin ordan.. vesdij.... ile başlayan şifre ile

bende imaj almaya çalışıyorum. acronisle açtım fakat diskler görünmüyor.. diskler görünmeyince imaj alamıyorum. bu şekilde muhtemelen alsam bile atmak içinde disk bölümlerini görmem lazım bu sorun ile karşılaşan varmı? yada çözümünü bilen?

polathanem' Alıntı:
bende imaj almaya çalışıyorum. acronisle açtım fakat diskler görünmüyor.. diskler görünmeyince imaj alamıyorum. bu şekilde muhtemelen alsam bile atmak içinde disk bölümlerini görmem lazım bu sorun ile karşılaşan varmı? yada çözümünü bilen?
diskleri göremiyorsanız bir ihtimal eski acronis versiyonu kullanıyorsunuz ve ide sata ahci sürücüleri bulunmadığından diskleri göremiyorsunuz. acronis 2014 ve üstü versiyon deneyiniz.

windows-isletim-sistemi-f84/usb-format-win7-8-8-1-xp-hirens-acronis-ademhoca2014-t119044.html

klmno' Alıntı:
netsupport sorun veriyor. önce pasif yap mümkünse kaldır

netsupport yüklemedim tahtalara. yüklemelimiydim?bilmiyorum. ilk tanışmam daha tahtalarla....

ademola' Alıntı:
polathanem' Alıntı:
diskleri göremiyorsanız bir ihtimal eski acronis versiyonu kullanıyorsunuz ve ide sata ahci sürücüleri bulunmadığından diskleri göremiyorsunuz. acronis 2014 ve üstü versiyon deneyiniz.

windows-isletim-sistemi-f84/usb-format-win7-8-8-1-xp-hirens-acronis-ademhoca2014-t119044.html

sagolun hocam. elimdeki acronis eski olabilir. yeni sürümünü indirip birdaha deneyeyim. bakalım hayırlısı ne olacak...

BBNET
Geri