İmaj Alırken (Bir Soru)

Kodla Büyü

yasarsahbaz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar imaj alırken sürekli kullandığım ve çok başarılı, hızlı bulduğum macrium reflect programıyla bugün laboratuvardaki bilgisayarlardan birinin imajını aldım. Sistemin imajını alırken deepfreeze de aktif bir durumdaydı. Aldığım imajı ağ yoluyla diğer bilgisayarlarda gayet hızlı ve başarılı bir şekilde kullandım. Fakat imajı attığım diğer bilgisayarlarda deepfreeze simgesi görev çubuğuna gelmedi. CTRL+ALT+SHIFT+F6 tuş kombinasyonuna basınca da deepfreeze ekranı gelmiyor. Ama ilginç bir şekilde deepfreeze aktif. Çünkü bilgisayarlarda değişiklik yapıp sisteme restart çekince tekrar imajlı kısmı açılıyor. Yani bu durum gayet iyi :) Ama ilerde deepfreeze'i kaldırıp program kurmam gerekirse deepfreeze ekranına ulaşıp programı nasıl devredışı bırakacağımı bilmiyorum. Tecrübesi olanlardan yardım talep ediyorum :)

hocam, yedek aldığın bilgisayara kurduğun deepfreeze in setup dosyası var ya. o ilk kurulum yaptığın setup dosyasını ikinci bilgisayarda sanki ilk defa kurulum yapacakmış gibi çift tıkladığında install yerine UNinstall gelmesi lazım. ben böyle çözmüştüm. bir dene istersen..

Yazılanları okudum; maalesef hiçbirisi işe yaramayacak.
İmaj alırken mutlaka Deep Freez'i Thawed durumuna getirin, imajı alın ve bilgisayarlarınıza tekrar atın.

BBNET
Geri