İmajı başka tahtalara yüklersek Windows sorun çıkarır mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan musto44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

musto44

Üye
Merhaba arkadaşlar. Okulumuza Faz2 akıllı tahta kurulumu gerçekleşti. Win 8.1 , i3 işlemci , 8 GB ram. Sorum şu;

Şimdi ben sadece bir tahtada bütün gerekli ayarlamaları yapıp acronis ile imaj alsam ve bu imajı diğer tahtalara yüklesem, windows etkinleştirmede bir sıkıntı çıkar mı? Ne bileyim hepsinde farklı şifre falan var mı? Teşekkürler.

musto44' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar. Okulumuza Faz2 akıllı tahta kurulumu gerçekleşti. Win 8.1 , i3 işlemci , 8 GB ram. Sorum şu;

Şimdi ben sadece bir tahtada bütün gerekli ayarlamaları yapıp acronis ile imaj alsam ve bu imajı diğer tahtalara yüklesem, windows etkinleştirmede bir sıkıntı çıkar mı? Ne bileyim hepsinde farklı şifre falan var mı? Teşekkürler.
çıkmaz hocam burada paylaşılan imajlar da acronis yada clonezilla,
hele ki 2.fazda w8.1 seri ali biosdan okuyup kendisi etkinleştiriyor ;)

aynen dediğin gibi yap ;)

Acronis veya clonezilla ile açılmamış(öğrenci eli değmemiş ) bir ET varsa imajını alınız. kolaylıkla yükleyebilirsiniz. bir problem çıkmaz.
ancak şunu unutmayalım. 2. Faz tahtalarında artık SSD var bu nedenle dikkatli olmakta fayda. ne olur ne olmaz ikide bir imaj atarak ssd ömrünü bence fazla kısaltmamak gerek.

Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. virus programi olarak total360 yukluyorum. Degistirsem mi yoksa iyi mi?

İçindeki ssd hangi marka bilmiyorum ama çok zorlanırsa 1 sene içinde cozutuyor ssd'ler :) Malum hücrelerin belli bir okuma yazma kapasitesi var.

BBNET
Geri